Cum vedea mareșalul Ion Antonescu ieșirea României din război
No issue detected

Vlad Puscasu2 months ago
v***********@gmail.com***.***.***.66
care este ratiunea pentru care poporul german a luptat pana la capat in acel razboi doi mondial?
de ce nu ,,au intors,, si ei armele impotriva propriei armate , precum a facut Regele Mihai?

Nemtii nu mai luptau pentru Hitler inca din 1943 de la Stalingrad. Nu mai aveau incredere deloc in Hitler, superiorii lor nici macar nu mai ascultau ordinele primite de la Hitler, precum au fost de exemplu trupele de la KURSK in URSS, cand trupele germane nu s-au supus deloc directivelor lui Hitler de a se sinucide si a lupta pana la unul. Ei s-au retras si s-au repliat si au atacat cu succes ascultand de superiorii lor, nu de Hitler.

Deci nemtii nu mai aveau deloc incredere in Hitler dupa episodul Stalingrad, cand evident ca Hitler si-a bagat trupele sale direct in gura lupului, in mod intetionat, fatal si catastrofal, si nu doar trupele sale, ci si pe aliatii italieni, romani, unguri.

Si cu toate astea au luptat pana la capat, pana la ultimul om si pana la Berlin. DE CE?
pentru ca sovieticii violau, ucideau, torturau, aruncau in siberia sa moara de frig pe toata lumea. Si ei preferau sa LUPTE pentru ca civilii sa se poata refugia in VEST.

E foarte simplu. Atunci care e miza si scopul pentru care voi israelienii il ridicati in slavi pe REGELE MIHAI?
raspunsul e simplu: Pentru ca a fost o MARIONETA, un supus ieftin, o scula docila, o personalitate stearsa fara nici un cuvant de obiectat.

Daca israelienii i-ar fi spus regelui Mihai sa danseze Ceardasul, acesta o facea imediat. Daca rusii i-ar fi sugerat Regelui Mihai sa o lase mai moale, imediat pleca capul.
Regele Mihai a scurtat razboiul mondial cu maxim 2 luni de zile, si asta ca sa fiu generos.Acele ,,6 luni,, aberate de toti istoricii se refera de fapt ca un MESAJ DE COD atribuit faptului ca REGELE MIHAI a fost primul din lume care i-a informat pe aliati, sovietici si englezi si americani de faptul ca Hitler deja pregatea arsenal nuclear secret. Si asta in August 1944 dupa 6 august. Si el stia informatia de la Antonescu.

6 luni e perioada de scoatere a bombei atomice. Si pentru multumire aliatii l-au gratiat pe Regele Mihai si suita sa de la acuzatia de CRIME DE RAZBOI FASCISTE.

Dar de aici si pana a spune ca REGELE MIHAI A SALVAT ROMANIA este o cale uriasa. A salva pielea nu inseamna a salva Tara! E diferenta uriasa.