–– Forwarded Message ––
From: SCR GROUP <dan.toby@yahoo.com>
Sent: Sunday, August 21, 2022 at 07:30:10 PM GMT+3
Subject: Fw: SIMPLE SPECULAȚII??????

PLANUL SECRET AL ISRAELULUI PENTRU UN «AL DOILEA ISRAEL» IN UCRAINA

Wayne MADSEN | 03.12.2014 | FEATURED STORY

Times of Israel, un ziar israelian independent, care numara printre personalul sau un numar de fosti reporteri de la cotidianul israelian Ha’aretz, a publicat o poveste fascinanta, dar in mare masura trecuta cu vederea la Ierusalimul si Zhitomir, Ucraina, 16 martie 2014, si care a fost scrisa de catre corespondentii sai rusi si ucraineni, Hirsh Ostropoler si IZ Grosser-Spass, citand un raport secret furnizat de la guvernul israelian.

Raportul, scris de un grup select de cercetatori ai istoriei evreiesti, realizat din mediul academic si din alte centre de cercetare, a concluzionat ca evreii europeni sunt de fapt descendenti din Khazari, un grup mongol-tatar razboinic care a guvernat Ucraina si sudul Rusiei convertindu-i in masa la iudaism in secolul al VIII-lea d.Hr.

Sionistii au sustinut mult timp ca tara revendicata de Israel era dreptul biblic de nastere al poporului evreu care a fost fortat sa abandoneze teritoriul intr-o asa numita „diaspora” dupa cucerirea repetata de catre diferite imperii. Dovada ca evreii ashkenazi, care constituie majoritatea populatiei evreiesti israeliene, nu au nici o legatura istorica cu Palestina, ar pune sub semnul intrebarii intreaga premisa a Israelului ca patrie istorica „de 5000 de ani” a poporului evreu.

golda-meir

Jurnalistii israelieni au semnalat ca orice conversatie asupra khazarilor si a Israelului modern a fost intotdeauna intampinata cu dispret de liderii israelieni. Ei citeaza premierul israelian Golda Meir spunand odata: „Khazar, Schmazar. Nu exista oameni Khazari. Nu am cunoscut niciun Khazar. In Kiev. Sau Milwaukee. Arata-mi-i pe acesti Khazari despre care vorbiti”. ADN-ul dovedeste ca o populatie Khazara care a migrat din Europa, in prezent pretinde radacini stravechi in Palestina, in mare masura elimina pretentiile sioniste din regiune.

Evidenta faptului ca evreii din Europa de Est si Centrala nu au nici o pretentie istorica asupra Palestinei a dus la un val de activitati in Israel si in strainatate. Knesset-ul israelian va vota in curand un proiect de lege adoptat de cabinetul israelian care legalizeaza Israelul ca stat national „evreu”.

Netanyahu

Primul Ministru israelian Binyamin Netanyahu, care a citit raportul secret despre khazari, a declarat ca „Israelul este statul evreu, nationalist pentru poporul evreu”. Cu pretentiile ashkenazi fata de Israel, in cel mai bun caz, Netanyahu, partidul sau Likud, si aliatii sai ai partidului ortodocsilor evrei si ai West Bank, nu au alta optiune decat sa-si imprastie agresiv pretentiile lor nationaliste nu numai in Israel, ci si in Cisiordania la care nationalistii se refera ca „Iudeea si Samaria”.

n25078

Ihor Kolomoisky (stanga)

Cu toate acestea, unii israelieni si evrei din strainatate nu risca. Unul dintre principalele motive pentru care magnatul miliardar evreu Ihor Kolomoisky, guvernatorul provinciei Dnipropetrovsk din Ucraina, si cetatean al Ucrainei, Israel si Cipru, cheltuie zeci de milioane de dolari pentru recrutarea nationalistilor ucraineni de dreapta si a neo-nazistilor din alte parti ale Europei pentru a lupta impotriva majoritatii rusesti din regiunea Donbass din estul Ucrainei, existand teama ca planurile de a transforma Ucraina intr-un „al doilea Israel” vor fi deraiate.

Masurile de protectie ale Rusiei pentru Donbass, precum si incorporarea sa prin referendum in Crimeea, aceasta din urma apreciata de nationalistii evrei khazari, ameninta transformarea Ucrainei intr-o a doua patrie pentru evreii ashkenazi care domina in Israel.

h-115

Povestea exploziva din Times of Israel despre radacinile khazare ale ashkenazilor a aratat de asemenea ca Israelul, stiind ca un stat palestinian este inevitabil avand in vedere presiunea din ce în ce mai mare a Europei, se pregateste sa reinstaleze colonistii ashkenazi din Cisiordania in Ucraina. Cercetarile avansate ale Israelului in domeniul geneticii au dus la stabilirea unei linii directe de ADN intre ashkenazii din Israel si khazarii care au fost dispersati in Europa de Est si Centrala dupa ce Rusia a cucerit Imperiul Khazar in secolul al XI-lea. Israelitii si aliatii lor sionisti din intreaga lume au acuzat intotdeauna sustinatorii legaturii genetice khazarian-ashkenazi de antisemitism profund inradacinat.

Shlomo-Sand-p015bl0t

Shlomo-Sand

Cu toate acestea, cercetarea genetica continuta in raportul secret israelian confirma ceea ce istoricul israelian Shlomo Sand, a dezvaluit in cartea sa, „Inventia poporului evreu”. Conceptul liniei de sange khazariene a fost intai abordata de istoricul maghiar Arthur Koestler in 1976, „Al treisprezecelea trib”.

Reporterii de la Times of Israel au citat un asistent anonim al lui Netanyahu care a dezvaluit planurile pentru emigrarea israeliana in Ucraina: „Am crezut mai intai ca admiterea faptului ca suntem cu adevarat khazari era o modalitate de a alege la insistenta lui Abbas [presedintele palestinian Mahmoud] ca nici un evreu nu poate ramane intr-un stat palestinian. Poate ca ne-am agatat de-un pai. Dar cand a refuzat sa accepte asta, ne-a fortat sa ne gandim la solutii mai creative. Invitatia ucraineana pentru a se intoarce evreii a fost o binecuvantare. Relocarea tuturor colonilor din Israel intr-un timp scurt ar fi dificila din motive de logistica si economica. Cu siguranta nu vrem o alta repetitie ca expulzarea colonilor din Gaza Hitnatkut„.

Ostropoler si Grosser-Spass au citat, de asemenea, o sursa anonima a Inteligentei israelienecare a spus: „Nu vorbim ca toti evreii askenazi sa se intoarca in Ucraina. Evident ca nu este practic. Presa, ca de obicei, exagereaza si devine senzationalista; de aceea avem nevoie de cenzura militara „.

poroshenko-grovelling

Planul evreilor israelieni si ucraineni este de a reaseza Ashkenazii din Cisiordania in republica autonoma rusa Crimeea, dupa ce vor vedea o eventuala retrocedare a peninsulei catre Ucraina. Planurile finale ale sionistilor ucraineni, cum ar fi Kolomoisky, plus cele ale aliatilor americani ca Secretar de stat adjunct pentru Afaceri Europene si Eurasiatice, Victoria Nuland si ambasadorul SUA in Ucraina, Geoffrey Pyatt, este de a infiinta o regiune autonoma evreiasca in Crimeea si de a reda numele original kazarian al peninsulei de Chazerai. Desi tatarii care traiesc in Crimeea si in alte parti sunt in mare parte musulmani, planurile de a crea o natiune khazara in Ucraina va implica probabil si prozelitismul global al israelienilor si ucrainenilor care sunt decisi sa restaureze Khazaria ca o alternativa la Israel. Eforturile actuale de prozelitism evreiesc sunt in randul metisilor catolici «cripto-evrei» din Mexic; Crestini, hindusi si budiști in India; Rusi ortodocsi si budisti in Birobidzhan, Siberia; Musulmani in Pakistan si Afganistan; si crestini, musulmani si animisti in Uganda, Ghana, Mali, Nigeria, Zimbabwe, Mozambic si Malawi; si printre grupurile mici ale descendentilor evrei din China, São Tomé si Príncipe, Tahiti, Surinam, Vietnam, Brazilia si Peru indica un plan israelian care intentioneaza sa creasca numarul de evrei in scopul asezarii intr-o serie de locatii in afara zonei ilegale, Cisiordania ocupata si Golan Heights. In plus Ucraina, nordul Irakului, Libia de est, Alexandria in Egipt, parti din Turcia, Patagonia din Argentina si Uganda sunt toate considerate ca potentiale asezari evreiesti pentru a inlocui Cisiordania. Asa-numit „Tribul pierdut al Israelului„, statele Bnei Menashe din Mizoram si Manipur din nord-estul Indiei sunt vazute de multi indieni nu ca evrei ci migranti economici disperati, care cauta o viata mai buna in Israel.
Atat de disperati sunt expansionistii israelieni pentru a-si spori numarul, dubioasele studii asupra ADN-ului evreiesc, incat au incercat sa clasifice Sarbii din estul Germaniei; oamenii din Bantu Lemba din Zimbabwe, Malawi si Mozambic; si anumite grupuri de italieni sudici, armeni si greci ca „triburi pierdute” ale lui Israel, pentru a creste numarul de iudaici si pretentiile geografice.

54cd84f872139e00178b4567

In Ucraina, asa-numitul «al doilea Israel», Kolomoisky si Kiev au inrolat un numar de membri ai fortelor de aparare din Israel in batalioanele lor de voluntari, inclusiv Batalionul Azov, una dintre unitatile israeliene este cunoscuta sub numele de „Castile albastre ale Maidanului” si este comandat de un israelian care foloseste pseudonimul „Delta”. Daca Israelul nu ar avea un interes personal in extinderea influentei sale in Ucraina, ar putea impiedica cu usurinta ca aceste unitati sa mearga in Ucraina.

Exista, de asemenea, colonisti evrei sefarzi in Cisiordania care provin din evreii „marranos” din Spania, cei care au fost expulzati din Peninsula Iberica in timpul inchizitiilor spaniole din secolul XV, si care nu au legaturi cu ashkenazi sau khazari. Recent, intr-o miscare asemanatoare cu invitatia Ucrainei catre ashkenazii in Cisiordania pentru a se stabili in Ucraina, Spania si Portugalia au adoptat o legislatie care sa permita oricarui evreu sefard din orice parte a lumi, care poate dovedi descendenta lui din Marranos expulzati in timpul Inchizitiei, obtine cetatenia in cele doua tari.

Unii vorbitori de limba rusa din Donbass nu au incredere in intentiile pro-israeliti din guvernul de la Kiev. Ciudat, Kolomoisky a recrutat o serie de neo-nazisti din vestul Ucrainei si Europei pentru a lupta in batalioanele sale, ale caror organizatii de dreapta au subscris intotdeauna notiunea de „lupta regala” intre Rusia si resturile din Khazaria in Israel, Ucraina, Polonia si Republica Georgia pentru a razbuna infrangerea Khazariei in secolul al XI-lea de catre Imperiul Rus.

geo

Israelul a oferit guvernului georgian al presedintelui Mikheil Saaakashvili, care a inclus un numar de dubli cetateni israelieni-georgieni de ascendenta khazari, asistenta militara si Inteligenta in razboiul din 2008 impotriva Osetiei de Sud si Abhaziei. In mod similar, israelienii au stabilit legaturi stranse cu Azerbaidjanul, o tara care, asemenea Georgiei si Ucrainei, are legaturi vechi cu Khazaria printr-un grup indigen de evrei azeri, cunoscut sub numele de Subbotniki.
Asesorul anonim al lui Netanyahu este citat si de jurnalistii de la The Times of Israel, care dezvaluie de ce guvernul israelian a facut o piesa pentru marile asezari israeliene din Ucraina: „Dupa cum spunea premierul, nimeni nu va spune evreilor unde pot trai sau nu pe teritoriul istoric al existentei lor ca popor suveran. El este dispus sa faca sacrificii dureroase pentru pace, chiar daca asta inseamna renuntarea la o parte a patriei noastre biblice din Iudeea si Samaria. Dar atunci trebuie sa se astepte ca noi sa exercitam drepturile noastre istorice in alte parti. Am hotarat ca aceasta va fi pe malul Marii Negre, unde am fost un popor autohton de peste 2000 de ani. Chiar si marele istoric non-sionist Simon Dubnow a spus ca avem dreptul de a coloniza Crimeea. Este in toate cartile de istorie. Puteti sa cautati „.

Consilierul a dezvaluit celor doi jurnalisti israelieni ca Netanyahu apreciaza puterea anticilor khazari si il citeaza pe Netanyahu spunand: „suntem un popor mandru si stravechi, a carui istorie se intoarce la acum 4000 de ani”. Dar consilierul a adaugat ca „Acelasi lucru se aplica la Khazari. . . in Europa si nu atat de mare. Dar priviti harta: Khazarii nu trebuia sa traiasca in interiorul granitelor de la Auschwitz”.

rosen

Presedintele ucrainean a primit cele mai mari venituri de la compania Rothschild Trust, la care a fost transferat produsul de cofetarie apartinand lui Po-roshen-ko, la care a fost transferata parte din Roshen (Roshen in ebraica pentru Regele regilor si numele sau real este Valtsman). Venitul din aceasta sursa in 2018 s-a ridicat la 1,1 miliarde de hryvnia (aproximativ 2,76 miliarde de ruble).

Pentru cei neinformati, unde aparent se includ Barack Obama si secretarul de stat american John Kerry, dorinta actuala israeliana de a crea o noua identitate israeliana nationalista este legata direct de activitatile conducerii ucrainene a lui Petro Porosenko, Arseniy Yatsenyuk, Kolomoisky si suporterii americani, Nuland si Pyatt, pentru crearea unui paradis sigur, temporar sau nu, pentru colonistii ashkenazi din Cisiordania. Multumita expunerii din Times of Israel a secretului raportului israelian asupra kazarilor si a Israelului contemporan, masinatiile din spatele destabilizarii Ucrainei si a Uniunii Europene devin cu atat mai evidente.

nato-stop

1959711_542466715851367_1776337907_n

TOMOAICA EMIL,
auditor, expert contabil,
mobil: 0744.36.41.44
*
Nota redacției – Evreii nu au astâmpăr. Fac mereu planuri. E drept că situația lor în Israel e destul de șubredă, iar pentru mulți evrei, inclusiv pentru amicul meu Puiu Nadler, Israelul nu este o țară în care vor trăi și nepoții săi… Trebuie să-și caute o altă patrie!
Israel în Ucraina? Ideea este destul de realistă, de „fezabilă”, dovadă fiind banii pe care mari magnați evrei, în frunte cu clanul Rothschild, îi investeasc deja în Ucraina. Sunt persoane bine informate asupra viitorului, în măsura în care îl pot și determina.
Dispare Ucraina? Sunt curios cine va regreta! Ucrainenii nu au făcut mai nimic ca să se bucure de recunoștința vecinilor. Dimpotrivă!