Jurnalist German demască CIA și BND care scriu articolele manipulatoare în mass-media mondială prin jurnaliștii cumpărați pentru a justifica sau incrimina anumite războaie. Tactica este una simplă și greu de dovedit dacă nu o divulgă chiar cel implicat. așa cum a fot cazul lui Udo Ulfkotte, fost șef redactor al celui mai renumit ziar al Germaniei, Frankfurter Allgemeine Zeitung.

 

După ce se publică la nivel mondial de către un mare influencer, un jurnalist sau un ziar cu mare notorietate, știrea este preluată de diverse grupuri media, de alți jurnaliști din alte state și alte regiuni, este preluată de asemenea de simpatizanții lor, de fanii și activiștii cauzei și ideologiei respective. Informația devine un adevăr unanim în societate chiar dacă la baza este un mare fals. Ajunge aproape instantaneu ca informație absolută la nivel global, circulă pe mii de posturi și mai nou, în milioane de share-uri pe social-media. Nimeni nu știe că de fapt știrea a fost scrisă de oameni cu interese și predată unui jurnalist sau ziar foarte credibil, tocmai cu ideea de a manipula credința colectivă într-o anumită direcție dorită.

Jurnaliștii cumpărați. Demascare!

Fabrica de știri a funcționat aproape bine în marea înșelătorie a secolului, așa-zisa ”pandemie”, unde toate celelalte grupuri de presă au fost interzise sau numite fakenews, în timp ce s-au servit informații doar de la o singură entitate numită ”Unica Sursă a Grupului de Comunicare Strategică”. Fiecare stat a procedat asemănător la comanda marilor puteri și al marilor ”puternici”.

Aceeași fabrică de știri funcționează minunat și acum în conflictul militar din Ucraina, unde informațiile pleacă din uzina de știri prin intermediul unui mare jurnalist și a unui ziar cu notorietate și apoi este preluat de mii de entitați massmedia care propagă și înmulțește cu numărul de adepți și simpatizanți ai fiecăruia.

Jurnalistul și publicistul german Udo Ulfkotte, fost șef redactor al celui mai renumit ziar al Germaniei, Frankfurter Allgemeine Zeitung, ne povestește despre Știrile False pe care a trebuit să le fabrice în cariera sa, în acest caz fiind vorba de știrile false din războiul Iran/Irak pe vremea când Sadam Hussein era încă prietenul Americii.
Acesta a scris bestseller-ul „Jurnaliștii Cumpărați”, în care a dezvăluit metodele de manipulare ale Presei și implicarea masivă a Serviciilor Secrete în redacții, precum și faptul că aproape niciun articol nu poate fi publicat fără aprobarea și modificarea acestora de către Serviciile Secrete germane, care se aflau și se afla sub comanda Serviciilor Secrete americane.
După apariția cărții, el a murit în circumstanțe misterioase de „Infarct” la doar 56 de ani.

Demascarea în direct. Și-a asumat că este posibil să moară. De apreciat curajul acestui jurnalist! Urmăriți până la capăt!

Citește și:

Va salva Putin elita mondială de furia populară? Piua! Pauză de război cu braveheart Gheorghiță

Piperea: Occidentul face de 22 de ani afaceri mega-bănoase cu Putin și cu oligarhii lui

De ce NU ne doare sufletul de toți copiii lumii care mor în conflicte armate?

S-a terminat pandemia? La graniță intră oricine fără teste, fără vaccinuri

Piperea: Războiul a ajuns în postura de soluție finală contra supra-îndatorării statelor – vasale ale corporațiilor

Încălcarea drepturilor omului devine vizibilă, ilegală și ireversibilă

Presa liberă nu este ”alternativă”. Fără presa ”nevândută” nimeni nu ar fi aflat niciodată realitatea