Mihai

374 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.225.38Ai dreptate !

 

Asa se intreaba si altii : cum romanii accepta sa fie condusi de un Retardat Negustor de copii, lichefiat de ceva timp si inlocuit cu o clona telecomandata, care arata pe fata dispretz maxim pentru poporul roman IDIOT, plimbandu-se cu multa nesimtire prin Africa, de parca Romania ultraindatorata de el si de criminalii PNL in cardasie cu criminalii PSD, USR, AUR si alte zoi, este bine si cu toate problemele social-economice rezolvate ?

Orban spera ca Ungaria Mare sa se realizeze prin reinstaurarea fostului imperiu austro-ungar, asa ca este un idiot folositor inca pentru KM. Tupeul cu care interpeleaza satanistii din UE sa dea socoteala pentru banii furati de la cele 27 de tari membre, il face ,,de-al nostru, din popor” pentru kahazarii unguri.

Cred ca romanii ar trebui sa priveasca in propria ograda inainte de a se uita peste gard la vecini.
Daca Orban si presedinta Ungariei vin in Romania ca la ei acasa si instiga bozgorii la dezbinare, sunt de felicitat de catre unguri, pentru ca au reusit sa-i dreseze pe maidanezii de la butoanele de control ale Romaniei incat nu maraie la aceste afronturi pe fata.
Nu-i prost cine cere, este TRADATOR CRIMINAL cine ofera, ucide si face JAF NATIONAL.

Exista o prezicere, care desi este destul de veche, si ca alte preziceri nu mai corespunde cu frecventa inalta actuala a Pamantului, totusi apar semne ca ar putea sa se adevereasca…
Se spune ca Romania va fi OCUPATA intr-o noapte de RUSIA, Ungaria sustinuta de Anglia si de Bulgaria sustinuta de SUA. Invadatorii vor sfasia Romania in trei luandu-si fiecare cate o bucata.
Prezicerea mai spune ca acest lucru nu va dura mult pentru ca cei trei invadatori vor fi atacati la ei acasa de altii si vor fi nevoiti sa se retraga ca sa-si apere propriiile tari si popoare.
Analizand situatia actuala, nu prea pare ca s-ar putea adeveri, dar mai stii…?

1.Ungaria sustinuta de Anglia…? Este posibila inca, desi adevaratul reptilian Charles este mort de mult, iar actualul mascarici urmeaza sa fie arestat si indepartat de la putere in curand, fapt ce va spulbera ,,legatura” mincinoasa cu Vlad Tepes de care se folosesc reptilele sa pretinda o bucata de Romanie.
In plus, dupa falsa pandemie si razbelul din Ucraina, Anglia este stoarsa de vlaga financiara, vacile de muls de unde tot fura de atata amar de vreme ori au intzarcat balaia, ori au intrat in BRICS si refuza sa se mai lase furate de reptileieni.

2. Rusia ortodoxa daca ar fi vrut sa ne ocupe ne-ar fi ocupat in jumatate de noapte la ce armata are si la ce tehnica si tehnologie militara are, de i-a speriat si pe americani si pe nazistii din NATO, incat acum taccu totii si nu-i mai ameninta pe rusi cu bombardeaua hAtomica.Racheta supersonica si racheta electromagnetica, doua arme rusesti imbatabile, pot face prapad o armata ca a SUA, etc, in cateva zile, iar armata romana care este sublima dar lipseste cu desavarsire – care exista doar in posibile imagini inca needitate cu ecranul verde – este o armata foarte periculoasa pentru ca este INVIZIBILA si superdotata cu arcuri cu sageti de tei foarte eficace, si cu cai de lemn de plop ultrarapizi.
Daca Rusia Ortodoxa ar fi avut aceasta intentie, ocupa toata Romania si nu mai ramanea nimic de ocupat pentru Ungaria-Anglia si Bulgaria-SUA. Mai degraba s-ar fi putut intampla sa fim invadati de Ucraina jidaneasca sustinuta de SUA comunista, Israelul nazist si de Anglia reptiliana, care sa fi intrat peste romani pentru a crea Khazaria Mare si Ungaria Mare, insa asa cum stau lucrurile acest lucru nu se mai poate intampla.
3. Bulgaria sustinuta de SUA era la fel de posibil, dar SUA este in coma si armata SUA apara acum SUA de invadatorii sud-americani, care se razbuna pentru crimele pe care Deep State le-a facut in tarile lor, si a omorat sud-americani in SUA cu uragane, inundatii, etc create cu HAARP si arme cu energie dirijata. Razboiul este subteran si mult mai periculos decat cel de suprafata.
Cine sa-i mai sustina pe bulgaroii cu ceafa groasa ?

Mie asa imi dau calculelele, dar este posibil sa gresesc, si cine are alte opinii argumentate sa le expuna pentru ca numai asa poate tzasni adevarul ascuns, care ne-ar previni din vreme despre ce ne rezerva viitorul, ca sa ne pregatim pentru ce este mai rau.

Chiar daca CRIMINALII TRADATORI JEFUITORI care ne conduc au jefuit la drumul mare Romania, poporul roman IDIOT, este adevarat, a ramas si va ramane un popor ORTODOX, lucru care nu poate fi distrus de nicio armata si nu poate fi jefuit de tradatoiri.
Istoria ne arata ca Romania este o tara asezata acolo unde trebuie ca sa fie mereu in conul de lumina dumnezeiasca, si nu poate fi umbrita cu adevarat de intunecatii care au muscat si musca in continuare din ea si din poporul crestin, pentru ca miezul de credinta in Biserica Lui Iisus este o nuca foarte tare pentru dintii oricaror javre hamesite.
Romania este gradina Maicii Domnului Iisus Cristos si asa va ramane cat va exista planeta Pamant !!! Sfanta Fecioara a ingaduit sa fie curatata de buruieni gradina si va ingadui deratizarea ei de paduchiosi si exterminarea jivinelor rozatoare, dar pe poporul crestin din gradina sa il apara zi de zi, chiar daca acest lucru nu-l spune la tv sau in ziarele vandute intunecatilor.
Sfantul Luca al Crimeii, numit si ,,doctor fara de arginti”, spunea: ,,Am iubit pătimirea, fiindcă minunat curăţeşte sufletul”.
Toate aceste patimiri ale romanilor trebuie sa ne intareasca si sa intelegem ca Dumnezeu pretuieste poporul roman si ii da sa patimeasca pentru a se curati.
Cineva spunea ca daca dupa 45 de ani te scoli dimineata si nu te doare nimic inseamna ca esti mort. Prin urmare, durerea este buna pentru ca te pune in garda ca trebuie sa te tratezi.
Poporul roman ortodox conteaza pentru Dumnezeu dar are nevoie de tratament pentru durerea creata de pacatele lui.
Acest al treilea razboi mondial biologic este un razboi biblic impotriva crestinatatii, si a fost deja pierdut de intunecati. Urmeaza batalia finala inainte de aruncarea in iezerul de foc a satanei, a Fiarei (AI) si a Prorocului Mincinos. Noul Testament atat de mult urat de jidani nu a ramas si nu va ramane mincinos.