„Am greșit! Am greșit! Am greșit!”

2022-07-21T15:08:19+03:0021 iulie 2022|Doctrină naţionalistă|

Am greșit, am greșit, am greșit !

Albert Toma

Am greșit atunci când am crezut poveștile sforăitoare și adormitoare despre democrație, libertățile și drepturile omului.

Am greșit atunci când am participat la farsele electorale, girând și consolidând astfel, prin participarea noastră, sistemul putred și găunos al „democrației de masă”, în fapt, o mascaradă ieftină pentru maimuțe, o circotecă telenovelistică trucată de la cap și până la coadă.

Am greșit atunci când am presupus că toți cei plătiți din munca noastră, bugetari despre care noi credeam că se îngrijesc de bunul mers al societății, de educația copiilor și nepoților noștri, de sănătatea lor și a noastră, sunt oameni de bună credință.

Am greșit atunci când am crezut că niște bugetari plătiți regește din truda și sângele nostru, magistrații și toți cei din sistemul de (in)justiție, ar avea ca misiune și preocupare dreptatea și echitatea socială.

Am greșit atunci când am crezut altă minciună sfruntată și gogonată, precum că presa ar fi a patra putere în stat, în opoziție cu haitele prădătoare de politruci, securici teroriști și bugetari venali și corupți.

Am greșit atunci când am crezut că urmașii securicilor teroriști ceaușiști s-au dat de trei ori peste cap și s-au transformat în prietenii cei mai buni ai românului și în patrioți ce apară valorile naționale. Aiurea, au rămas tot niște animale de pradă, chiar mai lacome, mai sălbatice și mai însetate de sânge, niște hiene canibale rudimentare.

Despre toți aceștia am fost forțați să aflăm în cel mai dureros și stupefiant mod cu putință, de aproape 33 de ani încoace, dar mai cu seamă în ultimii doi ani și jumătate, că, deși sunt și ei tot niște sclavi ca și noi, misiunea lor a fost să ne îndobitocească, să ne țină în teroare și întuneric, să ne asasineze și să ne bage pumnii și bocancii în gură. Ce au fost toate poveștile lor trăsnite? Au fost doar niște tranchilizante, menite să înșele și să adoarmă chiar și pe cei mai inteligenți și mai vigilenți dintre noi.

Și pentru ce au făcut acești nemernici trădători asemenea asasinate în masă și ticăloșii? Pentru niște efemere și iluzorii avantaje. Pentru satisfacția lor tâmpă de a se îmbuiba pe săturate, în timp ce confrații lor se zbăteau în neajunsuri interminabile. Pentru bucuria de a avea asigurată cel puțin o zi în plus de viață mizerabilă. N-au cum să priceapă imbecilii că vor fi aruncați animalelor și păsărilor de pradă deîndată ce își vor fi îndeplinit misiunea.

Dar, spre ghinionul și pieirea noastră, am săvârșit cea mai gravă și mortală greșeală. Am pus umărul cu toții la digitalizarea, robotizarea și dezumanizarea sistemului economic și social mondial, fără să ne gândim că asta va convinge stăpânii planetei de inutilitatea noastră pentru ei. Acum ei ne văd doar ca pe un balast inutil, vor să arunce peste bord vreo 95% dintre noi.

Ce ne așteaptă în viitorul foarte apropiat, dacă nu ne trezim? Despropietărirea generală, adică confiscarea tuturor proprietăților. Nu pentru valoarea pe care credem noi că o au, sataniștii mondiali nu dau doi bani pe aceste „valori”, ei oricum se consideră proprietarii întregii planete și stăpânii miliardelor de sclavi care populează planeta. Să nu aveți nici cea mai mică îndoială asupra statutului de sclavi pe care ni-l atribuie păpușarii psihopați ai planetei. Și, cel mai important, amintiți-vă termenii relației stăpân-sclav. Sclavul nu poate dispune de nimic. Doar stăpânul său poate dispune de viața sa și proprietățile deținute până la la momentul intrăriii în sclavie. Înțelegeți de ce ei se consideră îndreptățiți să ne decimeze prin orice mijloace? Și, pentru ca cei mai idioți dintre noi să le fie și recunoscători, au și „delicatețea” să ne decimeze sub pretextul „protejării” noastre.

Despropietărirea noastră se va face doar pentru ca noi să pierdem orice brumă de independență, să cădem în genunchi și, cu capul plecat, să așteptăm decizia de viață sau de moarte asupra vieților noastre.

Pentru asta se pregătesc atât de intens „Jocurile Foamei”, pentru a s selecta pe cei mai lași și mai slugarnici dintre noi, cei care merită să „trăiască” pentru a fi sclavii mancurtizați ai stăpânilor asasini mondiali. Ei vor fi „fericiții” despre care vorbea satanistul șef că nu vor mai deține nimic și vor fi fericiți. Pentru oamenii raționali nu va mai exista nicio șansă.

Emiterea de monedă și inventarea taxelor și impozitelor sunt cele mai geniale furturi din istorie. Și poate veți crede că sunt apanajul guvernelor naționale și a băncilor naționale. Trebuie să vă treziți, de multă vreme nu mai există așa ceva, există doar guverne și bănci antinaționale. Și emiterea monedei, alături de împilarea prin taxe și impozite tot mai mari și mai absurde, nu este folosită pentru îmbogățirea stăpânilor planetei, ei oricum dețin întreaga planetă, ci pentru învrăjbirea noastră, a sclavilor, pe o infinitate de criterii. Dar peste toate criteriile tronează unul, cel mai important dintre toate: „Cu cât un sclav ocupă o funcție mai importantă și va fi mai eficient în îndobitocirea, îngenuncherea și asasinarea confraților săi întru sclavagism, cu atât va primi o felie mai consistentă din tortul destinat turmelor de sclavi. Dimpotrivă, cu cât un sclav prestează o muncă mai importantă și mai utilă pentru supraviețuirea confraților săi întru sclavagism, cu atât va primi o felie mai subțire din acel tort”

Poate veți spune că în felul acesta se va bloca societatea ultra-sclavagistă în care trăim. Nu, doar se gripează mereu, dar încă nu am ajuns la Marele Blocaj. Este distracția preferată a stăpânilor planetei, să vadă cât sunt sclavii de creativi în a găsi noi soluții și metode de deblocare a oricăror dificultăți. Păpușarii rămân uimiți mereu de cât suflet și inteligență pun sclavii pentru a rezolva toate problemele și pentru a-și prelungi și mai mult starea de sclavie. Normal, funcționează instinctul de supraviețuire, este în firea omului să spere că mâine va fi mai bine decât azi. Doar că nu prea are cum să fie mai bine dacă tot ce facem este să ne supunem și să ne acomodăm cu sclavia. Păpușarii vor trage frâna de mână și mai mult, din ce în ce mai mult. Până când? Pană când crapă sclavul… Sau, poate, până se rupe hamul…

Un comentariu

 1. CD 22 iulie 2022 la 12:43 am - Raspunde

  Se pare ca inspiratul autor al pamfletelor, ieseanul Albert Toma, a avut o intalnire la un inalt nivel energetic cu martorii lui iehova care tocmai evadasera din iadul antlantoid si i-au marturisit manevrele initiatilor de la Davos ce vor sa ne faca fericiti pe gratis, prea le stie pe toate.

  PROIECTUL DE ȚARĂ AL COLONIEI
  De Albert Toma

  Sunt mulți cei care au râs de guvernul de pene-lepre, subliniind că sunt o adunătură de idioți și iresponsabili, cu gândul doar la furăciuni și împrumuturi cât mai mari, pentru a-și satisface clientela mafiotă. Că deh, se apropie „alegerile”, și pene-leprele vor să convingă pe toți nătărăii să-i voteze.

  Dar acum adevărul începe să iasă la iveală, sub conducerea înțeleaptă a primului idiot al țării, pene-leprele s-au constituit într-o adunătură de inteligenți ce reușește pentru prima dată în ultimii 30 de ani să creioneze un proiect de țară, solid și vizionar. Nu vă uitați la ei că par și se comportă ca niște imbecili, ei sunt foarte inteligenți, doar că toți sunt asimptomatici.

  Punctul principal al proiectului de țară trasat de penelepre se referă la depistarea și internarea forțată a infectaților cu guvidul ghebos. Programul se va întinde pe următorii 30 de ani, timp în care pene-leprele speră ca turmele uriașe de nătărăi să-i voteze în continuare, pentru a-și putea duce programul la bun sfârșit. Întrucât specialijdii și specializdele în guvizi apreciază că între 30 și 50% din populație sunt infectați asimptomatici, pene-leprele plănuiesc să slobozească hoarde de eroi medicali în combinezoane și dotați cu arcane, pentru a prinde cât mai mulți cetățeni, în vederea testării cu forța.

  Evident, jumătate din ei vor fi depistați ca pozitivi asimptomatici, vor fi vârâți în izolete și internați în noile spitale-pușcării ce vor fi date în folosință în curând. Obiectivul este să ajungem în scurt timp la un milion de locuri în aceste pușcării medicale.

  Din păcate, cu durere constată zilnic pene-leprele, există printre noi o mulțime de contestatari ai acestor politici nobile de internare și tratare cu forța a asimptomaticilor. Oameni cu creiere și suflete mici, oameni ce nu înțeleg această latură profund umanistă a politicii pene-leprelor. Oameni lipsiți de spiritualitate și idealuri înalte, oameni ce se preocupă doar de chestii materiale. Agricultură, industrie, comerț, turism, alimentație, servicii, utilități, asemenea chestii îi preocupă pe oamenii mici.

  Ei se tem că nu vom avea ce să mâncăm la iarnă… Doamne, e absolut jenant la ce se pot gândi unii… Da’ lăsați, fraților, prostiile astea ridicole! Încercați să scrieți o poezie, sau să citiți o carte bună, „Pas cu pas”, „Primul pas”, de exemplu. Sau să urmăriți cu sufletul la gură evoluția infectărilor de guvid. Sau puteți să faceți donații în fondurile destinate luptei cu guvidul ghebos…

  Puteți face o mulțime de chestii, dar încercați să vă desprindeți de mercantilismul ăsta josnic și păgubos.
  Să nu credeți că adunătura de penelepre nu mai are și alte puncte în programul pe următorii 30 de ani. Au hotărât să aloce 10% din PIB pentru îmbunătățirea condițiilor de viață și pentru protejarea Gândacului Morimus Funereus (Gândacul Croitor al Stejarului). Vi se pare mult 10%? V-am spus eu că sunteți oameni mici, cu suflete mici! Cum să fie mult?

  E încă prea puțin! Gândiți-vă, sub conducerea pene-leprelor, PIB-ul se prăbușește vertiginos, iar 10% din PIB-ul anului viitor vor mai însemna doar 1% din PIB-ul anului trecut. Deasemenea, în lumina noilor reglementări adoptate de suedeji (cei mai educați și inteligenți asimptomatici europeni) pentru bunăstarea câinilor și pisicilor, pene-leprele vor să mai aloce 10% din PIB pentru ca să transpunem și la noi aceste înțelepte măsuri, pe cât posibil în regim de urgență. Iată, spicuim câteva dintre ele:
  – Pisicii trebuie să i se ofere contact social în fiecare zi.
  – Pisica ar trebui să aibă ocazia să zgârie / să-și ascută ghearele în fiecare zi.
  – Pisica ar trebui să aibă acces la un loc confortabil pentru odihnă.
  – Pisica trebuie să aibă acces la spații ascunse și spații pentru cățărare.
  – Pisicii trebuie să i se ofere posibilitatea de a-și satisface nevoile dietetice și de vânătoare.
  – Pisicii trebuie să i se ofere stimulare mentală.
  Realizați cât sunt de importante aceste măsuri? Și cât de urgente?

  Cam ăsta ar fi minunatul program de țară al pene-leprelor. Dacă doriți, puteți veni cu noi propuneri. Totuși, dacă vreți să nu vă faceți de râs, încercați să vă înfrângeți egoismul ce vă domină, nu mai vorbiți despre mâncare, căldură, confort material și alte asemenea baliverne.

  Gândiți-vă la obiective înălțătoare. În loc să vă gândiți la hrana trupului, gândiți-vă la hrana sufletului! Uite, o idee cu care mă tem că vor veni pene-leprele. Să luăm și noi exemplu de la nemți, să importăm și noi măcar câteva sute de mii de migranți de culoare și să-i găzduim la noi, că are balta pește. Dar nu pentru a-i pune la muncă, doamne ferește! Ci pentru a le oferi o viață îmbelșugată și confortabilă.
  Și pentru a le săruta picioarele și a le cere iertare în genunchi că au fost discriminați. Ana Genunchereasa ar putea să ne arate cum se face.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top