Mihai
388 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.225.107

 

Sorin, cenzureaza talmudistii tai khazari care stau cu ochii pe cei care spun lucrurilor pe nume, asa ca nu te mai face ca ploua.
Toate siteurile si blogurile sunt interceptate ca si cum toate convorbirile ar trece prin centrala telefonica cea cu operator, si daca operatorul are ordin sa-ti intrerupa convorbirea ti-o intrerupe fara ca cel care posteaza sa afle, iar pe pagina administratorului nu apare postarea ta ca sa primeasca acceptul sau nu.
Uneori apare metiunea ca mesajul se repeta.
Intr-un ziar american era un articol in care Bibi Padunachi le cerea ziarelor americane sa nu mai relateze situatia din Gaza si sa cenzureze toate articolele si comentariile care vorbesc despre situatia de acolo, dar nu a avut curajul sa mentioneze ca acele articole sau comentarii ar fi mincinoase.
Cenzura pe fata se face in toate tarile, iar tu te faci ca nu intelegi ce fac paduchiosii tai.
Vi se pare voua, sclavi ai Satanei Yehova, ca Dumnezeu doarme ?
O sa va trasneasca de o sa va sara paduchii cat colo.
Inainte de pastele ortodox, in Ucraina a fost arestat de catre paduchiosii tai, un preot si i-a fost inchisa biserica, iar ulterior un excavator a daramat o biserica din lemn.
Un paduchios, pagan antic cum va autodenumiti voi, a venit la o biserica ajutat de alti paduchiosi nazisti, si l-a scos afara din biserica pe paroh, l-a lovit si i-a luat crucea din mana si a aruncat-o la pamant cu o ura draceasca ce va caracterizeaza pe toti iubitorii de Talmud.
Dupa doar cateva minute paduchiosul nazist a cazut la pamant si a ajuns ‘la seful lui Satana, fara sa-l loveasca cineva sau sa-l afecteze cu ceva.
Daca Dumnezeu a ingaduit tot ce s-a intamplat pana acum, inseamna doar ca el lucreaza prin oameni si diavoli ca voi, ca sa faca o curatenie generala pe pamant, lucru foarte necesar, judecand la gunoiul uman care a iesit de sub pres in acesti patru ani.
Asa ca voua satanistilor vi s-a permis sa faceti atat rau cat este necesar, si apoi veti intra voi la rand pentru ca atunci cand maturi si matura se uzeaza, la final arunci si matura impreuna cu gunoiul maturat.

In Noul Testament care va sta in gat voua , Iisus pe care l-ati rasticnit cu mana sclavilor vostri romani, a spus ca vremea se apropie si sa va lasam sa faceti voi ce sti mai bine: crime, nedreptati, etc, pentru ca veni El si-i va da fiecaruia dupa faptele sale.
Vi se pare ca Iisus nu vede ce fac jidanii nazisti in Gaza ?
Este timpul ca tribul vostru sa dispara de pe planeta Pamant si asa se va intampla, pentru ca nu OMUL hotaraste aceste lucruri ci Sfanta Treime.
Va ajung cei 5 mii de ani de dezmatz satanic.
Minciuna cu templul reconstruit s-a varsat si Anunnaki va fi prins si eliminat in acele tunele vechi de mii de ani. Acest razboi biblic se va incheia cu victoria creatiei Lui Dumnezeu, OMUL !