caroline gunderode
436 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
Va multumesc frumos de tot, stimate Domnule profesor .

Adevarul este insa ca aceste doua personalitati merita comemorari continue si cu voce mult mai ridicata decat am facut-o eu prin scurta mea expresie de gratitudine si rugaminte in fata Domnului, sa-i fie odihna usoara .

Caci este in joc insasi lupta taberei adevarului istoric .

Aceste doua personalitati istorice, tatal si fiul, fiecare cu lupta lui, sunt exemple emblematice iar Domnul Serban Alexianu are virtuti si virtuozitati de istoric adevarat , extrem de legitim in inalta si complexa sa aparare a tatalui sau, care se dovedeste de factura cruciala si pentru dimensiunea romanismului ca forma existentiala, caci, asa cum declara fiul , tragedia aceasta :
„A început printr-o minciună uriaşă – Marea Revoluţie Socialistă din Octombrie 1917, şi s-a încheiat printr-una şi mai mare, mai neruşinată: basmul cu căderea comunismului în toamna-iarna lui 1989! Autorii acestor acte de dispreţ faţă de fiinţa umană, faţă de neamurile şi popoarele lumii, faţă de Însuşi Dumnezeul acestei lumi, sunt aceiaşi. Pe ei îi fac vinovaţi şi de condamnarea tatălui meu pentru crime şi fărădelegi imaginare, niciodată săvârşite de George Alexianu sau de alt român!”

Asa sa-l auda Dumnezeu si sa ne odihneasca amandoi eroii ce ne reprezinta neamul nostru romanesc, in liniste si pace !

Iar noi sa nu le uitam niciodata: Vesnica Pomenire !

Amin