Iulian MARES
507 aprobate

iuliuss_m@yahoo.ca
86.34.175.10
Iulian MARES
507 aprobate

iuliuss_m@yahoo.ca
86.34.175.10 

ȘI TU, PIELEANULE…?

Acum 2-3 zile pe un post Tv se discuta despre intentia de vor in ROU in baza unor sondaje de toate tipurile (cunoscut-al lui Ghita Fugaru) vine vorba de AUR, apoi asa, aluziv, la Maresal, fiind ceva discutii despre faptul ca RuSSia acuza ROU si UKR ca vor sa intre cu trupe in Transnistria!
*Dintr-o data SOCIOLOGUL Nr. 1 de Teleorman, inrosit la fata cu venele gatului mai sa-i explodeze rabufneste si arunca fraze grele spre mirarea moderatoarei si celorlalti invitati:
”-Ce va veni domne cu Antonescu, Criminalul de Razboi consemnat definitiv de istorie si instanta? Ati uitat de **Laboratorul de exterminare a evreilor din Tiraspol (a repetat de 2-3 ori aceasta constructie, cred ca-i facea placere sa se auda)? Evreii adusi cu trenurile alea din nordul tarii si din Moldova!
***Domn Pieleanu, kiar sunteti sociolog sau doar făcător de sondaje pentru partide? In capul tau, parasit de par, nu exista un semn de intrebare: Oare instanta care l-a condamnat pe Maresal era legitima, profesionista, legal constituita, iar Teritoriul National era independent sau ocupat, pe fond si nu mai zic de forma…? Ai stiut ca Maresalul a fost judecat si in URSS si nu i s-a gasit nicio vina?
Oare acest domn profesor universitar kiar crede ca tine lectii politice si despre istorie c/facuta si se adreseaza clasei muncitoare din anii 50?

*

NR – Acest Pieleanu este o mizerie de om! ÎI voi scrie lui Victor Ciutacu despre ieșirea necontrolată a numitului Pieleanu!