caroline gunderode
661 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

IN APARAREA DOMNULUI PROFESOR ION COJA DE ABERATIILE LUI KATZ .

CA MAXIMILIAN KATZ ARE SPRIJINUL LUI ANTI – DEFAMATION LEAGUE LA MODUL SUPRASTATAL, NU FACE DECAT SA DOVEDEASCA DE UNDE-SI TRAGE SEVA SI MORALA – DEGEABA ATACA PATRIOTII ROMANI PRECUM ESTE PROFESORUL IOAN COJA CARE MEREU DA CUVANTUL SI LATUREI ADVERSE PASTRAND ASTFEL PRINCIPIUL EGALITATII ARGUMENTELOR .
MULT RESPECTABILUL NOSTRU PROFESOR, PASTREAZA ECHITATEA FATA DE ADVERSAR, LA UN MOD EMINAMENTE EXAGERAT CACI PUBLICA SI AIURELI CARE M-AU FACUT SA PARASESC BLOGUL PREA PLIN DE TROLI, LA ORA ACTUALA !
BA SI DE HACKERI CARE MI-AU SPART MAILUL PE ALT BLOG , INSERAND MINCIUNI ATRIBUITE MIE CA FIIND ZISE CONTRA ACESTEI PERSONALITATI DE LA CARE EU AM INVATAT FOARTE MULTE ATITUDINI FRUMOASE , DE ECHITATE CIVICA, FIIND PE ACEST BLOG DE FOARTE MULTI ANI !
SE PARE CA ACEST KATZ NE CONFUNDA CU BIETII PALESTINIENI PE CARE-I MALTRATEAZA ISRAELUL – CE SARLATAN CARE SE CREDE BURICUL PAMANTULUI, CARUIA II ESTE PERMIS ORICE CONTRA ROMANILOR, DEVENITI PALESTINIENI IN MINTEA LUI ESTROPIATA !
NUUUU, DELOC : ADL-UL LUI KATZ NU ESTE CEEA CE PARE !
O ARATA SI AMERICANII INTR-O CARTE FOARTE CUPRINZATOARE :
https://droptheadl.org/the-adl-is-not-an-ally/#palestinian-rights
Pentru informații suplimentare și actualizări, vizitați DropTheADL.org.
ADL nu este un aliat.
Reprimarea drepturilor palestinienilor, calomnia criticilor colonialismului drept „antisemiți”

Deși se prezintă ca „primul grup pentru drepturile civile” din Statele Unite, ADL și-a construit un rol major, mai puțin mediatizat, în promovarea politicii externe pro-israeliene a SUA și în reprimarea mișcării pentru drepturile palestinienilor. Începând cu anii 1950, ADL și-a valorificat operațiunile mass-media puternice și relațiile cu parlamentarii, atât pentru a anula eforturile comunității arabe americane de a participa la politica americană, cât și pentru a apăra Israelul de criticile pe scară largă la adresa sistemului său de segregare și apartheid , încarcerarea în masă, profilarea rasială. , tortura (inclusiv a copiilor), represiunea politică și crimele de război. Israelul controlează pământul și apa palestinienilor ; dacă pot accesa locuri de muncă, universități sautratament medical ; si cu cine se pot casatori ; pentru a numi doar câteva exemple ale sistemului său pe care arhiepiscopul sud-african Desmond Tutu și alte icoane anti-apartheid le-au numit „mai rău decât apartheid”. Regimul israelian a fost condamnat de peste 60 de rezoluții ale Națiunilor Unite ( de exemplu ), de Curtea Internațională de Justiție , de Amnesty International , de Human Rights Watch și de sute de altele. Israelul folosește zonele palestiniene ca laborator pentru testarea pe teren a metodelor de poliție „inovatoare” și a armamentului înainte de a le exporta către alte forțe de securitate.

ADL pune pe lista neagră organizațiile care critică sistemul separat și inegal al Israelului, în special pe cele care leagă opresiunea din SUA și Palestina . Acesta vizează organizatorii negri, musulmani și arabi ca fiind antisemiți, sugerând că legăturile lor cu mișcările anti-rasiste și anticoloniale (care au provocat de mult Israelul) sunt legături cu „ura”. De asemenea, defăimează în mod specific organizatorii evrei care contestă afirmația ADLpentru a reprezenta interesele și siguranța evreilor. În defăimarea activiștilor, ADL numește „antisemită” orice discuție despre influența instituțiilor sioniste în politica SUA; a legăturilor dintre donatorii politici americani și sectoarele lucrative militare și tehnologice ale Israelului; și a simpatiilor bine documentate dintre forțele supremaciste rasiale americane și israeliene. ADL își folosește platforma ca un avocat al „drepturilor” pentru a demoniza mișcarea „Boicot, dezinvestire, sancțiuni” ( BDS ) pentru a pune capăt complicității internaționale la abuzul drepturilor palestinienilor prin boicotarea instituțiilor care normalizează sau sprijină subjugarea palestinienilor de către Israel. BDS este o campanie care își propune să obțină libertate, dreptate și egalitate prin tactici populare, nonviolente, folosite pentru a realiza schimbări sociale în Africa de Sud și de-a lungul istoriei.

Abuzul de către ADL a termenului de antisemitism nu numai că îndreaptă criticile legitime la adresa nedreptăților comise de Israel, dar transmite un mesaj periculos că toți evreii împărtășesc aceleași puncte de vedere – un principiu central al antisemitismului tradițional – și implică că există ceva evreu. despre ocupația militară (și prin extensie, ocupația aceea de boicotare este boicotarea evreilor). În plus, îndepărtează denumirea și combaterea actelor reale de antisemitism.