Dumitru Buta
61 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.75

 

Avem justiție.
Pentru infracțiunile pe care le-a făcut și care continuă să le facă Domnul KATZ, trebui anchetat și trimis în judecată.
Pentru acuzațiile nefondate și nepermise chiar de legea lor antisemită, aduse patrioților români și a altor oameni care au mai încercat să-i aducă replici împotriva abuzurilor fără temei,deasemenea justiția și chiar instituția care se ocupă cu defăimare ar trebui să se concentreze pe abaterile lui Katz și sncționat după situație..
Acest KATZ crede că el ca și evreul Yagoda poate să-și manifeste la nervi prostiile din cap și să-i vârneze îpentru pușcărie, și după eliberarea victimei are chef să-i dea și un glonț. Manifestările unui nebun – schzofren sunt periculoase care va aduce chiar prejudicii Federației Evreilor din România și chiar reproșuri elitelor sioniste. Incredibil, se spune cpă are o listă de 2.000.000 de antisemiți echithetați, petru a fi trimiși în judecată..
El are o imaginație bolnavă să ajungi să acuzi până la final un popor întreg. Anchetatorii și alte institușii se fac că nu aud nimic rău împotriva lui KATZ.
Asemenea evrei cu sarcini dela ce-i care îi dirijează maladia spre un conflict național, vor avea consecințe.
Aici cu INSHR,- organizație teroristă împotriva poporului român,a emanat o teamă în toți românii și în special la politruci,guvern,justiție,parlament încât nici nu mai stau de vorbă când aud câte ceva împotriva acstor teroriști.
Au ajuns să producă măsuri de combatere a unui antisemitiv care nu exisă, să impună niște măsuri aberante: Introducerea în școli a istoriei evreilor, să dărâme statui ale unor mari oameni politici și de cultură sub eticheta de antisemitism, care au spus și ei niște opțiuni care la vremea lor le considera normale conform mentalităților ajunse la un nivel care azi nu trebuiesc interpretate ca acte antisemite. E ca și cum sionismul ar putea după o nouă conștință, să interpreteze pe Italieni ca urmași ai Romanilor să fie acuzați de un mare holocaust. Pe ruși nu-i pot acuza de holocauet pentrucă boșevicii l-au făcut (adică evreii). Nici pe Spanioli nu-i pot acuza de antisemitism din vremurile inchiziției. pentrucă Marele inchizitor era evreu și ar intra în contradicție cu propaganda lor de PACE.

 

*

NR – Paul Goma l-a reclamat la procuratură pentru defăimare pe acest mizerabil de Katz, dar nu s-a întâmplat nimic.