Răzvan Savaliuc în direct cu dumneavoastră

,,DULCE  CA  MIEREA  E  GLONTZUL  PATRIEI”
 
image

Binomul si protectia afacerilor guvernamentale ale aliat…

Binomul si protectia afacerilor guvernamentale ale aliatilor
Examinare după Yahoo
Binomul DNA–SRI nu ar fi putut sa supravietuiasca, fara o puternica sustinere externa. Si aceasta intrucat in Romania, in pofida propagandei mincinoase care se face acestor institutii de forta, acestea nu sunt iubite de romani. Ba, chiar sunt asimilate de multi mafiei care a protejat coruptia din regimul Traian Basescu. As spune ca aceste institutii de forta ar fi fost spulberate demult de fostele guvernari, daca nu isi bagau coada marile ambasade.
Laura Kovesi si Florian Coldea, vremelnici stapani ai celor doua institutii de forta, umflati in pene ca mari capacitati profesionale si prezentati ca personaje “de temut”, in pofida rezultatelor manageriale jalnice, au fost vopsiti in adevaratele lor culori in momentul cand au acceptat sa primeasca decoratii si diplome de la marile ambasade, unde se duc disciplinati si incolonati ori de cate ori sunt chemati. Ce fapte deosebite au facut acestia in slujba unor state straine, ca sa fie decorati cu distinctii care se acorda doar pentru servicii in slujba statelor respective?!? Raspunsul il intuiti cu totii… La cati bani au fost pompati in fundul institutiilor conduse de aceste doua personaje indoielnice, Romania arata ca un stat incapabil sa opreasca jaful programat al resurselor sale naturale si financiare.
Iata, doar o mica parte din imaginea sumbra a dezastrului national, pe care Binomul pare incapabil sa il previna:
1.    padurile sunt defrisate barbar pentru austrieci, fara nicio opreliste, chiar daca aceasta a generat schimbarea dramatica a climei Romaniei;
2.     petrolul romanesc este pe mana austriecilor;
3.     zecile de miliarde de euro, alocate pentru autostrazi, au fost date marilor multinationale, fara sa primim in schimb decat cateva tronsoane ametite si imprastiate;
4.     am fost fortati sa dam lege pentru vanzarea terenurilor catre straini si s-a ajuns ca suprafete uriase de teren sa nu mai fie ale noastre;
5.     suntem fortati sa contractam, fara a avea nevoie, credite de zeci de miliarde de euro de la FMI, in schimbul carora ni se impun conditii umilitoare de a nu investi in nimic si de mentinere a salariului minim la 200 euro;
6.     in afaceri, precum Microsoft sau jaful de la ANRP, banii au ramas la mituitori si combinatori, in timp ce beneficiarii reali ai tunurilor au ramas cu beneficiul fraudelor si nu sunt deranjati;
7.     cum se face ca marii beneficiari ai fraudelor de la ANRP isi vand imediat despagubirile primite, unor fonduri de investitii straine, care in scurt timp, vor pune mana pe circa 6% din suprafata agricola a Romaniei?
8.     cum a fost posibil ca 7,4 milioane de romani sa voteze pentru demiterea lui Basescu si acesta sa ramana in functie, fara ca vreo mare putere sa intervina public sa apere “democratia” din Romania?
9.     cum au fost fortate partidele politice sa intre in carantina, cu toti sefii de structuri captusiti cu dosare penale, pentru ca sa ni se impuna un presedinte “autist” si un guvern “tehnocrat” impus din afara si care nu face nimic romanesc?
10.  cum au ajuns institutiile cheie ale statului sa fie impanzite numai de oameni instruiti la cursuri pompoase prin strainatate si care, ca un facut, nu apara interesul national, ci afacerile multinationalelor?
11.  de ce Romaniei i s-a blocat accesul la fondurile europene?
      Imi pare rau sa o spun, dar marii nostri aliati din UE si SUA, care ne monitorizeaza in rapoarte anuale, si ne dau note si indicatii, nu au avut niciodata vreo iesire publica de genul: romanilor, voi sunteti asa saraci incat aveti zeci de miliarde sa le dati an de an la tot felul de multinationale; cum puteti incheia contracte atat de paguboase, care va impiedica sa va dezvoltati? 
        DNA a fost aplaudata ca aresteaza politicieni si niciodata acuzata ca nu investigheaza afacerile cu multinationale! Asta arata ca aliatii nostri nu sunt cinstiti!
        Faptul ca cei care ne monitorizeaza se fac ca nu vad ca avutia Romaniei se duce incorect catre multinationalele lor, dar ne taxeaza pe toate prostiile, criticand pana la distrugere institutiile cheie ale democratiei: partidele politice si Parlamentul, este semnul ca Romania este o colonie, care, in schimbul “favorului” de a fi primita in UE, NATO si alte organisme, trebuie sa accepte sa nu se dezvolte, sa stea la nivel de tara de consum, si sa isi externalizeze resursele si capitalul.
        Unde este DNA si SRI, in fata acestor jafuri nationale de mega-anvergura, pe care orice roman le vede si le simte in rau pe pielea lui? Face coada la diplome si decoratii la ambasade?