Intr-un final, verisorii s-au intalnit. .

Mesaje primite

Costas(Kostash) Ion

14:29 (acum 1 oră)

către Petrurusu51IonelMihaisergiu.hareamotpanchiril58MihaiIlievaleriucerbastefansecma.balvictorcatanOlegGorganpavalucaiuriev_stratilav.bujor271061Валерийtrofimov1006АлександрangelikaStanislavКирилion.coropceanradu.gajeaNegruIonIoan-AurelFlorescueu
E  bine de stiut!! CIG
Shalom..
Intr-un final, verisorii s-au intalnit. Sau, a sosit si randul Mayei Sandu sa fie racolata de Klaus Schwab? Sau, poate vom afla cum ar putea inflori Republica Moldova, cu Klaus Schwab, ca povestea de succes a Republicii Moldova, anuntata de Angela Merkel cu al vostru Vlad Filat, deja o cunoastem cu totii. Sau poate reunirea cu Romania? Sloganul de azi: Maia Sandu si marea resetare a Republicii Moldova!
Va aduc aminte ca un slogan lansat de catre autorii – Marii Resetari a lumii proiect a Forumului Economic Mondial (FEM), suna cam in felul asta: „Ca pana in 2030…, nu veti detine nimic, dar veti fi fericiti! La dejun, prinz si cina veti manca gandaci.”
„Cine este Klaus Schwab?
Klaus Martin Schwab, este presedintele executiv al Forumului Economic Mondial, FEM, pe care l-a fondat în 1971. Schwab, este nascut la Ravensburg, Germania, la 30 martie 1938. Tatal lui Klaus Schwab, Eugen Schwab, a fost director general al unei subsidiare germane a companiei de inginerie din Zurich Escher Wyss. Crestin prin educatie, Schwab este un agnostic care s-a inconjurat de o multime infometata de putere care include iezuiti catolici, musulmani, evrei, hindusi si atei. Dar se pare ca adevarata lor religie este cautarea propriei lor ridicări la putere totala si control mondial. FEM, este etichitata mai degraba drept o cabala condusa de evrei.
Ei, isi recruteaza membrii din multe religii, dar majoritatea sunt de fapt agnostici si atei. Omul cu banii care sustine programele FEM – si foarte posibil cel din spatele cortinei – este nimeni altul decat multimiliardarul George Soros.”
Cu totii inca mai tinem minte, cum a fost organizata si manipulta pandemia globala COVID-19. Cum a fost blocat practic tot comertul mondial, distrugand intreprinderile mici si mijlocii individuale. Cum lumea a fost practic incarcerata in propriile case, mai bine de doi ani de zile. Cum incet dar sigur tind spre inlaturarea valutelor nationale si instaurarea unei singure valute, digitala, controlata de ei. Interesant, ce discuta ei despre moldovenii nostri..
Costas(Kostash) Ion