Operazione Corona – Colpo di Stato Globale — Libro
Analisi bio-medica, economica e politica della più grande truffa della storia dell’umanità
Nicola Bizzi, Matteo Martini

Operațiunea Corona – Lovitură de stat globală – Carte
Analiza bio-medicala, economica si politica a celei mai mari escrocherii din istoria omenirii

Nicola Bizzi , Matteo Martini

Descriere
Până în septembrie 2019, economia globală a atins un punct fără întoarcere. Totul era pe cale să se prăbușească, să explodeze, cu consecințe devastatoare care ar fi făcut ca criza din 1929 și criza creditelor subprime din 2008 să pară o plimbare pe bicicletă.

Dar iată că un „virus” misterios din Orient a sosit manifestându-se ca un miracol, la momentul potrivit, cu momentul perfect, cu exact o clipă înainte de dezastru, pentru a dezamorsa cea mai devastatoare catastrofă economică și financiară din istoria lumii globalizate.

Dictonul anglo-saxon „follow the money” este în acest caz destul de potrivit pentru a înțelege situația pe care o trăim de peste un an.

Obiectivul acestei false „pandemii” a fost blocarea, sau măcar încetinirea la maximum, a economiei globale, a creșterii și a consumului printr-o demolare controlată alcătuită din blocaje planificate , cu care să declanșeze o spirală profundă de scădere și sărăcire.

Toate acestea în funcție de o mare resetare economică și financiară globală care a fost deja planificată și planificată de ani de zile.

Sloganul „totul va fi bine” pe care l-au pus în gura cetățenilor nebănuitori, a servit să reitereze că totul va fi bine pentru ei, nu pentru noi, și că deocamdată, colapsul monetar nu va avea loc pentru că au oprit economia, imobilizandu-i pe toți in pozitie de blocare într-un colț, ca într-o închisoare planetară.

Ușurința cu care majoritatea guvernelor „democratice” occidentale (cu deplina complicitate a „opoziției”) parlamentare au cedat acestei resetări sociale și financiare orwelliene nebunești, fără a ezita să calce și să rupă actele constituționale și să suspende libertățile și drepturile civile. ale cetatenilor nu face decat sa confirme un adevar dur, un adevar greu de digerat sau acceptat poate de cineva: „democratia” care ne-a furat in ultimele luni se transformase deja de ceva vreme, fara ca multi s-o fi observat, intr-o oligarhie sinistră cu dibăcie, deghizata în democraţie reprezentativă .

Pur și simplu și-au scos masca. Și ne-au pus-o noua.

Această carte curajoasă de denunț, dorită și editată de un istoric și un chimist farmaceutic și creată cu contribuția unei echipe de jurnaliști, analiști financiari, psihologi, biologi, medici și avocați, își propune să documenteze cea mai mare înșelătorie din istoria omenirii. , evidențiind frauda științifică care stă la baza teoriei virale a „pandemiei”.

Cu contribuții: Nicola Bizzi, Andrea Cecchi, Marco Della Luna, Alessandro Gambugiati, Alfonso Guizzardi, Luca La Bella, Matteo Martini, Stefano Scoglio, Davide Suraci