Asta nu mai e naivitate. Este ticăloșie patentă!

 

Priviti coperta Dacia magazin de la

http://www.scribd.com/doc/154056961/Daciamag-2005-26

E un conclav al cotropitorilor, al celor pe care romanii ii vad ca pe niste monstri: Horthy, Atila, Stalin, Bathory, Hitler Soliman, Baiazid.
Numai ca in mijlocul lor e postat pe toata pagina imparatul Traian, cel pe care romanii il vad ca pe parintele lor.
Montajul, de o ticalosie nemaipomenita, e ca si cum pe un panou ar fi puse pozele celor mai fiorosi criminali, iar in mijlocul lor ar fi postata fotografia tatalui tau.
Si asta, in Romania!
Facuta nu de unguri, nu de rusi, nu de evrei, de romani!
O aproximativa analogie exista: si evreii il vad pe Titus ca fiind un criminal la fel de odios ca Hitler. E insa o diferenta esentiala: intre evrei si Titus nu este nici un grad de rudenie, pentru ei Titus e un dusman si atata tot, pe cand Traian le este romanilor parinte.
A aparut deci acest soi de mankurtizati care, aici, acasa la noi, in batatura noastra, ne indica pe parintele nostru ca fiind cel mai mare asasin, tartorul celor mai inspaimantatori monstri, criminalul criminalilor!
Si noi ii suportam, ii citim, ii privim la televizor, ba ii mai si aplaudam. Doar ei ne arata adevarata nostra istorie, cea dosita pe sub masa, prin cufere ingropate in pamant, prin pivnitele Vaticanului.
Se dau drept daci. Dacii erau niste oameni morali, cu o viata spirituala apropiata de desavarsire, mult deasupra si a romanilor. Dacii preferau sa moara decat sa-si intineze sufletul cu cele mai imunde ticalosii.
Nu sunteti nici umbre de daci, falsificatorilor! Ca tot invocati ADN-ul, faceti-va analizele si veti constata ca nu aveti nici o singura gena comuna cu a lor.
Dacii sunt parintii nostri intr-o masura incomparabil mai mare decat ne sunt romanii. Nu ni-i mai terfeliti cu aiurelile voastre!
O fi ea libertate de expresie, dar nici o libertate nu da dreptul nimanui sa ne ofenseze parintii.