Mihai
173 aprobate
mihai@yahoo.com
82.76.117.181
.
.
Clona khazara Joianus nu a primt ordin de ,,pe loc repaus”, asa ca toata cloaca politica nu poate rupe randurile ca sa actioneze pentru Romania si pentru poporul roman.
Si oricum gena lor de politruci CRIMINALI TRADTORI si JEFUITORI nu-i va ghida sa faca ceva bun pentru Romania, chiar daca printr-o minune s-ar trezi la realitate.

Se vor pune la punct si aceste lucruri, dar de catre altii, care vor fi alesi pe alte criterii, si vor fi alte reguli care sa pedepseasca minciunile din campania electorala ca infractiuni ( inselaciune, abuz de incredere, etc ).
AUR crede ca ei sunt mai breji si spera ca vor face parte din noul Parlament, dar se inseala, pentru ca romanii nu au uitat cum hAURarii au votat cu ambele maini legile criminale inpotriva poporului roman in acesti 3,5 ani de razboi atipic, iar acum cu mare nesimtzire de penali criminali si jefuitori vor sa le ceara votul. Daca romanii markati au uitat, sunt destui care le vor aminti eutanasiatilor toate momentele acestui GENOCID planetar.
Actuala cloaca politica inca nu a iesit din sevraj si nu realizeaza ca viitorul lor nu mai exista nici ca fiinte vii, pentru ca tribunalele militare care vor aplica legea conform Legii Martziale, a Codului de la Nuremberg si a Conventiei de la Geneva 1949, vor da singurul verdict pentru acest GENOCID :
MOARTEA !
Cui i se pare ca sunt povesti sa aiba putintica rabdare si va vedea ca asa-ziasa pandemie cu arma militara 5G, precum si eutanasierea markatilor cu ,,vaccinul” ucigas, care in SUA va fi declarat arma biologica, incalca toate cele zece puncte ale Codului Nuremberg.
Dumnezeu a ingaduit aceasta deratizare pentru ca vedem cu totii putregaiul care statea ascuns sub pres, iar acum omenirea se va descotorosi de CRIMINALII din toate domeniile: politic, medical, media, IT, etc, pentru ca GUNOIUL trebuie aruncat la tomberon. CRIMA nu se iarta si nu se prescrie.
Aceasta scena finala seamana cu actiunea pe care Vlad Tepes a facut-o cu declasatii pe care i-a inchis in cladirea unde petreceau beti, si le-a dat foc.
Acest gest cinic, alaturi de pedepsirea boierilor tradatori, a restabilit ordinea si legea in Tara Romaneasca. Curtea Martiala ,,va fi trimisa’’ de Vlad Tepes, pentru ca atunci cand se intrunesc conditiile, istoria se repeta.
.
.
.
NR – Îl invităm pe dl Mihai să exemplifice afirmația sa precum că „romanii nu au uitat cum hAURarii au votat cu ambele maini legile criminale inpotriva poporului roman in acesti 3,5 ani de razboi atipic”. Care sunt legile criminale votate de AUR în Parlament.