Casa regala a dezintegrat Romania Mare . Dovezi:
1- casa regala l-au adus la putere pe Horthy in Ungaria dupa inlaturarea lui Bela Kun.
2- casa regala si Carol Caraiman, regele Carol al 2 lea, a blocat si a inchis fabrica de hidroavioane Getta care ne aducea la diktatul de la Viena o fabrica de avioane de bombardament in Constanta . Dupa inchiderea fabricii , toate planurile si toti inginerii au fost la baza deschiderii fabricii IAR Brasov si nu asa cum spun diversionistii regalisti care au lansat legenda fabricii Martha care nu avea nici o treaba cu aviatia moderna.
3- casa regala si regele Ferdinand au blocat si au respins cererea de unificare la Romania a turcilor din Deliormanul de la sud de Cadrilater majoritari in proportie de 100 % pe litoralul Marii Negre care ne aducea o extindere si un control total al litoralului vestic al Marii Negre . cererea era conditionata de respectarea dreptului la propietate si respingerea ofertei etnicilor turci a dus la masacre si la expulzari de etnici turci comise de armata bulgara si de catre comitagii comunisti bulgari care ii face complici la un genocid etnic.
4- casa regala prin intermediul lui Take Ionescu a boicotat Romania la Trianon si astfel am pierdut Banatul de Vest dupa jefuirea primariei din Timisoara si a muzeelor banatene de catre armata sarba. In mod bizar regalistii au ridicat statui pentru take Ionescu in toata Romania si au inchis subiectul jafurilor armatei sarbe in perioada interbelica- artefactele furate din muzeele banatene sunt expuse si astazi in Belgrad.
5 – casa regala a renuntat la 2/3 din Maramures cu retragerea armatei romane pentru Cehoslovacia dupa ce trupele cehoslovace au fost invinse de trupele bolsevicilor lui Bela Kun. Cehoslovacia si in special Slovacia ca stat nu aveau nici un drept istoric in Maramuresul istoric si slovacii erau o minoritate nesemnificativa. In perioada interbelica casa regala a blocat orice repatriere si blocat recunoasterea comunistatilor romanesti ca minoritati nationale din Cehia- vlahi, din Slovacia – romani, volohi si din Polonia- lemki si boiki . Boicot total.
6- casa regala si regele Ferdinand au admis o interventie a armatei romane in Pocutia impotriva bolsevicilor ucrainieni cu renuntare teritoriala la Pocutia pe post de carne de tun pentru polonezi in vederea anexarii acestui teritoriu de catre Polonia cu respingerea cererii rabinilor evrei din Pocutia de unificare la Romania.
7- in fata pierderii Banatului de Vest casa regala nu aimpus conditii pentru drepturile romanilor din Timoc si au respins orice repatriere de romani-istroromani catolici . Pentru imaginea casei regale se cenzureaza expulzarile si masacrele de istroromani din 1945.
8- casa regala a blocat orice repatriere de romani din Transnistria care au ajuns in mainile bolsevicilor ucrainieni.
9- casa regala a blocat si aboicotat orice repatriere si colonizare de aromani in Bugeac sub falsul motiv ca evreii ar fi fost impotriva ce a dus la introducerea megloromanilor in schimburile de populatii dintre turci si greci.
In 1920 si dupa 1920 evreii din Romania …. emigrau in America si in ,,Palestina” pentru ca erau mai constienti decat noi romanii de intentiile Moscovei: in Securitate era o vorba comform careia orice conflict teritorial se termina doar cu eliminarea definitiva a adversarului . Deci, evreii si rabinii erau constienti ca se pregateste dezintegrarea Romaniei de catre casa regala din 1919 cu respingerea ofertei rabinilor din Pocutia si pentru asta au emigrat in masa in perioada interbelica – statisticile oficiale sunt lipsite de relevanta pentru ca sunt in conflicte teritoriale . Rabinii, domnule Coja, nu erau atat de prosti asa cum ii credeti pentru ca ei cunosteau culisele casei regale si prin traditia etniei lor sunt mai pragmatici decat noi romanii: in lumea spionajului nu conteaza etnia si conteaza cine e papusarul din umbra. respingerea anexarii Pocutiei a fost in fapt o condamnare la dezintegrare pentru ca asa am pierdut sprijinul bancherilor evrei si am intrat la conditii mai grele in imprumuturi….si la dezarmare prin sabotajele casei regale.