A murit Răzvan Codrescu

2021-09-14T11:48:28+03:0014 septembrie 2021|Doctrină naţionalistă|

Scriitorul Răzvan Codrescu a răposat infectat cu Covid deși era vaccinat. Dumnezeu să-l ierte!

Scriitorul Răzvan Codrescu a răposat infectat cu Covid deși era vaccinat. Dumnezeu să-l ierte!  Sursa colaj: ROVaccinare și Răzvan Bucuroiu FB

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Scriitorul și traducătorul Răzvan Codrescu (Adolf Vasile Marian) a murit la vârsta de 62 de ani. Răzvan Codrescu era infectat și internat la Spitalul Victor Babeș din Capitală, informează Antena 3.

Potrivit unui mesaj al Biroului de Presă al Patriarhiei, Răzvan Codrescu a murit după ”o intensă suferință”.

„Am aflat cu întristare vestea trecerii din această viață, după o intensă suferință, a domnului Răzvan Codrescu”, scrie Biroul de Presă. „Adresăm sincere condoleanțe familiei îndoliate, prietenilor și tuturor celor îndurerați de plecarea sa timpurie dintre noi. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Veșnica lui pomenire!”, a mai transmis Biroul de Presă al Patriarhiei într-un comunicat publicat pe Basilica.ro.

Răzvan Codrescu s-a născut în 7 mai 1959 la București. A studiat la Facultatea de Litere a Universității București și a fost scriitor, publicist, editor, director literar al editurii Christiana și redactor șef al revistelor Puncte Cardinale și Lumea Credinței, mai transmite sursa citată.

Site-urile care au anunțat decesul publicistului au uitat să menționeze că era vaccinat, după cum a afirmat și prietenul lui, Adrian Papahagi.

Dumnezeu să-l ierte!

*

Nota redacției – Am avut întotdeauna o admirație sinceră pentru scriitorul creștin Răzvan Codrescu. A fost o podoabă a intelectualității aflate în slujba Bisericii, a lui Hristos.  A cultivat un naționalism autentic, în serviciul Neamului. A fost pe cât de talentat ca scriitor, pe atât de erudit în exegeza creștină, pe care a adâncit-o și a îmbogățit-o. Plecarea sa prematură dintre noi este o pierdere ireparabilă.

Dumnezeu să-l odihnească.

ion coja

Un comentariu

 1. caroline gunderodec 14 septembrie 2021 la 2:34 pm - Raspunde

  Razvan Codrescu era un foarte talentat traducator al versurilor lui Dante, ii urmaream cu multa placere meandrele poetice in Puncte Cardinale – trist adevar : cand te dedici integral artei, nu ai timp sa studiezi mafiotii zilei si megacrimele cu care ploua in jurul tau !

  Si Dante a riscat sa fie ars pe rug daca se intorcea la Florenta fara sa -si plateasca ‘amenda’ ceruta de teroristii’Guelfii Negri’, imposibil de platit caci era prea mare, deci ramas-a in exil din cauza mafiotilor ………….
  Macar Dante s-a aparat , obisnuit cum era cu razboiul perpetu ……

  Din pacate nu si Razvan Codrescu,care nu a visat ce megamarsavie rezida in vaxxul anticovid .

  Odihneste-l Doamne in liniste si pace!
  Fie-i laurii vesnic inmuguriti , precum sunt laurii celui ce ne-a lasat Divina Comedie , intru eternitate .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top