Iulian MARES
267 aprobate

iuliuss_m@yahoo.ca
86.34.175.10

 

*Numai pentru faptul ca a luptat din rasputeri (media scrisa si vorbita si tribuna Parlamentului) cu cel mai nemernic si tradator al natiei, betivul scarbavnic Basescu, in vevi fie-i numele intinat!
A avut ”razboi” si cu Iliescu si Nastase, 2 cutre cu actiuni demolatoare la adresa ROU!
**Stau si ma intreb…de unde are Nastase bani sa-si faca vacantele in locuri exotice?
Oare de la acea firma speciala in care se scurg (zic gurile din targ) 0,33% din profitul vanzarii catre austrieci a petrolului, adică către OMV, grup petrolier deţinut de statul austriac?!

***Daca suntem prosti ne meritam soarta de iobagi! Iata ce declara individul asta, care merita puscarie pe viata:
”Cine controlează Petrom controlează economia, con­trolează şi politica.
Cuvin­tele îi aparţin fos­tu­lui premier Adrian Năstase (PSD).
^Ele au fost rostite pe 23 iu­lie 2004, ziua în care la Palatul Victoria sta­tul român şi-a pus semnătura pe cel mai important contract de privatizare pe care avea să-l facă vreodată, încre­din­ţân­du-i „perla coroanei“ unui alt stat, Aus­tria, reprezentat de grupul petrolier OMV.

Nici acum cuvintele lui Năstase nu şi-au pierdut din esenţă, Petrom fiind compania care controlează producţia de petrol a României, jumătate din pro­ducţia de gaze şi 6% din producţia de energie locală.”

Adica, stia si micționa pe noi, poporul roman, care …poate lacrima cand nu-si gasea el țeasta sa-si zboare creierii!

****Adica cum, mai lepra? Stiai clar ce faci si tu, ”in nemernicia ta, ca un caine turbat” si tradator duceai țara la pierzaniei si amanetai viitorul copiilor oamenilor (ca ai tai sugeau bine din 0,33% si se impăunau ca mari practicanti pe la birocratiaUE) si dadeai din mana guvernului ROMÂNIEI asset-urile bunei guvernari si independentei energetice? Ca sa nu mai spun cine era Presedintele ROU! Dar la SRI si SIE? Constatati cate decoratii de stat au primit ca recompense Timofte si Fulga pentru incompetenta si/sau tradare, daca nu ambele la un loc!

*****CE VREȚI MAI MULT DECAT TRĂDAREA NAȚIONALĂ?