Nastase ex-premier al Romaniei, poponar nenorocit,diabolic,escroc,care împrenună cu ex-ministrul Dan Ioan Popescu ,al Industriei și resurselor economice și comerțului,din ani 2000-2004,au subminat economia nationala prin vanzarea Petromului si a fabricilor si uzinelor din toata Romania,luind spagi de sute de milioane de euro din vanzari ,iar la stat au bagat doar maruntisuri.

3 aprilie 2014

Ancepem prin a va prezenta ,acesti doi infractori ,de talie mondiala Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu ,care au subminat economia nationala ,timp de patru ani 2000-2004,si au luat spagi de sute de miliarde de euro,lasind cetateni Romaniei fara serviciuri(sute de mi de persoane),care la ora actuala mor de foame ,uni ditre ei decedind ,iar alti paralizand, din cauza lipsei banilor de tratament.

Ex-premier gay – Adrian Nastase impuscat
Acesti diabolici au hotarat sa se ambogateasca peste noapte ,vanzand fabricile si uzinele ,combinatele petrochimice din tara ,pe sume derizori,dar in schimb si-au tras spagi de sute de miliarde antre anii 2000-2004.

Ex-ministrul Industriei, Dan-Ioan Popescu
Dam un mic exemplu
Vanzarea Petromului ,acestia în prima faza ,au cumparat actiuni de 33,34%,si au paltit suma de 600 de milioane de euro,La scurt timp ,OMV(infractorii),si-au majorat partial actiunile,ajutati de infractorii sus mentionati ,si ajunaind la un capital de 830 de milioane de euro ,si asa au ajuns cu 51% actiuni PETROM .Numai statIile PETROM,400 de bucati din Romania ,valorau suma ,pe care OMV a platit-o la cele 51% din actiuni ,adica 830 de milioane de euro.Rafinaria Pitesti,a fost evaluata de noi ,prin diferiti experti europeni la suma de 100 si ceva de miliarde euro,antre anii 2000-2004.
Nu mai punem miile de sonde ,din jud.Arges,cit si parcurile de extragere si prelucrare a petrolului,care lucreaza non-stop,toate acestea nu au mai fost evaluate,si va dati seama cate produse petroliere s-au extras si vandut din acesti ani 2004-2014.Parcurile auto (mi de utilaje ),care la fel nu au fost evaluate de expertii pusi de susnumitii.

Arpechim Pitesti
Dar în schimb ,primesc spaga de la vanzarea PETROM,lunar Adrian Nastase , Dan Ioan Popescu si ceilalti implicati ,sume de ordinulu miliadrelor de euro lunar ,pentru produsele petroliere vandute de OMV .Va dati seama cate sute de mii de sonde si parcuri sant an tara,schele ,utilaje etc,rafinariile( Pitesti,Prahova ,Petro Brazi Astra ,etc)
Nepotii lui Nicolae Vacaroiu au taiat mai multe instalati de la ARPECHIM Pitesti ,facute de nemti si americani ,pe timpul comunismului ,si acestia laudandu-se, ca într-un an si-au scos bani OMV pe care i-au platit pentru cumpararea acesteia, adica 830 de milioane de euro.Va dati seama ca si la aceasta ora se taie la greu ,instalatiile de aluminiu si tot ce înseamna materie prima neferoasa, cât si ce este fier ,de acesti baieti destepti ,nesatui ,care submineaza economia nationala pentru interes propriu.Acesti criminali economici si ai poporului ,si-au facut calculul dinainte cat pot scoate ,materie prima,neferoase ,fier, inox etc,ce bani grei ,sute de miliarde de euro au obtinut prin taierea acestei rafinarii,nepotii infractorului Nicolae Vacaroiu ,etc.

Rafinaria Astra
Din cauza lacomiei ,fiarele au lasat numai 20 000 de angajati ai PETROM-ului fara locuri de munca, ,sa moara ei si copii lor de foame,fara posibilitatea de a avea dreptul la tratament, sau a duce o viata decentă. Din aceasta cauza ,unii din oameni au paralizat ,alti au decedat.Am dat exemplu numai de la ARPECHIM Pitesti ,intrucit cunoastem foarte bine starea de fapt al acestui gigant industrial care a fost odata. Gay-ul de Nastase se vaita ca nu i s-a redactat decizia de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ,dar l-am prins an gheara ,si nu va mai putea scapa niciodata din puscarie ,atat el cat si clanul complicilor lui,politruci comunisti si OMV-ul. Doar SRI-ul si DNA plus cativa judecatori ai Inaltei Curti ,lucreza în rest toti dorm pe salarii de mii zeci de mi de roni /luna,asteptind sa vada activitatea grea la altii ,dar ei nu se implica,fiind complicii politrucilor ,procurori din Parchetul General si IGPR.

Rafinaria Petrobrazi
Stim ca nu a fost simplu sa punem mana pe acest clan de infractori de talie mondiala, si foarte periculosi pentru poporul roman,cat si pentru bunurile statului,valori extraordinari de mari.
Acest clan mafiot ,si-au transferat banii an conturi din strainatate(Adrian Nastase),în Rusia ,China cat si în Romania ,pe alte nume,la alti prieteni ,si an neam. Sotia Dana ,este o rusoaica primitiva ,cu adanci radacini înfipte în vechiul sistem comunist,fapt care l-a proprulsat pe Adrian. Din cauza acestor infractori sufera majoritate poporului,care nu au locuri de munca ,si mor de foame .Vor fi cercetati toti cei implicati în subminarea economiei Nationale a Romaniei ,întrucat îi stim pe toti si vor fi identificati rapid,de organele de cercetare penala.Noi am cam întârziat cu ei din cauza volumului enorm de lucru pe care al avem.

Rafinaria Pitesti
1.Sesizam si solicitam sa se autosesizeze DNA Bucuresti în legatura cu toate infractiunile comise de acestia,mentionati în acest articol ,cat si restului clanului care vor fi identificati.
2.Solicitam sa li se ceara toate documentele de la licitatie,evaluari,etc.
3. Solicitam ca DNA sa solicite SRI-ului Bucuresti ,efectuarea tehnici electronice(traseele tuturor celor implicati ,din urma cu 14 ani),cat si convorbirile telefonice pe ultimi 2 ani.
4.Testarea cu aparatul poligraf.
5. Solicitam ca DNA sa solicite SRl stabilirea locatiilor,infractorilor de ani de zile si descoperirea bancilor ,unde tin bani, atât în tara ,cat si în strainatate si bunurile cumparate ,aflate pe numele lor cat si pe numele neamurilor lor ,si prietenilor lor.

.

Nota redacției: Textul nu poartă semnătura autorului. Ne-a parvenit însă de la o persoană foarte serioasă. Oricum, confirmă lucruri bine cunoscute de opinia publică. Inclusiv de procurorii DNA.