Buta Dumitru
35 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.27
1). Chinezii au adresat Franței următoarea observție legată de conflictul Ruso-Ucrainean.
Voi în acest moment cereți rusiei stingerea acestui război, dar tot voi trimiteți armament Ucrainei care va duce la noi escaladări”.2). Guvernul României: Asigură tranzitul pe teritoriul Românesc a armamentului pentru Ucrain dat de de unele țări din U.E., ceea ce Ungurii au declarat ferm că Ucraina ne este dușman pentru teritoriu luat după al II război mondial și nu le acordăm tranzit de armamrnt pe teritorul unguresc și nici nu acordăm ajutor militar Ucrainei în acest Conflict. Oare nu este valabil și pentru guvernanții noștrii?

Chiar Zelinschi sau și Ambasada Ucrainei au avut tupeu,obrăznicie față de noi. Zelinschii: Vom încerca să convenim cu românii să acordăm drepturi românilor din Cernăuți și Bugeac.
Ambasada: S-a adresat primarului Capitalei să schimbe numele de Chiselef șoselei unde se află chiar ambasada.

3). Premierul Ciucă a dat telefon înaltei porți Izrael, ce să facă cu evreii refugiați din Ucraina. Nu cunosc ce răspuns a primit Ciucă, dar cert este că i-a adoptat în țară ca cetățeni Români cu toate drepturile de român. Chiar Ciucă a declarat afirmativ spunând că asta a fost în directiva de multiculturalist