Buta Dumitru
46 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.139

 

ACȚIUNI REPROBABILE ALE EVREILOR CONTRA ROMÂNILOR.
1878,la congresul de pace de la Berlin, organizatiile evreisti s-au OPUS recunoasterii independentei Romaniei. Si-au cerut evreii scuze? Nu! 1.1. De ce s-au opus? Pentru că nu erau naturalizați și nu aveau dreptul la cetățenie. Bine primiți în România, fugăriți fiind din Galiția, ei doreau mai mult. Ceva ce, în sec. XXI, Israelul nici măcar nu concepe să facă. Și pe cine ne dădeau ei exemplu de bună purtare în relația cu evreii? Pe germani. :))
2. Una din cauzele răscoalei din 1907 a fost comportamentul agresiv și sfidător al arendașilor evrei.
3. La retragerea armatei române din Basarabia și Bucovina evreii, pentru a se pune bine cu viitorii stăpâni ruși, au găsit de cuviință să umilească soldații noștri în retragere.
Logic că s-a creat o reacție antievreiască în țară și în Moldova în special.
4. Mareșalul Antonescu a fost condamnat de un tribunal popular, de niște marionete ale căror sfori se aflau în mâinile conducătorilor evrei ai Partidului Comunist.
Acuzele de crime de război la adresa Israelului și a unora dintre conducătorii sau au fost făcute și probate de comisii ale ONU. Si? Scuze? Asumarea faptelor? Schimbarea conduitei? Nici gand! Altfel cum am putea să ne victimizăm permanent?
5. Legea 217 ar fi OK dacă la criminali de război ar fi inclus și Ariel Sharon, iar la ideologii xenofobe sau fasciste ar fi inclus si sionismul.
In rest, și eu mă bucur că dezbaterea iscată în jurul acestei legi face ca mulți români să afle fapte care (oare de ce?) nu prea se găsesc în caățile de istorie.