Cum gandesc „eroii” evrei
Articole din presa israeliana si americana:

PRESS TV
Jonathan Pollard, un evreu american care a servit treizeci de ani în închisoare pentru spionaj pentru regimul israelian, a sugerat că el ar sfătui un tânăr evreu american care lucrează în aparatul de securitate american să spioneze pentru Israel.
„I-aș spune, să nu faci nimic ce este inacceptabil. Deci, pur și simplu sa mergi acasă [în Israel] nu este acceptabil. A face aliyah (imigrarea în Israel) nu este acceptabil”, a declarat Pollard cotidianului „Israel Hayom”, la câteva luni după ce s-a mutat în Israel, după încheierea eliberării sale condiționate.

Pollard a spus că evreii americani au o problemă majoră, căci se consideră mai americani decât evrei, declarând că evreii sunt considerati „nesiguri/nedemni de incredere” în Statele Unite.
„Concluzia acestei acuzații de loialitate dublă este clara: îmi pare rău, dar suntem evrei și dacă suntem evrei, vom avea întotdeauna loialitate dublă.”

Pollard a fost arestat și condamnat la închisoare pe viață în 1980 pentru vânzarea de secrete americane israelului în calitate de analist al serviciilor de informații ale Marinei SUA.
El a fost eliberat în 2015, după ce a stat trei decenii în spatele gratiilor, dar a fost ținut în Statele Unite condiționat până la sfârșitul mandatului fostului președinte american Donald Trump, când a fost gratiat/eliberat complet și a putut părăsi SUA după ani de lobby israelian.

El a sugerat, de asemenea, că evreii au fost intotdeauna auto-pacaliti în cazul în care au crezut că SUA ar fi casa lor.
„Și întotdeauna am o dispută cu acești oameni: am spus că loialitatea mea este față de poporul evreu și față de statul evreu. Și ei au spus, „Ei bine, locul tău nu e aici.” Iar eu le-am spus, „Barur [evident], locul meu nu e aici, am spus si nici al vostru. Ar trebui să te duci acasă. Răspunsul lor a fost: „Suntem acasă. Acesta nu este exil, acesta este traiul in Statele Unite.””

JONATHAN POLLARD CATRE SPIONII ISRAELIENI
de Jonas E. Alexis

Jonathan Pollard, omul care a fost numit „unul dintre cei mai răi trădători ai secolului 20,”[1] are un mesaj pentru spionii israelieni ca el.
Pollard este de acord că israelienii din SUA vor avea întotdeauna „loialitate dublă”. Cu alte cuvinte, ei vor fi întotdeauna trădători, spioni, mincinoși, înșelători, șantajiști, escroci, și agenți dubli.

Pollard le-a spus evreilor că, vor nu vor, ei au dublă loialitate: „Dacă nu vă place acuzația de loialitate dublă, atunci duceți-vă dracului acasă.[in Israel]” [2]

Pollard a continuat să spună:
„Este atat de simplu, dacă locuiți într-o țară în care vă aflați în mod constant sub această considerare(lipsa de incredere), atunci voi nu nu aparțineti acelei tari. Du-te acasă. Vin-o in Israel”, a declarat el. [3]

Ce i-ar spune Pollard unui tânăr evreu american care lucrează în securitatea americană?
„I-aș spune, să nu faci nimic este inacceptabil. Deci, pur și simplu a merge acasă [în Israel] nu este acceptabil. A face aliyah[immigratia spre Israel] nu este acceptabil”, a declarat Pollard. „Trebuie să iei o decizie, dacă grija ta pentru Israel și loialitatea față de Israel și loialitatea față de semenii tăi evrei sunt mai importante decât viața ta sau nu.”
„Dacă nu faci nimic, și te întorci cu spatele, sau pur și simplu faci aliyah, du-te mai departe cu viața ta, nu veți fi mai buni decât acei evrei, care înainte și după distrugerea Templului au spus, „Nu este responsabilitatea mea.” [4]

El a declarat ziarului israelian că, după arestarea sa, anchetatorii FBI i-au dat o lista cat o carte cu numele unor „indivizi pro-evrei”, spunându-i să-i identifice pe cei pe care îi bănuia că au legături cu serviciile secrete israeliene.
„Mi-a amintit de lista/cartea pe care naziștii o aveau pregatita pentru cazul in care le reusea invazia Angliei, cu numele evreilor.” [Cel putin asa se spune],
„Nu va trebui să depui mărturie, nu va trebui să depui mărturie în instanță, doar pune un marcaj lângă numele lor.” Nu am atins-o”, și-a amintit Pollard.

Ce are distrugerea Templului cu declaratiile lui Pollard? Asta nu înseamnă că oameni ca Pollard sunt conștienți de lupta de două mii de ani dintre Logos și anti-Logos?
Ar trebui sa ne intrebam: în cazul în care mass-media sionista si suprastructura ei foarte puternica, care ar demoniza si literalmente ar distruge pe oricine care ar îndrăzni chiar numai să repete ceea ce a spus Pollard, il cruta totusi pe Polard.
De ce nu aplica mass-media aceeași regulă pentru toti?
Nu este asta părtinire? Sau „eroii” au dreptul sa spuna adevarul?

[1] Fred Kaplan, „Just Punishment”, Slate, 29 iulie 2015; a se vedea, de asemenea, articolul pe care l-am scris cu privire la Pollard: https://www.veteranstoday.com/2021/01/05/lets-remove-israel-from-american-politics

[2] „Pollard susține că evreii „vor avea întotdeauna loialitate dublă”, indiferent dacă știu sau nu”, Times of Israel, 21 martie 2021.

[3] Ibid.

[4] Ibid.

Sursa: https://www.veteranstoday.com/2021/03/26/jonathan-pollard-to-israeli-spies-go-the-fuck-home

Traducerea CD

*

Nota redacției : În România au existat mulți „evrei pământeni”, evrei care au ales să fie cetățeni loiali ai României. Au stârnit reacția de furie și excludere a evreilor comuniști și sioniști. Au dispărut din viața publică. Dar ei mai există, nu puțini, dar nu la vedere, în nici un caz la conducerea Federației Comunităților Evreiești din România, acaparată de evrei venali și mincinoși, anti-români declarați.