Abraxas
8 aprobate

freemacadam@gmail.com
77.111.246.40 

Sper ca intr-o buna zi toti romanii vor intelege ca media in general si televiziunea in particular nu sunt unelte de informare ci mijloace de influenta, instrumente de modelare a realitatii, aflate in mainile unor potentati.

Ati fost inspirat pentru publicarea acestui articol, caci site-ul sursa nu mai este accesibil.
Se pare ca decizia n-a fost numai la nivel european, aceea de-a interzice difuziunea a doar doua site-uri de informatie ce difuzau vocea Rusiei, „Russia Today” si „Sputnik” – se pare ca asistam la o cenzura progresiva la o scara mult mai mare, de tot ce intra in contradictie cu narativul oficial.

„Global Research” reprezinta un site de informare geopolitica de foarte inalt nivel, fondatorul sau Michel Chossudovsky care este scriitor, economist, profesor, cercetator si militant pentru pace a reunit in jurul sau o excelenta echipa de jurnalisti politici si de investigatie, printre care si autorul acestui articol ; Iar de-a lungul anilor si-a contruit o reputatie datorita analizelor pertinente si inaltului nivel jurnalistic. Articolele publicate sunt credibile.

Se spune ca la izbucnirea oricarui razboi, prima victima este adevarul.
Occidentul se comporta ca si cum ar fi de facto in razboi cu Russia si in afara de diabolizarea ad nauseam a rusilor si a lui Putin, cetateanul nu mai are voie sa asculte o parere diferita.
Ingineria sociala aplicata maselor este la apogeu. Am vazut chiar o difuziune a retelei “Anonymous” (un grup de hackeri asa zis anti-sistem, care in fapt nu sunt decat opozitie controlata) in care Putin, descris ca un dictator sangeros, era amenintat cu atacuri cibernetice si tot felul de represalii.

Este absolut necesar ca informatia din tabara adversa sa ajunga la noi, pentru a avea o idee de ansamblu si a trage concluzii corecte. Un judecator inainte de a pronunta verdictul, asculta ambele parti.

In acest razboi, exista o forta militara care protejeaza civilii (cat de mult se poate) si o alta careia nu-i pasa prea mult de victimele civile, iar articolul de fata aduce in lumina aceasta afirmatie.

*

Nota redacției – Este vorba de textul Armata de mercenari a Ucrainei. Ucraina are tradiție în tolerarea unor organizații paramilitare de bandiți, de criminali. Crimele făcute de aceștia în Transnistria sunt azi contabilizate de Elie Wiesel în palmaresul armatei lui Ion Antonescu.