Alexandru Dughin și Bostan

 

Urmăresc cu interes emisiunile de la B1 în care apare domnul Bobby Păunescu, un domn care vorbește cu măsură și mult bun simț. Din păcate nu apare singur, ci însoțit de două persoane, una fiind numitul Marius Bostan, fondator al unui ONG intitulat REPATRIOT, dacă nu mă înșel. Azi, duminică 21 august, lăsat oarecum de capul său, Marius Bostan s-a făcut mai remarcat ca de obicei prin comentariile sale cazone la un subiect delicat: asasinarea fiicei lui Alexandru Dughin, Daria Dughina. Prilej pentru susnumitul de a-și spune părerea despre Alexandru Dughin. Nu l-a scos din nebun și criminal și alte calificative injurioase. Injurioase și prostănace! La un moment dat a dat și detaliul care îi aruncă în derizoriu toată strădania de a-l desființa pe „ideologul lui Putin”. Anume că o carte a lui Dughin a fost tradusă și publicată în România, cu o prefață a unui „sociolog”, fiind vorba de profesorul Ilie Bădescu!

Păi, măi Bostane, dacă Dughin a scris o carte care a fost tradusă în românește și publicată cu o prefață demnată de domnul Ilie Bădescu, asta înseamnă un lucru sigur: Alexandru Dughin trebuie să fie un autor serios dacă pentru el girează un savant ca domnul Ilie Bădescu. În viața vieților dumitale n-ai să scrii dumneata vreo carte pe care domnul profesor academician Ilie Bădescu s-o recomande altora scriindu-i prefața!

Domnule Bobby Păunescu, îmi permit să vă atrag atenția asupra comentariilor inacceptabile ale acestui Marius Bostan, care în această seară a reușit să-și depășească nivelul de mediocritate suficientă și agresivă cu care ne-a obișnuit! Remarcabilă performanță! Părea de neatins!…

Alexandru Dughin este un mare prieten al României, al românilor care s-au remarcat pe plan mondial în lumea contemporană prin poziția lor politică și filosofică, prin originalitate și profunzime. Nu este de tolerat poziția semidoctă a acestui comentator TV nechemat, nedorit de nimeni, la un post TV care altminteri are toate șansele de a fi cel mai corect actor din mass media noastră.

Întristat,

Ion Coja