Daniel Gheorghe despre măsurile de sancționare a Poloniei: Sunt rezultatul politicii demne a statului polonez care a respins ferm euro-federalismul și modelul corect politic asortat cu „multikulti”. Justiția e un pretext
FOTO: Observatorul de Ilfov
ARTICOLE RELAȚIONATE
Reacția lui Daniel Gheorghe la propunerea lui Martin Schulz privind crearea Statelor Unite ale Europei: O astfel de propunere are legătură cu internaționalismul revoluționar

60.000 de manifestanți au mărșăluit pe străzile din Varșovia susținând valorile Poloniei: Îl vrem pe Dumnezeu!
Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, a afirmat că legile justiției sunt un pretext pentru propunerea Comisiei Europene de sancționare a Poloniei.

Acesta arată că Polonia este pedepsită pentru politica ei constantă de opunere la mainstream-ul de la Bruxelles, care propune multiculturalism și euro-federalism.

„Declanșarea de către birocrația nealeasă de la Bruxelles a procedurii de sancționare a Poloniei pe un pretext legat de justiție ascunde cu totul și cu totul alte chestiuni. Polonia este probabil cea mai puțin coruptă țară est-europeana și un model de stabilitate economică și morală.

În realitate aceste măsuri dure care implică și suspendarea dreptului de vot al Poloniei la nivelul de vârf al UE sunt rezultatul politicii demne a statului polonez care a respins ferm euro-federalismul și modelul corect politic asortat cu „multikulti” pe care o bună parte din liderii structurilor de la Bruxelles încearcă să îl impună la nivel comunitar în deplin dezacord cu valorile europene clasice pe baza cărora s-a fundamentat proiectul european.

Polonia plătește pentru asumarea fățișa a valorilor creștine și pentru patriotismul sincer afișat. Și că tot se vorbește de justiția din Polonia și de Bruxelles-ul acesta olimpian, putem si noi, ca români creștini și cu respect pentru lege, să întrebăm câți teroriști jihadisti au eliberat în ultimii ani instantele din Bruxelles pe motive aberante ori câte jafuri și tâlharii nerezolvate rămân reclamate pe la autoritățile din capitala UE, ori de ce în același mare oraș occidental pentru a face un inofensiv târg de Crăciun, ai nevoie de pază armată și de garduri de beton?”