IO Gereules

.

Urmarind mai atent firele tuturor nenorocirilor care s-au abatut asupra Romaniei in ulimii 70 de ani,la capul acestora dai de evrei.Asta este adevarul nu antisemitism.Si s-o luom cu popoarele despre care aminteste domnul acad. Florin Constantiniu:
Mongolii sant stramosii si mosii aschenazilor deci rasa asa zis evreiasca,defapt sionisti care se lauda peste tot prin vorbe sau pri fapte ca sant evrei.
Ungurii sant cainii maghiarizati si dresati de catre everi si asmutiti impotriva romanilor.
Nemtii despre care aminteste d-ul acad.sant fascistii evrei hitlersisti,care au trimis poporul,crestin, german la moarte impotriva lumii sa omoare tot crestini.Nemtii,poporul Germaniei,vai de mama lor,au fost decimati,umiliti si pusi sa si plateasca,cu miile
Despre rusi cam acelasi lucru ca si cu nemtii,ba chiar mai rau,la asa zisa Marea Revolutie Socialista din Octombrie din Rusia au foast omorati cca.60.de milioane de rusi.
Aceste popoare ai au in capul lor tot pe evrei,care urasc poporul roman cu o furie neinteleasa.Dece oare?Un raspuns la aceasta intrebare poate lamuri chestia cu adevarul si cu antisemitismul.Probe pentru raspuns deja sant foarte multe,mai ales in cadrul raporturilor care s-au statornicit dealungul istoriei,intre romani si evrei.