Suntem la începutul a ceva care este de neoprit și care va inunda întreaga lume.

Are loc o trezire la nivel mondial fără precedent din punct de vedere istoric, în care sute de milioane de oameni încep să vadă cum guvernele lor, mass-media și organizațiile de sănătate sunt indescriptibil de corupte și le mint în moduri pe care nimeni nu și-ar fi putut imagina vreodată în cele mai mari coșmaruri ale lor. Drept urmare, nenumărați oameni din fiecare națiune nu se mai supun orbește planurilor criminale ale stăpânilor lor, ci au început să se ridice și să ia măsuri pentru a construi o lume mai bună.

Amploarea acestei treziri la nivel mondial este dincolo de înțelegerea oricui. Nimic de genul acesta nu s-a întâmplat vreodată de la începutul timpurilor.

Totuși, abia începe și nu este nimic în comparație cu ceea ce lumea este pe cale să vadă în curând. Pe măsură ce evenimentele adverse legate de vaccinuri se înrăutățesc în întreaga lume, pe măsură ce oamenii sănătoși și nevinovați sunt adunați în tabere de carantină, deoarece pașapoartele de vaccin sunt necesare pentru a participa la societate și se întâmplă atât de multe lucruri nebunești, această trezire actuală va evolua într-un lucru pe care nici măcar nu ne putem imagina. …

ALERTA VAX


Cine și-ar fi putut imagina deja ceea ce vedem acum? În ultimele decenii, doar o minoritate de experți medicali erau conștienți de pericolele vaccinurilor. Și au purtat un război greu și aparent imposibil pentru a trezi o lume neinteresată, care era mai mult angajată în vizionarea de filme stupide și programe tv prostești, decât să audă despre pericolele vaccinurilor.

Acum… dintr-o dată, sute de milioane din întreaga lume știu cât de incredibil de devastatoare pot fi vaccinurile.

În cel mai liberal stat al SUA – California, peste 30% din toate forțele de ordine, pompierii și asistentele se opun mandatelor de vaccinare. Se estimează că cel puțin jumătate din toți medicii din America refuză tirania vaccinului. Organizațiile medicale care rezistă planului de a injecta cu forță substanțe experimentale, netestate și extrem de toxice în întreaga populație a lumii, se formează în fiecare națiune a lumii.

În World Freedom Directory , puteți găsi peste șase sute de organizații din întreaga lume care spun „NU!” la această tiranie criminală. 

Șase sute de organizații, dar noul nostru director arată doar o fracțiune din ceea ce se întâmplă în întreaga lume. Cine și-ar fi putut imagina? Cu toate acestea, acesta este doar începutul timpuriu al rezistenței mondiale…

ACCIDENT MEDIA


În ultimul secol , mass-media a avut un monopol asupra minții omenirii, determinând strict ceea ce lumea avea voie să gândească, să creadă sau să facă, fără ca nimeni să aibă nici cea mai mică idee cum erau manipulați de știri.

Acum… un procent în creștere rapidă din umanitate nu mai are încredere în mass-media.

Văd că vine o explozie care va fi mult mai mare decât ceea ce am văzut până acum. Lăsați cei răi să sporească tirania. Lasă-i să pună oameni sănătoși în lagăre de carantină fără niciun motiv. Lasă-i să impună mandate atât de ridicole încât doar cei foarte proști se vor îndrăgosti de ei. Își sapă propriul mormânt. Vor cădea în capcanele pe care le-au întins omenirii.

PROPRIILE LOR CAPCANE


Următoarele pot reprezenta oarecum o provocare pentru unii cititori. Totuși, merită menționat pentru că este foarte încurajator. La începutul acestei plandemii, am primit de mai multe ori o declarație specifică din Biblie de la diferiți oameni. Asta se întâmplă rar și când se întâmplă, știu că ar trebui să fiu atent. Acesta este versetul pe care mai mulți oameni – din senin – mi-au trimis:

„Cei nelegiuiți sunt cufundați în groapa pe care au făcut-o; în plasa pe care au ascuns-o, este luat piciorul lor. Domnul este cunoscut prin judecata pe care o face: cel rău este prins în lucrarea propriilor mâini. (Psalmii 9:15-16)

O parafrază simplificată ar putea citi: „Domnul este bine cunoscut pentru faptul că îi judecă pe cei răi, făcându-i să cadă în propriile lor capcane. Într-o traducere a Bibliei olandeze (am migrat în SUA din Țările de Jos) este și mai clar: „Dumnezeu a devenit faimos pentru că și-a învins dușmanii cu propriile lor arme”. M-am gândit la asta și deodată mi-am dat seama cât de adevărat este. Iată câteva exemple:

Facebook a fost – crezi sau nu – creat de agențiile de informații militare ca un instrument de spionaj și control al întregii umanități. 

Cu toate acestea, milioane de oameni l-au folosit pentru a răspândi adevărul prietenilor lor și, în curând, sute de milioane au descoperit adevăruri critice pe care guvernul și agențiile criminale doreau cu disperare să le ascundă lumii. Când Facebook a văzut asta, au intrat în panică și au început să cenzureze, dar… au întârziat. O mare parte a umanității văzuse deja adevărul și acum îl răspândește departe, în afara Facebook.

În timp ce Facebook a fost conceput pentru a fi un instrument de înrobire a lumii, a fost folosit pentru a deschide ochii omenirii.

Y ouTube este aceeași poveste. Zeci de mii de videoclipuri care dezvăluie adevărul au informat sute de milioane de oameni foști ignoranți, înainte ca proprietarii YouTube să-și dea seama că ar fi bine să înceapă să cenzureze. Au întârziat și ei. Capacul a fost suflat și aburul a umplut deja camera.

Chiar și internetul în sine a fost creat pentru a fi un sistem care în cele din urmă ar controla lumea. Dar… este folosit pentru a elibera omenirea. Numărul de site-uri web care dezvăluie adevărul este nenumărat!

Un alt exemplu: experimentele medicale toxice numite incorect „vaccinuri” sunt menite să înrobească fiecare suflet unei serii fără sfârșit de vaccinuri de rapel. Cu toate acestea, ei alertează sute de milioane – și în curând miliarde – cu privire la natura criminală a guvernelor, agențiilor de sănătate și a industriei farmaceutice.

În timp ce marea majoritate a populației lumii nu a pus niciodată la îndoială integritatea industriei farmaceutice, ei văd acum cât de uimitor de rău este aceasta, cerând să injecteze fiecare copil la fiecare câteva luni din nou și din nou cu experimente medicale netestate care se dovedesc pentru a ucide milioane și a dezactiva definitiv sute de milioane. Dovezile documentate pentru acest lucru pot fi văzute în Raportul nostru de deces prin vaccin.

Chiar și în SUA, vedem cum administrația Biden, intenționată să înrobească poporul american în China comunistă, trezește chiar și un număr mare de liberali înrăiți, pentru că Biden împinge lucrurile mult prea departe.

Oameni inteligenți din întreaga lume se trezesc cu planul criminal de a înrobi omenirea tiraniei unei elite malefice.

EXPLOZIE DE ADEVĂR


Orice om de știință pe care îl au în tăcere trezește o întreagă comunitate științifică care îl înconjoară. Fiecare medic pe care l-au închis pentru a spune adevărul este observat de o întreagă comunitate medicală, care drept urmare este trezită, pentru că ei sunt martori cu ochii lor cum este redus la tăcere un coleg medical sincer și bun.

America’s Frontline Doctors a fost cenzurat pe toate rețelele de socializare și chiar și site-ul lor a fost eliminat. Ca urmare a acelei persecuții, ei au acum aproape un milion de membri și au devenit o mișcare mondială pentru libertate.

Cenzura încearcă să reducă la tăcere vocea oamenilor de știință și a medicilor, dar provoacă erupția vulcanilor adevărului.

Pe scurt: fiecare plan pe care acești psihopați îl complotează se întoarce masiv împotriva lor și va duce la exact opusul a ceea ce speră ei. În loc de sclavia totală a întregii omeniri, aceasta provoacă cea mai mare eliberare în masă a tuturor timpurilor.

Ochii au fost deschiși și nu există nicio închidere a unei minți cu adevărat trezite. Vălul înșelăciunii este ridicat și nimeni nu îl va putea pune înapoi.

Elitele rele cred că lumea este plină de proști, dar uită câte milioane de oameni înțelepți, curajoși și buni există, cu care își vor dori în curând să nu se fi încurcat niciodată. Așa că vreau să vă încurajez… trezirea este abia la început. Vom vedea lucruri pe care nici nu le putem imagina. Într-adevăr. Nu ne putem imagina.

META NEBUNIE


realitate virtuala

O altă încercare de a înstrăina umanitatea de adevărata bucurie și de viața abundentă a fost lansată de acești psihopați. Facebook a anunțat acum META, o dimensiune artificială fără viață, care va provoca și mai multe boli mintale, conflicte relaționale, singurătate, depresie și alte dezastre asupra sufletului uman decât oricând. Știința a stabilit cum Facebook și rețelele sociale în general au crescut sever depresia, singurătatea și bolile mintale, ducând la o creștere a sinuciderilor. Acum intenționează să o ridice la un alt nivel de distrugere a nenumărate vieți, ademenind pe toată lumea într-un tărâm care este 100% fals. Deși se va dovedi extrem de palpitant, va provoca conflicte interioare profunde și confuzie. 

Niciunul dintre noi nu este creat pentru a trăi într-o lume digitală falsă, care există doar atunci când apăsăm un buton din creier și care ne înstrăinează de realitate. 

Ne-am născut pentru a ne bucura de lumea REALĂ cu prietenii adevărate, relații autentice și interacțiune inimă la inimă cu alți oameni. Ne-am născut pentru a experimenta iubirea profundă care ne umple, întărește și stabilește sufletul. Suntem făcuți să ne îmbrățișăm, să ne simțim, să ne vedem ochii și să atingem sufletul celor pe care îi iubim cu cea mai profundă ființă interioară – astfel încât să ne simțim conectați, apreciați, în siguranță și prețuiți.

Nu ne-am născut pentru a deveni dependenți de senzații exagerate de experiențe suprareale intense, care există doar în proiecții asupra minții noastre. Ne-am născut să simțim aerul curat, să respirăm briza, să ne bucurăm de răcoarea nopții și să fim încântați de lumina strălucitoare a soarelui.

Nimeni nu se naște pentru a trăi într-o lume a minciunilor, înșelăciunii, controlului minții și a „realității” virtuale.

Nu este nimic real în realitatea virtuală. La fel cum nu există nimic social în ceea ce privește distanțarea socială. Acești criminali sunt vrăjitori în a înșela publicul cu jocuri de cuvinte viclene. A spune „realitate virtuală” este același lucru cu a spune „foc de gheață” sau „ura iubitoare”. E o prostie totală. Ei joacă același truc cu cuvintele „distanțare socială”. Nu este nimic social în a te distanța de alte ființe umane. Distruge tot ce este social! Dar cu aceste jocuri de cuvinte, ei păcălesc ușor oamenii care nu gândesc puțin mai profund.

Realitatea virtuală este 100% falsă – opusul realității. O lume de minciuni care atrage oamenii și le fură realitatea.

Milioane de oameni sunt dependenți de jocurile video pentru că tânjesc după mai mult decât viața de oraș mort și fără sens care le este oferită. Fiind mereu închiși în închisorile lor de piatră numite „case”, unde nu găsesc niciun sens, nici aventură, nici provocare. Dar omul nu s-a născut pentru a fi un cartof de canapea închis de ziduri de piatră în orașe de beton, lipsite de viață.

Omul este născut pentru a fi înconjurat de viață, animale, anotimpuri, provocări, aventuri și tot ceea ce ne umple sufletul cu VIAȚA pură.

META este noua realitate virtuală a lui Mark Zuckerberg și a criminalilor nebuni din spatele lui. Este destinat să înrobească omenirea și mai profund în strânsoarea morții a tehnologiei sufocante care fură adevărata bucurie, adevărata intimitate, adevăratele relații și adevărata viață, oferind în schimb un tărâm fals, experiențe false, medii false, prieteni falși și interacțiuni false. Toate făcute din cod digital în loc de atomi vii.

Dar florile reale nu pot fi niciodată înlocuite cu imagini digitale false. Fluturii, păsările, chiar și bâzâitul insectelor, nu vor fi niciodată înlocuiți de minciuni morți, false ale unei lumi virtuale, în care nimic nu este real.

A scăpa de o existență fără scop pentru a căuta sens în și mai multă falsificare nu va satisface niciodată omenirea. 

OFERTA ADEVAATA


Cred că, la sfârșitul zilei, toate acestea vor duce din ce în ce mai mult la umanitatea să tânjească în adâncul sufletului său după lucrul real. Oamenii conștienți și buni se vor întoarce la rădăcinile naturii.

În cele din urmă, META va porni opusul pentru care este destinat. 

Așa cum injecțiile toxice impuse tiranic deschid ochii oamenilor asupra naturii criminale a așa-numitelor „agenții de sănătate” și a „guvernelor grijulii”, META va arăta lumii cum trebuie să revenim la elementele de bază, organice, adevărate, autentice. , viața dată de Dumnezeu.

De asemenea, vedem acum cum puterea centralizată criminal din fiecare parte a lumii noastre inspiră oamenii din întreaga lume să se întoarcă la construirea de comunități locale mici. A fi sclavii unui sistem orientat spre consumator, bazat pe oraș, ucide viața din noi și îi va conduce pe nenumărați oameni să se întoarcă la o formă de viață mai elementară, creată de Dumnezeu, în care ne cultivăm propria hrană, ne ajutăm aproapele, ne servim. comunitățile noastre și împărtășiți dragostea unii cu alții.

Amintiți-vă acest lucru: oamenii nu au fost creați într-un oraș mare. Cartea Originilor – Geneza – arată că omul a fost creat într-o grădină frumoasă și luxuriantă și i s-a dat autoritatea de a face din întreg pământul un paradis roditor.

F armerii – cei buni care nu distrug pământul, ci îl prețuiesc și îl fac să înflorească – sunt cei mai apropiați de primul om creat. Oamenii au fost făcuți pentru pământ, să învețe, să descopere, să prețuiască, să prețuiască, să iubească și să protejeze pământul, astfel încât să fie o sursă de VIAȚĂ pentru toți cei care locuiesc pe el.

Cei răi au furat cea mai mare parte din asta și au făcut ca oamenii să fie deconectați de lumea în care ne-am născut, concentrându-ne pe filme false, mass-media mincinoasă, îngrijire „sănătății” otrăvitoare și alimente toxice, care au cauzat mai multe boli la nivelul nostru. timp ca oricând.

Dar văd că vine o schimbare – unde elementele de bază ale vieții adevărate vor fi din nou evaluate. Cu cât se creează mai multe iluzii moarte, false, goale, cu atât mai mulți oameni se vor întoarce la ceea ce este viu, real și împlinitor.

OPORTUNITATE UNICĂ


Această criză actuală oferă o oportunitate extraordinară pentru NOI TOȚI cei treji – de a învăța atât de multe care ne vor aduce beneficii pentru noi, copiii, prietenii și comunitățile noastre. Suntem primii dintr-o nouă rase care nu va mai spune „DA” crimelor guvernelor și agențiilor rele care pretind că ne „ajute”.

Războinicii din partea BUNĂ se ridică – mai mult ca oricând – și acest lucru nu poate fi oprit, deoarece este condus de Forța Mare și Superioară, care este cu mult deasupra tuturor.

De-a lungul veacurilor viitoare, cred că vom vedea din ce în ce mai multă trezire, vindecare, restaurare și o lume mai bună. Totuși, nu va fi ușor. Uneori trebuie să mergem prin întuneric pentru a vedea lumina. Trebuie să vedem răul exprimat în plinătatea lui, înainte de a înțelege cât de rău trebuie să ne întoarcem la ceea ce este BINE.

Lumea noastră a fost pe o pantă abruptă către perversiune și răutate în ultimele decenii. Doar o astfel de criză este capabilă să ne trezească treji și să ne întoarcă înapoi la Sursa iubirii, a luminii și a adevărului, de care avem cu toții atât de disperată nevoie, în loc să ne umple viața cu prostiile care ni se oferă constant din partea noastră. partea întunecată.

Asta nu are nimic de-a face cu religia, dar este însăși esența existenței noastre: alegem LUMINA sau preferăm întunericul?

Forumul Economic Mondial și aliații săi criminali de la Națiunile Unite și alte entități globaliste spun că această criză mondială este o fereastră unică de oportunitate pentru a prelua controlul total asupra fiecărui aspect al lumii și pentru a înrobiza umanitatea, totul în numele „sustenabilității”. ‘. Ei folosesc cuvinte frumoase pentru a-și ascunde adevăratele intenții. Dar au dreptate în privința unui lucru: această criză oferă o oportunitate extraordinară.

Să-l folosim pentru a ne trezi și a vedea cum răul ne terorizează lumea și pe cei dragi. Să ne întoarcem înapoi la Sursa tuturor vieții, bunătății și speranței, astfel încât să devenim curățați și împuterniciți să oprim acest potop de răutate și să construim o lume mai bună, bazată pe principii care creează viață, bunătate și sustenabilitate adevărată.

Lupta noastră pentru libertatea lumii este împotriva multimiliardarilor și trilionarilor, care dețin toate mass-media de masă și care mituiesc oficiali guvernamentali, controlează agențiile de sănătate și așa mai departe . Nu pot face asta singur. Dacă doriți să ajutați la protejarea umanității de acești criminali, atunci vă rugăm să susțineți Stop World Control. Noi avem nevoie de ajutorul tau. 

INFORMAȚII CRITICE PENTRU UMANITATE


Înscrieți-vă și primiți
informații salvatoare