caroline gunderode
229 aprobate

gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

Nu poti fi decat un ignoramus nenorocit platit de shobolani analfabeti ca tine ca sa nu stii ce-i aia un INTERREGNUM, si mai ales ca sa te comporti ca un paralitic care nu e in stare de doua clickuri ca sa afle ce-i aia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa stii insa ca ‘interregnum’ exista nu doar in Wikipedia Mossadului ci si in limba romana si este folosit mai ales in istorie – dar nu numai – spre a marca pauza dintre doua monarhii sau dintre doua guverne, marcand deci o discontinuitate !
Aroganta ta in conjunctie cu incultura ta crasa plus lenevia ta formidabila pe care ne-o atribui in mod eronat si noua romanilor , te da de gol ca esti un shobolan paduchios platit sa sabotezi acest blog prin putrefactia creierilor tai arhidegradati de narcisismul exacerbat de care suferiti voi trolii care misunati pe acest blog, plutind in inertia estropiatilor ce se cred nonstop dumnezeii planetei si ai omenirii !

Traducerile mecanice mi-au permis si mie ca si altora, sa expunem sute si mii de texte pe care cititorul roman nu le-ar fi putut parcurge , intr-o viteza extrem de benefica, spre a se tine la curent cu ultimile stiri mondiale !
E normal sa puta mafiei care te plateste, faptul ca romanii se zbat sa afle ultimile stiri !

EFORTUL DOMNULUI PROFESOR ION COJA ESTE MAGISTRAL, TOCMAI FIINDCA NU HANDICAPEAZA LUMEA CU BETE IN ROATE FEL DE FEL, SUSTINAND ASTFEL INFORMAREA RAPIDA A ROMANILOR PAS CU PAS ;
BRAVO SI MULTUMIRI INFINITE DOMNULUI PROFESOR ION COJA , PRECUM SI LUI MIHAI !
TI-A DAT UN RASPUNS PE MERIT, PADUCHIOSULE -PARAZIT-PLATIT-CE-ESTI !

APAGE SATANA DE PE ACEST BLOG : DU-TE INAPOI IN CLOACA INJURIOASA DIN CARE AI APARUT !

SI LASA LUMEA NORMALA IN PACE, CA ESTI UN BIET ESTROPIAT MALEFIC, CARE SI-A PIERDUT BUSOLA COMPLET.
CAT BANET AI INGHITIT PANA ACUM, SI PE FATA SI PE DOS, NENOROCITULEEEEEE!!!!!!!

„este un interegnum”