CD
919 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Domnule Iulian Mares, sau „Iuliuss_m”, asa cum apare pe adresa de email, daca astea or fi reale, multumesc marinimiei dumitale de a-mi raspunde, pacat ca raspunsul nu a fost complet si trebuie sa apelez din nou la marinimia dumitale ca sa lamuresti subiectul, cat si pe cititorii acestui website.
O precizare „CD” este un simbol pentru mine si de ani de zile nu l-a contestat nimeni, semnez cu el tot ce scriu si asta dovedeste nu ca ma ascund, dar ca nu urmaresc faima publicitara. Numele meu intreg are si el o faima insa profesionala, dar care nu trebuie sa se amestece cu simbolul CD.
Argumentele cu care ai raspuns dumneata nu sunt decat slogane propagandistice, din repertoriul mediei Globaliste, pe care nimeni nu mai da 2 bani, deci fara nici o sansa sa lamureasaca problema nationalismului asa cum vrei dumneata sa ne-o prezinti.
Nu, incorporarile nu se fac dupa ADN, dar, totusi domnul Nicu Kohen are dreptate: https://ioncoja.ro/pun-pariu-ca-nu-e-nici-un-jidan-pe-front-in-armata-yukrainei-sunt-toti-in-spate-impingand-slavii-la-sacrificiu
Cand a trebuit sa raspunzu la o intrebare cheie privind minoritatile din tarile vecine m-ai trimis sa iau raspunsuri de la: ” EMIL CONSTANTINESCU, PE AL SAU MINISTRU DE EXTERNE SI KIAR PE PREȘEDINȚII CD ȘI SENATULUI!”
Pai, daca tot esti dumneata un om de SUS, neascuns si curajos, fă-mă norocos din nou si raspunde-mi clar si raspicat la aceasta intrebare, cu toata raspunderea nationalist-suverana de care te simti in stare.
NU vreau totusi sa fortez nota. inteleg ca daca forurile platitoare nu te lasa, nu ai cum sa-ti risti cariera trollista si sa raspunzi corect.
Evitand raspunsul la intrebarea cheie, ce o amintesti in final, dovedesti ca esti un troll in slujba intereselor Globaliste, domnule iulliuss_m.