Iana EFRIM
3 nov. 2021, 22:54 (acum 3 zile)
către eu, coja, Ioana, Dan, Miron, Stelian, Magda, Costas(Kostash), Coja, Miron

Buna seara,

Voi raspunde la acest mail, tocmai pentru ca nu tolerez nedreptatea care se face medicinei zilelor noastre, medicilor de pretutindeni si mai ales pentru ca sper, daca nu va rog sa mergeti sa va vaccinati contra SarsCoV 2 si contra gripei.

Sunt un medic generalist care am lucrat in Romania si in acest moment lucrez in Franta.

Primul val din martie 2020 l-am petrecut intre cabinetul ravasit de anularea programarilor si trecerea consultatiilor in video, ca urmare a faptului ca nu aveam stoc de masti si NU stiam inca mai nimic despre acest virus nou si un camin de batrani unde eram medicul coordinator.

In lunile martie, aprilie si mai eu am fost singurul medic care a ingrijit acesti batrani, unii mai bolnavi decat altii. Cu mainile goale in fata noi boli.

AM VAZUT CUM SE MOARE DE COVID 19 in vreo 20 de cazuri, aici pacientii peste 70 de ani nu au avut prioritate la internare.

SE MOARE PRIN ASFIXIERE, exact asta provoaca mizeria asta de virus. Cei care nu stiti cum este va puteti pune o punga pe cap, o strangeti in jurul gatului si vedeti ce se intampla.

Moartea acestor oameni m-a marcat, asa ca va raspund aici; virusul este real, da forme grave la cei cu cel putin doi factori de risc (obezitatea – capacitate pulomnara deja redusa si HTA – afectare silentioasa de vase sanguine si de organe tinta, care devin mai batrane decat pt varsta lor biologica, DZ, boli pulmonare, cancere, leucemii, etc) si la cei care au un raspuns imun neadecvat ( in curs de cercetare si explicatia tratamentelor cu anticorpi monoclonali, etc) – de unde si formele grave la cei aparent sanatosi sau fara factori de risc, vezi copii sau tineri. Boala da sechele: neurologice, pulmonare, renale si cardiace. Boala asta a trimis la moarte oameni pt care exista o speranta de viata accptabila in conditii decente – adica se numesc morti premature.

EXISTA un vaccin care a venit la timp pentru ca traim o epoca exceptionala in medicina, cand lucrurile se cerceteaza si se inoveaza rapid, apar tratamente noi pentru ca nu mai e acceptabil sa astepti 10 ani pentru a trata. UN MEDIC fara capacitatea de a prescrie investigatii sau tratamente noi este imposibil de imaginat in zilele noastre.

Vaccinurile si-au aratat eficacitatea, pentru asta merita sa cititi studiile medicale din mai multe surse. Toti cei care se perinda pe la televizor in Romania, NU sunt nici infectionisti, nici epidemiologi, nici pneumologi si nici reanimatori si NU au ce sa vorbeasca despre aceasta boala. Sunt doar niste infractori, au devenit niste infractori si instigatori la moarte. Moartea asta poate lovi exact in mijlocul familiei dvs.

TERAPIA CU OXIGEN la presiuni si debite mari este parte din suportul de viata pt Covid 19, e ca si cum dvs, cu punga pe cap, in agonie si zbatandu-va sa va smulgeti punga – ati facut deja experimentul nu-i asa- primiti printr-o mica gaurica oxigen pur. Asta va va mentine in viata asteptand ca furtuna reactiilor imunologice sa se atenueze si sa vina cineva sa va ia punga de pe cap (vindecarea).

Vaccinul s-a creat pe premizele deja cunsocute ( sunteti vaccinati deja contra tuberculozei si a variolei, poliomielitei, etc) ca sistemul imun, la intalnirea cu mizeria asta sa reactioneze inainte ca el sa captureze sistemul imun, si efectele lui tocmai o vedem la pacientii vaccinati care au trecut prin varianta delte cu forme uosare sau medii. Exista decese pt ca NU exista inca tratament 100 la suta eficace.

In plus trebuie purtata masca si pastrate masurile de distantare sociala si, ideal, pasul sanitar – nu este decat o masura suplimentara de a separa pe cei vaccinati de cei nevaccinati si astfel de a reduce circulatia virusului (alternativa sanatoasa la carantina).

NICIUN medic care munceste in aceste zile in spitalele din Romania nu se trezeste dimineata si isi freaca mainile de bucurie la gandul ca “mai da cu oxigen” in vreun batran care a stat ca un fraier acasa, ca asa a auzit el! Acesti medici mai mor si ei, de la epuizare.

Doamnelor si Domnilor, NU exista medici care omoara cu buna stiinta, exista doar medici, rari, care omoara prin imprudenta sau din eroare.

Va rog foarte mult sa va vaccinati, sa va revaccinati, sa ii trimitetii la vaccinare pe cei din jur, prieteni sau dusmani, sa terminati cu perpetuarea atator imense minciuni si sa ascultati de vocea ratiunii si a stiintei dovedite.

Eu sunt unul dintre medicii care acum un an si jiumatate se ruga sa apara ceva, orice, un tratament sau un vaccin, sa nu mai vad oameni horcaind pentru o gura de aer. Ar fi putut, poate sa fie oricare dintre ai mei.

Sanatate!

Dr. Ileana Efrim

*
Nota redacției – Doamna doctor Ileana Efrim este nepoata mea personală, fiica soră-mii, doctor Marilena Efrim