Invitatie preliminara pentru Conferinta internationala

Mesaje primite

luiza volf

18:12 (acum 15 minute)

către pentruviatainromania2012@gmail.comluiza
Stimate doamne,
Stimați domni,
Avem deosebita onoare să vă invităm la o conferință cu caracter istoric și cultural având ca subiect:
The Vocation for Peace – Romania: On the Right Side of History.
Obiectivul conferinței este acela de a promova o viziune pașnică și obiectivă în rândul românilor asupra viitorului liber al poporului palestinian, cu suportul oferit de cetățenii României și cu sprijinul altor țări ce susțin principiile păcii, umanității și libertății.
Conferința se va desfășura sub auspiciile Ambasadei Palestinei la Bucuresti și va pune accent pe vocația românească pentru pace în contextul istoric tumultos al poporului palestinian, a viziunii democratice pentru libertate și auto-determinare a acestuia, precum și pe o informare corectă și balansată a românilor cu privire la evenimentelor istorice care au culminat cu actualul conflict armat din Orientul Mijlociu, inclusiv o expunere obiectivă a motivelor ce au condus la situația prezentă.
În cadrul conferinței va fi vizionat un film și vor lua cuvântul mai mulți vorbitori ce vor analiza contextul trecut, actual și viitor din mai multe puncte de vedere relevante. La conferință vor participa ambasadori, parlamentari, personalități din țară și din străinătate din domeniile cultural, juridic, jurnalistic și alții.
Conferința va avea loc în jurul datei de 18-19 decembrie a.c., într-o locație din București ce va fi comunicată în timp util. Ora preconizată de începere este 14:00, iar durata aproximativă va fi de 2-3 ore.
Vă rugăm să aveți amabilitatea să confirmați participarea dumneavoastră până la finalul zilei de 08.12.2023 pentru a putea primi în timp util invitația oficială din partea ambasadei.
Pentru detalii suplimentare: doamna Luiza Volf – 0726-801713, pentruviatainromania2012@gmail.com
Cu deosebită stimă,
jur. Luiza Volf