Mihai
607 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.225.138
Incepe sa-mi dea cu virgula modul de a actiona a ,,Grupului pentru Romania’’, si de obicei cand mi se itampla acest lucru, din pacate am dreptate.
Mai intai ca despre aceasta actiune de INALTA TRADARE – cedarea Patriot, s-a vorbit cu mult inainte de a se tine sedinta de INALTA TRADARE NATIONALA a CSAT, si acest grup a avut timp sa faca toate demersurile pentru a preveni acest lucru, insa tare mi se pare ca si acest grup este ceva de genul :
,,Mircea fa-te ca lucrezi !’’
In al doilea rand, in toata pledoaria bazata pe articole din CPenal si mai putin pe Constitutia Romaniei, nu am gasit nimic referitor la actiunea NECESARA si URGENTA de PUNERE sub ACUZARE a Presedintelui Romaniei pentru INALTA TRADARE conform ARTICOLUL 96 din Constitutia Romaniei, legea fundamentala a tarii si prima in ierarhia legilor, care spune : (1) Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, cu votul a cel puţin două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor, pot hotărî punerea sub acuzare a Preşedintelui României pentru înaltă trădare.
(2) Propunerea de punere sub acuzare poate fi iniţiată de majoritatea deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui României pentru a putea da explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.
(3) De la data punerii sub acuzare şi până la data demiterii Preşedintele este suspendat de drept.
(4) Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Preşedintele este demis de drept la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare.
Trimiterea la art. 398 Cod Penal este apa de chiveta cu mult clor, avand in vedere ca Inalta Tradare despre care vorbiti este o fapta de natura politica in primul rand, ceea ce automat cere implicarea Parlamentului Romaniei, chiar si asa Penal, Criminal Tradator si Jefuitor cum este.
Criminal si tradator la criminal si tradator nu-si scoate ochii, dar odata ce acest grup ar fi cerut oficial Parlamentului solutionarea acestui caz de INALTA TRADARE, conform legii, Penalii Criminali parlamentari ar fi trebuit sa ia o decizie si sa o transmita Grupului pentru Romania.
Desigur ca raspunsul ar fi fost negativ, dar asta ar fi insemnat Tainuirea Faptuitorului, si documentul remis de Parlament catre GpR ar fi insemnat dovada clara si de netagaduit ca Parlamentul si Presedintele formeaza un Grup Infractional Organizat impotriva intereselor Romaniei si ale poporului roman.
Concluzia mea este ca acest GpR este din Opozitia Controlata, ca sa existe cineva care sa se faca ,,ca lucreaza’’ pentru romani si pentru tzarishoara lui Romanica
Judecatorii Curtii Constitutionale si Avocatul Poporului vor ajunge in streang pentru Tainuirea Faptuitorilor, fiindca au intors privirea de la toate incalcarile grosolane ale Constitutiei referitoare la interesele Romaniei si ale poporului roman IDIOT Vaxat contra mici si bere !

Sincer vreau sa ma insel, dar simt ca iar se va dovedi ca am dreptate ca si in cazul clonei Gigollo D.Tramp si in alte cazuri, si asta ma ingrijoreaza ca in Romania au disparut adevaratii patrioti care chiar pot face ceva folosind parghiile juridice, lucru care va duce la aplicarea legii prin mijloace rudimentare dar foarte eficiente avand in vedere ca Romania nu mai are armata si cei cativa burtosi si mercenari angajati sunt vai de mamele lor !

Constitutia prevede la ARTICOLUL 92, Atribuţii în domeniul apărării : Preşedintele României este comandantul forţelor armate şi îndeplineşte funcţia de preşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.
(2) El poate declara, cu aprobarea prealabilă a Parlamentului, mobilizarea parţială sau totală a forţelor armate. Numai în cazuri excepţionale, hotărârea Preşedintelui se supune ulterior aprobării Parlamentului, în cel mult 5 zile de la adoptare.
(3) În caz de agresiune armată îndreptată împotriva ţării, Preşedintele României ia măsuri pentru respingerea agresiunii şi le aduce neîntârziat la cunoştinţă Parlamentului, printr-un mesaj. Dacă Parlamentul nu se află în sesiune, el se convoacă de drept în 24 de ore de la declanşarea agresiunii.
(4) În caz de mobilizare sau de război Parlamentul îşi continuă activitatea pe toată durata acestor stări, iar dacă nu se află în sesiune, se convoacă de drept în 24 de ore de la declararea lor.

La ARTICOLUL 55, Apărarea ţării se spune clar : (1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România. (2) Condiţiile privind îndeplinirea îndatoririlor militare se stabilesc prin lege organică.
(3) Cetăţenii pot fi încorporaţi de la vârsta de 20 de ani şi până la vârsta de 35 de ani, cu excepţia voluntarilor, în condiţiile legii organice.

Asadar scorneala Criminalilor din Grupul Infractional Organizat Presedinte – Parlament Penal cu chemarea rezervistilor sub arme pana la 65 de ani este ilegala. Ca sa faci asa ceva trebuie sa schimbi constitutia. O lege nu poate fi peste Constitutie. Pentru ca Ucraina nu este in NATO iar Rusia nu atacat Romania, niciun articol din Constitutie sau din tratatul de aderare la Organizatia Satanista NATO nu prevede ca Romania sa apere Ucraina Nazista Satanista si sa-i cedeze propriiile arme.
TRADATORII din CSAT trebuie inclusi in grupul de INALTA TRADARE alaturi de Presedintele TRADATOR, pentru ca aceeasi Constitutie spune la ARTICOLUL 119, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării : Consiliul Suprem de Apărare a Ţării organizează şi coordonează unitar activităţile care privesc apărarea ţării şi securitatea naţională, participarea la menţinerea securităţii internaţionale şi la apărarea colectivă în sistemele de alianţă militară, precum şi la acţiuni de menţinere sau de restabilire a păcii.
Asadar, Constitutia nu prevede nimic legat de cedarea de echipament militar sau de a chema rezervistii pentru a apara o tara ne membra NATO si a lupta impotriva unei tari care nu a atacat Romania.
Prevede APARAREA ROMANIEI si SECURITATE NATIONALA ! Daca iti predai armele esti prizonier !
Nu cred in acest GpR pentru ca teoretic acest grup ar fi trebuit sa contina si juristi, military, politicieni cu experienta care pot introduce pe ordinea de zi la Senat si/sau Camera Deputatilor astfel de demersuri juridice – cetatenesti, conform aceleiasi Constitutii siluite in grup in fata romanilor IDIOTI Vaxati !
Cine face parte din acest grup : Vaxler, Florian, Patapievici, Ciolacu, Ciuca si alti shobolani ?

,,Viaţa asta-i bun pierdut când n-o trăieşti cum ai fi vrut !
Şi-acum ar vrea un neam călău s-arunce jug în gâtul tău…
Din zei de-am fi scoborâtori, c-o moarte tot suntem datori !
Totuna e dac-ai murit flăcău ori moş îngârbovit;
Dar nu-i totuna leu să mori ori câine-nlănţuit.
Cei ce se luptă murmurând, de s-ar lupta şi-n primul rând,
Ei tot atât de buni ne par ca orişicare laş fugar !
Murmurul, azi şi orişicând, e plânset în zadar !
Iar a tăcea şi laşii ştiu ! Toţi morţii tac !
Dar cine-i viu să râdă ! Bunii râd şi cad !
Când râzi de ce se tem mai rău duşmanii tăi cei tari.
Să râdem, dar, viteaz răsad, să fie-un hohotit şi-un chiu
Din ceruri până-n iad !
De-ar curge sângele pârău, nebiruit e braţul tău…
Dar cui i-e frică de război e liber de-a pleca napoi,
Iar cine-i vânzător vândut să iasă dintre noi !
Eu nu mai am nimic de spus !
Voi braţele jurând le-aţi pus pe scut !
Puterea este-n voi !’’