„Tirca, studentul care l-a încurcat pe Iohannis, mesaj despre Dăncilă, plus comentariul meu!”
Mesaje primite
x

Ion Coja site
12:22 (acum 3 ore)
către eu

De la: GHEORGHE IANCU Subiect: Tirca, studentul care l-a încurcat pe Iohannis, mesaj despre Dăncilă, plus comentariul meu!

Textul mesajului:
Tirca, studentul care l-a încurcat pe Iohannis, mesaj despre Dăncilă

Adrian Tirca, studentul care l-a întrebat pe Klaus Iohannis de ce n-a invitat și jurnaliști care să-i pună întrebări incomode la dezbaterea sa, revine cu un mesaj de ultim moment despre Viorica Dăncilă.

”Grobianismul acestei campanii, jignirile la adresa Vioricăi Dăncilă care exced cu mult lucrurile care îi sunt pe drept imputabile, consensul din partea “societății înalte” de a-l promova necondiționat pe Klaus Iohannis în ciuda propriilor lui probleme de integritate, demonizarea celor care votează “greşit”, amenințarea cu apocalipsa în cazul alegerii “greşite” şi certitudinea victoriei dată de coalizarea majorității partidelor în spatele lui mă fac să sper la un moment 2009 în care candidatul plecat cu şansa a doua reuşeşte să învingă.

Viorica Dăncilă nu este CV Tudor (aşa cum din păcate Iohannis nu este nici măcar Iliescu), oricât s-a străduit “lumea bună” să picteze aceste alegeri ca pe cele din 2000, în care cu extremiştii nu dezbați şi trebuie ca toate forțele responsabile din societate să se coalizeze pentru a evita “apocalipsa”.” scrie Adrian Tirca, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: DCNews

*

GHEORGHE IANCU
Asta și că din 2014, cu un Johannis numai PREȘEDINTE ÎN ROMÂNIA, nu s-au făcut pași înainte, ci mai degrabă, „pas cu pas”, pași înapoi, și asta deliberat, stare pe care o pot simți și aprecia corect, românește, numai adevărații români…
Asta în timp ce ceilalți români, cei pe care-i categorizează Johannis ca „dragii mei”, sau „românii mei”, în timp ce mergând prin „regiuni”, are grijă să spună că el este „neamț”, după ce au acceptat să fie dezrădăcinați, pentru a trăi în ghiveci, ca să poată fi spălați pe creier, de oricare dintre corifeii globalismului, așa cum în 2014 l-au votat pe unul ca Johannis, așa o fac și azi, pe un deconspirat și consumat, același Johannis, dar care azi, după 5 ani făcând pe „împăratul”, …generalul”… demostrând nimic altceva decât că fiind pus în acastă funcție, și că nu are nimic în comun cu România și românii, ci numai interese, năravuri și metehne… fiind azi destul de conturat ca un „împărat gol”, ba „gol-goluț”…

Azi, cu o zi înainte ca noi românii să votăm, avem posibilitatea să votăm pe acela dintre cei doi candidați care poate fi PREȘEDINTELE ROMÂNIEI ȘI AL TUTUROR ROMÂNILOR, iar acel candidat azi, este numai VIORICA DĂNCILĂ!

Mai mult, dacă „mașinăria antiromânească de vot”, are în continuarea nesimțirea să ni-l pună din nou Președinte pe unul ca Johannis, trebuie să arătăm și să nu-l mai acceptăm, și asta poate începe chiar de pe acum.

Față de toți românii din diaspora, noi cei rămași acasă, vă ducem dorul, vă înțelegem, și vă așteptăm acasă ca buni cetățeni români, să ne luăm ca români țara în bună grijă, și cu toții să fim cu adevărat stăpâni, încrezători și siguri pe viitorul nostru!
Cum-necum, PREȘEDINTELE ROMÂNIEI trebuie să avem un PREȘEDINTE român get-beget, pentru că numai acesta, ca bun cetățean român, va aduce la putere o CONDUCERE ROMÂNEASCĂ, singura în stare să se pună în slujba românilor și a României, ca ȚARĂ A ROMÂNILOR, și care împreună cu fiecare român putem să facem din România Noastră să arate ceea ce este – GRĂDINA MAICII DOMNULUI!

Mai mult, dragi români plecați afară, nu suntem supărați pe voi că ați plecat, noi rămânând aici și fiindu-ne fără voi și mai greu, dar vă rog să luați în considerare că chiar știm cu cine vom vota, zic eu mai bine decât voi, asta pentru că noi trăim aici și avem toate datele să-i cunoaștem cu adevărat. Personal, sunt un om cu adevărat de dreapta, și deloc „pesedist”, dar înțeleg că stânga există și trebuie să existe, de altfel destul de democratic.
Așa cum azi ați ajuns la hotărârea de a vă întoarce înapoi, în țara noastră a tuturor românilor, pentru a ne lua țara în bună grijă, și nu greșiți, ba din contră noi cei rămași aici la noi, ne bucurăm și vă iubim, așa nu veți greși dacă veți înțelege că dintre cei doi candidați, NUMAI VIORICA POATE FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI ȘI AL TUTUROR ROMÂNILOR, și asta ca rezultat al votului românilor ! Să ținem de neam și țară!

Gheorghe IANCU