CD
162 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

O poveste tragic de adevarata de la Dan Culcer, Frata

https://www.art-emis.ro/jurnalistica/tara-fara-batrani

„Povestea asta ar fi trebuit să fie distribuită în toate cutiile poștale din România anilor de după 1944. Ar fi avut, poate, efectul unui manifest anticomunist mai convingător decât orice palavră despre venirea americanilor sau despre revoluția care a eliberat poporul de exploatare. Nu că n-ar fi existat exploatare, ci fiindcă eliberare nu putea fi realizată sub cizma străinilor de neam și de țară.”

Aceleasi lifte de cominternisti care in ’44 au facut ca Romania sa-si decimeze/elimine batranii, elitele natiunii, in lagare de munca si exterminare, sau puscarii, pentru a lua intelepciunea din preajma tinerilor in formare, deci aceleasi lifte si urmasii lor au revenit in tara in ’89 sa privatizeze bunurile poporului si au scos la pensie fortat, iarasi elita natiunii, lasand tanara generatie fara suportul batranilor intelepti.
Fara sfatul batranilor cei tineri sunt mult mai usor de manipulat.
Si ca sa fie mai siguri cominternistii kosher au trecut si la distrugerea si eliminarea folclorului, o emanatie de intelepciune practica.
Trebuie urgent sa revenim la Morala si Folclor, sa fie ambele materii de studiu incepand din clasele primare, iar Morala sa devina o Norma legala de convietuire sociala, bine codificata si implementata.