Atat ne mai lipsea sa intre si BNR pe mana politicienilor.
Ar fi avut soarta marilor privatizari(petrol,gaz,siderurgie,etc.).
AV
Puncte  de vedere….
Am fost rugat să scriu și un punct de vedere legat de chestiunea AURULUI!
Nu am vrut, întrucît chestiunea nu e tranșată și mi-ar plăcea să se rostogolească mai mult în atenția publică!
Este evident, pentru noi cei care ne întîlnim regulat aici cît și pentru cei care intră accidental, că INFORMAȚIILE DIN ZONA BNR sunt foarte puțin transmise.
Nu există transparență în afara unor comunicate oficiale seci care vin dinspre acest BUBOI NAȚIONAL al ROMÎNIEI!
Înainte să intrăm în subiect, subiect greu de înțeles fiindcă oamenii au fost mințiți 29 de ani și le e greu să creadă ADEVĂRUL, să citim un comunicat de presă dat de slugoiul DAN SUCIU.
„Orice modificare a legii 312/2004 privind statutul Băncii Naţionale a României are nevoie de un aviz din partea Băncii Centrale Europene.”
E simplu de înțeles: teritoriul ROMÎNIA NU NE MAI APARȚINE dacă noi trebuie să cerem voie să ne autogospodărim!
Lucescu de 4 ani repetă ca un papagal același lucru: toate efectele negative pe care le suferim cu toții sunt cauzate de aceeași boală!
În 1989 s-a executat de către MAFIA INTERNAȚIONALĂ (khazară, talmudică, sionistă, cum vreți voi dar MAFIE) o LOVITURĂ DE STAT în colaborare cu MAFIA LOCALĂ.
În 1989 nu familia CEAUȘESCU a pierdut ci întreg poporul romîn!
În acești 29 de ani, MAFIA INTERNAȚIONALĂ a dezvoltat o întreagă structură de administrație formată din zeci de mii de agenți strecurați în toate nivelele și zonele de administrare a societății!
Aceasta se numește pe scurt STAT PARALEL! El este practic invizibil întrucât se ascunde în interiorul STATULUI ROMÎN și-i schimbă deciziile făcîndu-l să funcționeze ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÎN.

Din acest motiv SCHIMBAREA CULORII POLITICE a partidelor de guvernămînt nu conduce la schimbare reală!
Din acest motiv este cretin să așteptați ca vreun alt partid politic, indiferent de nume, să producă schimbare în bine la nivelul firului ierbii!
Imaginați-vă un autobuz controlat prin calculator și internet unde indiferent cît de mult schimbăm pe cel care stă pe locul șoferului, ruta și modul de deplasare al autobuzului nu se va schimba atît timp cît ADEVĂRATUL ȘOFER al autobuzului (invizibil pentru pasageri) nu se schimbă!
Dar să ne întoarcem la AUR!
Prima noțiune, de care nu ați auzit niciodată la așa-zisa școală sau în spațiul public, și pe care ESTE OBLIGATORIU SĂ O ÎNȚELEGEȚI este SENIORAJUL.
SENIORAJUL este diferența de profit pe care CEL CARE EMITE O BANCNOTĂ (sau un mijloc de plată) între VALOAREA NOMINALĂ DE PIAȚĂ și COSTUL DE PRODUCȚIE (hîrtie, cerneală, curentul electric, paza, etc) al acelei BANCNOTE!
SENIORAJUL este de obicei o valoare enormă (pentru bancnota de 100 de dolari FED este de 99.90 dolari ce reprezintă de 999 de ori mai mult decît costul de producție) și datorită legislației, SENIORAJUL nu este cunoscut pentru BNR și nici impozitat!
Cînd eu am înțeles cît de ușor și de simplu funcționează acest mecanism și am văzut INCAPACITATEA OAMENILOR DIN JURUL MEU DE A PRICEPE ACESTE NOȚIUNI SIMPLE, nu am mai avut odihnă pînă nu am început să scriu!
Să recapitulăm:
Niște băieți deștepți, au descoperit acum 400 de ani o cale de a FACE AVERE DIN NIMIC iar FURTUL LOR (din nimic nu poți face ceva decît dacă furi) să fie perfect acoperit legal!
La începuturile comerțului oamenii făceau troc: schimbau ce aveau sau produceau pentru munca sau ce aveau nevoie!
Trocul însă îngreunează schimbul economic!
O societate este cu atît mai dezvoltată și mai prosperă, cu cît schimburile de muncă/produse/servicii între cetățeni este mai rapid!
Astfel BANCNOTA folosită ca mijloc de plată AJUTĂ FOARTE MULT schimburile economice și economia!
Cu o singură condiție: BANII să fie EMIȘI SUVERAN adică STATUL NAȚIONAL SUVERAN să emită banii, să încaseze muncă/produse/servicii și să REDISTRIBUIE această bogăție înapoi poporului!
În acest moment, TOȚI BANII DE PE PĂMÎNT, NU SUNT EMIȘI SUVERAN!
Sunt emiși SUB MONOPOL PRIVAT adică o CORPORAȚIE GIGANT pe nume BIS, ce are filiale în toate țările, ARE DREPTUL, EA ȘI NUMAI EA, SĂ EMITĂ BANI!
Filiala din UE a acestei corporații se numește ECB (Banca Central EUROPEANĂ) iar BNR este filiala din colonia România.
Folosind puterea de a corupe a banilor, BIS și-a asigurat PROTECȚIE din partea tuturor guvernelor!
Astfel legea 312/2004 de funcționare a BNR, cît și tratatul de aderare la UE (art 130) NE SPUNE CLAR CĂ POPORUL NU SE POATE ATINGE DE ACTIVITATEA de la BNR.
BNR, în conformitate cu dorințele proprietarilor corporației MAMĂ BIS, încasează un SENIORAJ IMENS (de vreo 50 de miliarde de euro ANUAL dar suma ar putea să ajungă chiar și la 100) și-l transformă o parte în AUR iar alta cumpără hîrtii fără valoare numite bonduri de trezorerie la Guvernul SUA.
PE scurt, romînii muncesc pe salarii stabilite de un guvern controlat de BIS (prin BNR care il creditează via Băncile Comerciale) pentru o CORPORAȚIE GIGANT care direcționează o parte din aceste sume către poporul american.
Acest sistem de vase comunicante fac posibile TRANSFERUL DE BOGĂȚIE între întreaga populație a Pământului și un grup restrîns de oameni pe care eu am denumit-o MAFIA INTERNAȚIONALĂ!
NAȚIONALIZAREA BNR întrerupe această hemoragie de avuție ce pleacă din ROMÂNIA către alte zone și întoarce această avuție către poporul român!
Așadar cînd vorbim de AVUȚIA NAȚIONALĂ este obligatoriu să includem în primul rînd SENIORAJUL ENORM (aproximativ 50 miliarde de euro ANUAL) alături de păduri, teren agricol, petrol, resurse solice și subsolice!
Cei care vorbesc NAȚIONALIZARE fără a NAȚIONALIZA ACTIVITATEA DE LA BNR sunt ignoranți și proști!
Însă nu trebuie să ne supere întrucât această informație a fost un secret pentru care s-au asasinat mii de oameni timp de 400 de ani!
Cei cu AURUL BNR?
Păi dacă BNR e privat cum poate AURUL acesteia să fie al românilor?
Este adevărat că din punct de vedere moral, AURUL este obținut din MUNCA ROMÂNILOR, însă cadrul legal ANTIROMÎNESC e clar!
AURUL BNR nu aparține poporului romîn și de asta și-au permis să-l depoziteze la LONDRA!
Și atunci de ce această discuție?
Ce v-a zis LUCESCU să scoateți capul din TV fiindcă acolo nu există interes să fiți informați?
Propaganda GLOBALISTĂ, care servește interesele corporației BIS, nu poate accepta ca poporul român să se trezească după 29 de ani de comă!
Și atunci e simplu să spui că DRAGNEA și PSD vor repatrierea aurului ca să-l fure!

Adică MAFIA INTERNAȚIONALĂ chițăie că MAFIA LOCALĂ vrea să-i fure ce au furat ei mai întîi!
Să ne lămurim bine: cele 100 de tone cît zice BNR că „avem” sunt nimic față de SENIORAJUL de 1500 de tone anual pe care BIS le fură de la români!
Adică repatrierea aurului BNR deviază atenția de la adevărata discuție: NAȚIONALIZAREA SENIORAJULUI!
MAFIA LOCALĂ trebuie să reacționeze în fața exterminării la care e supusă de MAFIA INTERNAȚIONALĂ!
Atacul la pilonul unde e PUTEREA CĂTUȘELOR s-a produs deja!
Acum este atacul la pilonul unde e PUTEREA BANILOR ȘI CREDITULUI!
MAFIA LOCALĂ nu vrea ELIBERAREA NAȚIONALĂ, ci doar coabitare fără imagini la TV cu cătușe și mascați!
MAFIA INTERNAȚIONALĂ a decis lichidarea MAFIEI LOCALE întrucât aceasta nu permite EXTERMINAREA POPULAȚIEI INDIGENE!
Spre exemplu, blocarea genocidului de la Roșia Montana sau otrăvirea acviferului de adîncime cu gazele de șist, este o dovadă că MAFIA LOCALĂ nu acceptă aceste mijloace de exterminare în masă!
Așa că asistăm la un aspect interesant al istoriei noastre: suntem aproape de EXTINCȚIA FINALĂ și acum avem șansa ELIBERĂRII NAȚIONALE!
În ADEVĂR este PUTEREA!
             Bogdan Subțirelu
*
*
*
Nota redacției: Devine lămuritoare poziția fiecărui partid în chestiunea aurului de la Londra: partidele care se opun acestei măsuri sunt partide controlate strict de mafia internațională, celelalte mai au ceva românesc în ele…