Ceva Adevăr, serviți?

Incorect Politic

Iunie 13, 2022

Ceva Adevăr, serviți?

Via STRATINFO:

“După crima rituală săvârșită împotriva Romanovilor și apropiaților lor de către jidanul Iakov Lourovski, în noaptea dintre 16 și 17 iulie 1918, valul de sânge s-a răspândit cu rapiditate scufundând întreg poporul rus în adâncurile infernului. Primul guvern sovietic a fost compus în proporție de 85 la sută din jidani, iar aceştia nu s-au dezis de la nici o josnicie pentru a perpetua cea mai masivă și violentă campanie de epurare etnică văzută vreodată pe suprafața pământului.

Genocidul care a fost gândit și comandat în primă fază de Lenin și Troțki a fost pus la punct în amănunt, semnat în 19 și 20 decembrie 1917, în urma cărei date s-a înființat teribila „CEKA“.

Măcelul din Rusia a fost inaugurat sub conducerea jidanlui Gerinkh Yagoda, ferocitatea acestui monstru a dus la perpetuarea și perfecționarea celui mai prolific instrument de exterminare din istoria omenirii. Cosmopoliții care au ocupat Rusia sub diferite pseudonime – ca și în România, de astfel – au dus o vendetă ucigașă împotriva reprezentaților Bisericii Ortodoxe, a creștinilor, a țăranilor, care, de astfel, au arătat cea mai mare opoziție, a minorităților etnice, a intelectualilor… etc.

Numai Gerinkh Yagoda a fost autorul moral a peste 12 milioane de crime. Bineînțeles că acest coșmar nu ar fi fost posibil fără o organizare amănunțită și fără oameni cu predispoziții deosebite pentru a duce la îndeplinire această lucrare luciferică. Faptul că acest genocid a fost susținut politic și finanțat de anglo-saxoni constituie un argument revelator, care trădează dimensiunea cosmopolită a coșmarului prin care au trecut rușii, și, în acelaşi timp, ne dezvăluie de ce zecile de milioane de oameni masacrați cu sălbăticie, de cel mai radical regim din toate timpurile, nu este recunoscut oficial ca genocid de către occidentali – și nici în România, de când a trecut legea Wiesel-Iohannis, Legea nr. 217/2015!

A pretinde că rușii au ocupat România începând cu anii ’40 sau că rușii au impus comunismul în România și ne-au privat de libertate nu numai că este fals, dar atunci ar echivala cu a spune că Ana Pauker și mentorii ei cosmopoliți ar fi fost etnici suedezi! Nu poporul Rus a adus teroarea în România, ci „iudeo-comunismul exportat prin cominterniștii celei de-A Treia Internaționale, care au preluat puterea și și-au făcut de cap sub protecția ocupantului sovietic”

Mihai Șerban, extras din “Manifest. Cartea Neagră a României”