Iulian MARES
518 aprobate

iuliuss_m@yahoo.ca
86.34.175.10

 

SĂ NU PRIMIM NIMIC ÎN DAR DE LA RUȘI, CĂCI EL ESTE PRECUM CÂNTECUL DE LEBĂDĂ!

^(Va aduceti aminte cand Putin promitea ROU si POL cedarea teritoriilor apartinatoare dpv istoric din UKR, inclusiv R. Modova, in skimbul scindarii NATO?)

Domnule Marcel Popovici (poate cititi cate ceva si pe aici)!

*Hai ca ne pricem si la femei, fotbal si orice…
1-Tancurile la care va referiti (USA si DEU) nu au blindaj neaparat foarte dur ci multistrat, cu ceva placi ceramice inserate, usor culisante:
-M1 este compusă în principal din plăci de oțel cu blindaj omogen laminate (RHA) robuste, plasate în jurul unui material de protecție mai gros. Armura centrală este o variație a armurii britanice Chobham – un aranjament de plăci metalice, blocuri ceramice și spațiu deschis.
Dar nu asta este problema si nici macar ”capul radioactiv (?) al munitiei! Ca fapt divers, orice gura de foc de minim 122 mm (dupa unii producatori) sau 155 mm (mai sigur) poate trage cu munitie N, de valori mici -1-2 Kt, suficient sa reduca la tacere un B.I, dispus in raion-; de munitie cu Uraniu saracit eu am mai auzit ci citit, dar doar capul proiectilului sa fie radioactiv nu prea… Este clar ca daca foloseste proiectil N are si focos N, asta da!

*Constat cu mare usurinta ca faceti parte din cei ce cred ca asa trebuie sa arate curentul SUVERANIST, adica sa fie antidemocratic, in general si impotriva democratiei de tip liberal ocidental si american intrucat aceasta zona de interes se confunda cu GLOBALISMUL!
**Va aduc aminte ca atat suveranism era in capul lui Putin incat a facut, facea si dorea sa mai faca afaceri pe sub ”vestitii pantaloni germani, ce se transmit din cancelar in cancelar femeie”! Adica vindea gaz ieftin pt dependenta energetica si economica Motorului EU, in fapt tesand plasa puterii nevazute! Deci, pe directe, cand vindea gaz in acelas timp lacrima la gandul celor 27 mil de mujici morti? Gresit! pe rusi nu i-a interesat niciodata numarul ci doar atingerea scopului!
Intelegerea RFG-URSS privind alipirea RDG nu ar trebui sa va constituie clisee de gandire, intrucat a trecut timpul pactelor de neagresiune si anexele lor otravite, pe care sunt sigur ca le infierati cu manie forte!
Hai sa fim seriosi… nu urmasa Imperiului RUS, indiferent de nume si/sau sistem politic au dreptul de a decide ce vor alte popoare, sau daca nu, inseamna cu nu ne intelegem si nu avem acelasi limbaj, mai ales in ceea ce priveste Dreptul international al popoarelor si trebuie sa restudiati DECLARAŢIA PRIVIND PRINCIPIILE CARE GUVERNEAZĂ RELAŢIILE RECIPROCE DINTRE STATELE PARTICIPANTE – VIII. Egalitatea în drepturi a popoarelor şi dreptul popoarelor
de a dispune de ele însele!
Va este clar ca RuSSiei îi lipseste total, dar total, ^ Casus belli?
Adept al unei teorii neimbratisate major (dar nu asta-i problema) ma vrajiti cu: ”uciderea a peste 14.000 de ucraineni de etnie rusă într-o campanie de „purificare etnică” de tip nazist (și chiar cu trupe neonaziste!), precum și în transformarea Ucrainei încă din anii 1990 într-un avanpost al NATO prin care se pregătea învingerea definitivă a Federației Ruse.”
Imi este facil sa argumentez cu cateva intrebari retorice:
-Cand a inceput razboiul civil separatist in UKR?
-Cine a intretinut (logistic si ideologic) si de ce?
-In cele 2 regiuni separatiste Estice sunt mai mult de 30% rusi?
-Ce drept international confera RuSSiei dreptul de a se amesteca in internul unor tari, precum a mai facut-o in 56, 68 ca sa dau doar 2 exemple de interventionism brutal, de stepa?
-Este o democratie Federatia Rusa? Dar cei din BRICS?
*-Intelegeti cat de periculoasa este si pentru noi sustinerea actiunilor RuSSiei in sprijinul unor regiuni separatiste?
**Siloviki lui Putin difera de oligarhii lui Elțin doar prin nume si modalitatea de a insusi bogatia:
-pe timpul acoolicului furau si dadeau partea in sus;
-pe timpul Dementului de azi, de la Moscova li s-a dat parte din avutie pe termen limitat, pt a salva aparentele capitalismului; cand nu mai corespund se sinucid si averea revine la Centru!
***Da, multe tari din BRICS” prefera sa fie autocratice decât pseudo-democrații”! Dar poporul, POPORUL, unde este in ecuatia asta? Este cumva prost poporul sau oamenii au 2-3 vieti! Stiu jupanii astia ce vor oamenii? Adica poporul este autist 100% si LUMINATU DESPOT stie totul si ne-nvata si pe noi?
Ceva nu se leaga….
****Privind LGBT: nu sunt procentual vorbind nici mai multi nici mai putin decat in antikitate, cand homosexualitatea era considerata o virtute! Azi devin gretosi cu festivalurile lor, in spatele carora sunt afaceri comerciale….
*****Privind enuntul ”prea-iluminații de la Washington, Bruxelles sau Davos” si explicatiile lor, va reamintesc ca insusi Putin sau prin inalti reprezentanti erau prezente oficiali ale acestor organizatii, forumuri si kiar la Summituri NATO! Atunci nu era Mafia aia urata, nu voiau sa-i destrame IMPERIUL? Dar cand dansa mireasa batrana la nunta din Austria? Pai ori suntem jmekeri ori nu mai suntem jmekeri?
Da, rusii au avut in total 9000 de Tc in razboiul de cuerire a UKR insa au pierdut peste 100 000 militari si peste 1800 de Tc! Cam mult, mult prea mult pentru o operatie speciala de maxim 5 zile, hai 7-ca planificare!
Luind in calcul linia de contact dinainte de INVAZIE puteti observa lesne MARETELE VICTORII in lupta cu civilizatia: apa, strada, coala, teatru si spital! Intelegi sau nu?

https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html?m=1

Pentru autor si vizitatorii site-ului postez un link cu un cantec cutremurator:

https://www.youtube.com/watch?v=1tSVAS_NdlM