Maria
18 aprobate

dakhel_maria@yahoo.com
178.138.96.102

 

Asta cu baubau vaccin imi pare tot o isterie fabricata ca sa ni se induca frici. Ca si frica
” vin refugiatii si ne violeaza femeile”. Refugiatii nu vin pentru ca tinta lor nu este Romania. Au fugit din tarile lor de razboi si saracire( am zis bine, saracire, nu saracie), nu or sa vina pe plaiurile mioritice ca sa moara de foame. Desi, daca ma gandesc ca nu mai avem cu cine ne munci pamanturile pentru ca romanii s-au făcut toti intelectuali si dau lectii pe net, niste furnicute harnice dinspre China sau Coreea nu ne-ar deranja.
Cat despre violul femeilor…sunt destui romani perfectionati in asta.
Nu terminam bine cu o frica si cineva raspandeste alta pe net. Vaccinul nu este obligatoriu, asa ca lasati oamenii sa decida singuri ce fac.
Au fost multe epidemii in lume si cred ca un adult care a avut poliomielita in copilarie ar pune pliciul pe conspirationistii antivaccin care nu stiu cum fac, dar vad peste tot numai rau: soarele are pete, luna e imperfecta, apusul de soare este si el imperfect, ca unii nori sunt mai obraznici si se interpun intre noi si soare, Iisus nu este suficient de crestin si pios, se hlizeste privind la prostia omeneasca, Dumnezeu e rau, ca nu vine sa ne stranga gunoaiele si sa ne dea bani cu gălețile. Cu sacii. Cu căruța si chiar mai mult.
Haideti, dle Coja, va provoc: stiu, multe dintre comentariile mele deranjeaza nationalistii care vad raul doar in afara lor. Niviodata in interiorul rau. Nationalistii romani sunt Perfectiunile Lor.
Aveti curaj sa-mi publicati comentariul?
In ce ma priveste…imi pun speranta ca Dumnezeu va trezi acest popor si-l va pune la treaba in planul fizic. Vorbele pe internet sunt capcana diavolului. Diavolul provoaca frici, omul fricos le preia si le raspandeste.
Haideti, răspândiți si un adevar: oamenii sunt indiferenti, dar mimeaza foarte bine empatia. Daca nu ar fi fost asa, ne-am fi Mantuit din anul 1 D.H

*

Nota redacției: Doamnă Maria, vă public textul nu ca să vă demonstrez că am curaj, ci ca să fiu sigur că în felul acesta vă recitiți textul, ca și când v-ar fi adresat! Vă simțiți a fi o naționalistă care și-a făcut datoria? Nu aveți nimic a vă reproșa?

Eu am insomnii cu gândul la câte greșeli voi fi făcut, dar nu sunt sigur că au fost greșeli! De fiecare dată ai de făcut o alegere, să faci într-un fel și nu altminteri! Apoi te întrebi dacă nu cumva ai ales greșit! Și din ce cauză ai ales greșit! Etc. etc. Întrebări fără sfârșit!

Sigur că trebuie să vedem mai întâi care este vina noastră, a românilor voitori de bine! Dar te trezești dinaintea constatării că am fost trădați, iar trădarea este greu de parat! Bașca existența unui complot anti-românesc tot mai vizibil, de ale cărui dimensiuni încă nu ne dăm sema. Nu ne vine a crede!

E ușor să cerți pe alții! Eu nu mi-am persmis să fac asta niciodată la modul impersonal, generalizând răspunerea la noi, românii!