2021-10-04T23:37:52+03:004 octombrie 2021|Doctrină naţionalistă|

Nu cumva vorbim de un genocid?

Maria Diana Popescu

România e grav bolnavă, ţintuită la pat cu forţa de vicioşii şi perverşii  puterii de la Bucureşti, tîrîtă în mlaştina exagerărilor mondiale de către vîrfurile bolnave ale planetei, cei care, de fapt, reglează monedele, controlează pacea, războiul, sănătatea, viaţa şi moartea cetăţenilor planetari, comerţul mondial, masa de rezerve planetare. Ne mai întrebăm odată, încă o dată şi de cîte ori va fi nevoie! Unde e „România educată” şi prosperă a lui Iohannis?, preşedintele ororilor, erorilor, minciunilor, preşedintele feisbuc, pentru că din această vizuină şi viziune decadentă „guvernează” ţara, călărind bicicleta şi schiurile. Nutreţ pentru rumegătoare! Dincolo de entuziasmul parşiv-propagandistic, românii nu s-au ales cu nimic bun din mandatul său, cum nu s-au ales cu nimic din dictatura băsesciană.

România a fost aruncată în subdezvoltare, iar românilor, mîţa moartă în curte. „România educată” e o minciună gogonată, festivistă, lansată cu surle şi trîmbiţe în campania electorală de către primul schior-biciclist al coloniei, împreună cu celebrul Club al Mafioţilor P.N.L., „parfumat” cu usere! Aceşti dezaxaţi promiteau că vor veni miliardele peste România, ca ploile de vară, că vor mări salarii şi pensii, că vor pune economia, sănătatea şi învăţămîntul pe picioare! Iată, povestea s-a sfîrşit epic pentru români: salarii şi pensii îngheţate, sute de morţi în experimentul Covid şi un proiect de ţară transformat în hîrtie igienică pentru Iohannis, Cîţu, Orban, Turcan şi guvernarea haştagistă-mafiotă de dreapta strâmbă, P.N.L.-U.S.R.-P.L.U.S.

Cîţi cetăţeni români au murit în teatrele Covid din ţară în timpul dictaturii Iohanniste, mulţi legaţi de paturi şi arşi de vii! Nu cumva vorbim de un genocid? Lucrurile pot fi văzute în cifre, nu în antipatia mea faţă de aceste lipitori oportuniste! Iohannis şi argaţii trebuie să dea socoteală pentru miile de români azvîrliţi goi în saci de plastic, cu falsa ştampilă Covid pusă pe sac, şi îngropaţi păgîneşte! Dacă Ceauşescu – patriotul, care nu voia să vîndă străinilor, cu niciun chip, România, a fost pe nedrept acuzat de subminarea economiei, de genocid, şi împuşcat, ce trebuie să facem cu aceşti criminali, care au generat  şi întreţin un genocid fără seamăn în România experimentului Covid, dar şi un genocid al sărăcirii, o reală  şi drastică subminare a economiei naţionale! Aştept un Nürnberg  în România, unde, vă amintiţi, „colaboraţioniştii”, colaboratorii şi executanţii la crimele fasciste n-au fost exoneraţi…, indiferent de vîrsta înaintată!

Iohannis şi guvernele sale, aserviţi clanurilor mafiote internaţionale, sînt o criminală plagă naţională! Interlopii şi sergenţii lui Iohannis au făcut România praf! Fără gloanţe, fără trupe, prin război economic şi dictatură medicală! Nu există în Istoria Planetară vreun exod al vreunui popor pe timp de pace, aşa cum s-a întîmplat în România. Doar Siria, bombardată ilegal de S.U.A. şi U.E. etc. Tonul exodului românesc fiind dat de securistul Petrov la un post naţional de televiziune: „sunt liberi să plece unde doresc în Europa şi în lume, dacă nu le convine salariul din România”. În ciuda măştilor care nu reuşesc să le ascundă hidoşenia de pe chip şi interesele obscure, mai observă cineva vreo intenţie naţională la aceste lipitori oportuniste, care ţin trena mafioţilor mondiali, şi de care aceştia se vor lipsi la un moment dat, ca de un lepros? În acest veac nebun, dragostea de Dumnezeu, Creatorul nostru Suprem, a fost înlocuită de frica de oamenii pe care puterea i-a transformat în fiare, precum a glăsuit poetul latin, Plaut, în versul 405 din comedia Asinaria: „Homo homini lupus”.

Lipsa unei strategii coerente de ţară, ne aruncă încet, dar sigur, spre o situaţie dramatică la orizontul anilor 2025-2030, cu o clasă politică al cărei nivel de demagogie l-am gustat cu adevărat, din anul 1990, cu regimurile postdecembriste Iliescu și Constantinescu, și dictaturile Băsescu, Iohannis, Koveşi; cu o reducere drastică a natalităţii, cu sărăcirea populaţiei, cu o stare economică catastrofică, adăugînd acesteia şi gradul uriaş de îndatorare, avînd în vedere că o parte din banii împrumutaţi în numele României se scurg în băncile străine, în consultanţă politică şi economică pentru vîrfurile politicii, împrumuturi care pot fi catalogate drept infracţiuni.

Hoţii aceştia burtoşi la cravată şi costum din Guvern ar trebui să plătească din banii lor obţinuţi ilegal toate împrumuturile luate pe spinarea românilor. Aici vorbim şi de serviciile de informaţii şi contraspionaj! Dar ăştia sînt ocupaţi cu teroriştii, care întîrzie să apară! Îndatorarea excesivă nu se face pe gratis. Vedem cu toţii ce fac aceşti mafioţi cu ştate vechi la acest moment! Se străduiesc şi vor reuşi să pună la pământ ceea ce a mai rămas din economia românească: Energie, C.F.R.-Marfă, C.F.R.-Călători. Doar nu credeţi că sînt întîmplătoare recentele accidente, deraieri şi întîrzieri ale trenurilor pe rutele noastre! Cum întîmplătoare nu sînt nici focurile care au mistuit Grecia. Tocmai am vizionat un filmuleţ, unde se vede cum dronele aruncă foc peste păduri. Nu știu cît o fi de real, dar e posibil orice.

*

Text preluat din Artemis

Un comentariu

 1. CD 5 octombrie 2021 la 2:34 am - Raspunde

  GERMANIA, MOTORUL EUROPEI, TEMPORAR FĂRĂ ȘOFER
  – Asa ca la revelion Madame Merkel va apare la televizor pentru a XVII-a oara sa ureze doicilor/nemtilor: La multi ani!
  Agregat de CD

  Nemții au optat pentru predictibilitate si stabilitate, aparent.
  Aparent pentru ca de fapt nimeni nu cunoaste exact cum au votat nemtii, asa cum nu se stie cum au votat americanii, sau romanii si toti care voteaza si folosesc softurile/programele americane sau rareori indigene de a centraliza rezultatele de la sectiile de votare.
  Pentru ca voturile raman secrete, iar rezultatele sunt cele dictate de bankeri, nu este tocmai o treba placuta sa analizezi de ce votantii au avut anumite optiuni pentru care pot fi felicitati sau blamati, treaba pe care o fac insa cu ardoare analistii pe la TV incredintandu-ne ca votantii chiar isi vad rezultatele reale ale votului.

  De aceea randurile de mai jos sunt doar aspecte de joc politic pe o partitura déjà scrisa in asa fel ca toata lumea sa fie multumita sau nemultumita in functie de expectatiile pe care le-a avut. E greu sa impaci toata lumea si e periculos sa avantajezi o partida puternica, dezbinarea insa aduce o stabilitate, o siguranta in procesul de manipulare. Va dura mult pana se vor face si verifica aliantele si atribuirea de scaune in guvernul de la Berlin, ocazie ce o va tine pe madam Merkel in scaunul ei si agenda noului guvern va incepe probabil pe la anu’.

  PSD și CDU care au format actuala coaliție au adunat împreună 50% din voturi!
  Ca sa vezi ce coincidenta, n’a castigat nici un partid, dar nici o coalitie dualista, trebuie sa fie coalitii tripartite pentru a avea o minora majoritate.
  Previzibil seful PSD Olaf Scholtz, zis Scholzomat, ministrul de finante din fostul guvern are sansela cele mai mari sa o inlocuiasca pe Merkelina si asa si trebuie, caci a trecut pe la finante, ca si Citzu si este obisnuit cu CRIZA “ca minoritaru, ca sa nu dau nume, cu scanteia”. Deci predictibilitate, stabilitate si continuitate; ce-si poate dori mai mult neantu’?

  Poporul german a fost martorul unui nivel inegal de prosperitate de-a lungul erei Merkel ei au bâjbâit in directii nemai incercate in stradania de modernizare nu atat la locul de munca cat in viata, acasa, unde pana si Internetul este mai incet decat in Albania. Infrastructura cam invechita a fost si mai mult ruinata de inundatiile din vara, dandu-le nemtilor teme de meditare.
  Pe de alta parte Merkel le-a asigurat nemtilor linistea, ea a fost privita ca “șoferul” Europei, iar ei au pus calm si hotarati, cum le este felul, carbuni la “motorul” Europei.

  Le Figaro a scris: „Germania amenințată de instabilitate politică. Germania riscă să devină din ce în ce mai greu de guvernat”.
  Ca tot francezul spera ca Europa sa-si schimbe soferul, … capra vecinului. Merkel este privita ca o persoana de pura conjuctura, care nu a adus nimic creator sau novator in Europa pe care doar a șofat-o. spre deosebire de predecesorii ei.
  Konrad Adenauer a adus integrarea postbelica a Germaniei in comunitatea internationala si a pus bazele UE. Willy Brandt – „Ostpolitik”-ul a dus la relatia bine balansata cu fosta Uniune Sovietică, Helmut Kohl a construit inspirat pe moștenirea lui Brandt și a realizat strălucit reunificarea Germaniei.

  Marion Van Renterghem, jurnalist francez care a scris o carte despre Merkel, a scris în ziarul The Guardian: „Ea a intrat în politică pe un capriciu imediat după căderea Zidului Berlinului. Un chimist obișnuit, lipsit de abilități oratorice, carismă, viclenie politică sau chiar orice agendă particulară. Iar la 35 de ani, s-a trezit, printr-o ciudățenie a istoriei, în locul potrivit, la momentul potrivit. Reforma ambițioasă nu este cu siguranță în ADN-ul ei și, din fericire, nu a fost prioritatea pe care i-au cerut-o vremurile. Merkel a arătat că este mai mult un manager decât un vizionar”.
  „Cu toate acestea, pe lângă faptul că a gestionat fiecare criză care i-a venit în cale, ea a restabilit prosperitatea germană… Era la locul potrivit la momentul potrivit”.”

  Din portretul desenat mai sus rezulta o asemanare cu fizicianul nostru, la fel de inspirat si creator, dar nu si manager si nu a adus prosperitate Romaniei, in schimb cu o agenda personal-turistica de invidiat.
  Dar, în analiza finală, ceea ce iese în evidență în marea moștenire a lui Merkel este busola morală pe care a avut-o pentru a se ghida și naviga în politică. Câți lideri mondiali vor da dovadă de curajul moral de a rosti aceste trei cuvinte „Wir schaffen das” (vom face acest lucru) pentru a cere țării sale să ia un milion de refugiați? Noroc ca fizicianul nu a avut ambitii de milioane.

  Plecarea lui Merkel va aduce o continuare a mercantilismului german dictat de Deutche Bank care de fapt e kosher. În politica externă, accentul se va pune pe dansul cregrafiat diplomatic cu Rusia și China.
  Cotidianul de afaceri rus “Vedomosti” scrie că alegerile vor revizui peisajul politic din Germania și vor declanșa o „schimbare politică. Nu va exista niciun progres în relațiile cu Rusia după ce se va forma guvernul de coaliție – pragmaticismul economic, în ciuda dificultăților existente, va fi menținut, în timp ce criticile motivate ideologic vor fi oarecum relaxate dacă PSD va domina…”
  Agenția de știri chineza Xinhua a informat că rezultatele alegerilor „au indicat un parlament mai fragmentat”. Acesta a subliniat prognosticul liderului PSD Olaf Scholz potrivit căruia ar încerca să formeze o așa-numită coaliție „semafor” cu Partidul Verde și FDP „este văzut ca fiind cel mai probabil.

  Marea întrebare este cum va conduce “coaliția semafor” de la Berlin Uniunea Europeană. Acest lucru va fi foarte important acum cand UE însăși își recalibrează busola, cand euro-atlanticismul este în scădere, iar încrederea Europei în conducerea transatlantică a Statelor Unite s-a diminuat considerabil.
  O coaliție condusă de SPD este o veste proastă pentru Washington – și reacția spontana a președintelui Biden a arătat-o.
  „SĂ FIU AL NAIBII”, a reactionat Biden la rezultatul crucial al alegerilor germane.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top