Cine urmărește arestarea profesorului Ion Coja? Marco Maximilian Katz de la centrul pentru combaterea românismului

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 14, 2021

Cine urmărește arestarea profesorului Ion Coja? Marco Maximilian KatzJidanul Marco Maximilian Katz

Cine urmărește arestarea profesorului Ion Coja? Marco Maximilian Katz

Marko Maximilian Katz, jidanul care conduce Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului în România, totodată unul din cei care l-au dat în judecată pe colonelul-erou Vasile Zărnescu, a început să-l hărțuiască pe profesorul Ion Coja. Jidanul a trimis o scrisoare lui Alexandru Muraru prin care îi cere să ia măsuri împotriva lui Ion Coja:

Iată comunicatul:

Comunicate de Presa si Scrisori MCA Romania

REF: MCA001/12.08.2021/ ION COJA – HOLODOMOR

Catre Guvernul Romaniei
In atentia Dlui. Alexandru Muraru
Reprezentant Special al Guvernului pentru Combaterea Antisemitismului si a Negationismului

Stimate domnule Muraru,

Fiind prima data cand ma adresez dumneavoastra in mod direct, incep prin a va dori succes in indeplinirea responsabilitatilor care emana din functia cu care ati fost investit la inceputul anului prezent.

Domnule Muraru, adresez atentiei dumneavoastra situatia ignorata de prea mult timp si anume distribuirea in spatiul public, online, a unor opinii si materiale cu caracter pur antisemit si negationist.

Materialele respective sunt nu numai postate pe un blog notoriu ci si distribuite, pe email, catre persoane care nu le solicita. Autorul actelor care fac subiectul acestei scrisori deschise este Ion Coja.

Conf. Ion Coja este un personaj notoriu, care, de prea mult timp, publica fara nici o retinere si cu vadita satisfactie opinii care contravin realitatii istorice, bunului simt, cat si legislatiei in vigoare, legislatie adoptata pentru a pune capat fenomenelor de antisemitism si negationism precum cele generate, cu buna stiinta, in cazul nostru.

Asa cum puteti constata din o lectura rapida a materialelor publicate pe blogul “Ion Coja” (https://ioncoja.ro/), si din vizionarea materialele video postate online, Coja a transformat dezinformarea si alimentarea teoriilor conspirationiste, antisemite, negationiste, antisioniste, intr-o profesie pe care o practica nestingherit.

Mai recent, Coja a trimis catre zeci de destinatari, agentii media si alte persoane mai mult sau mai putin publice un email revoltator pe care il atasam la aceasta scrisoare.

Domnule Muraru, nu este prima data cand MCA Romania atrage atentia asupra toxicului fenomen Coja (purtator de mesaj si continuator al prof. Gheorghe Buzatu), un notoriu propavaduitor al antisemitismului si al negationismului in societatea romaneasca.

Ion Coja ofera o baza „stiintifica”, „temeinic argumentata” si prolifica celor infestati cu idei preconcepute despre evrei si despre tot ce are legatura (sau nu) cu ei (noi)! Activitatea sa nu trece neobservata si alimenteaza antisemitismul din Romania, o tara cu mult prea putini evrei pentru ca acest fenomen sa existe si sa se propage la nivelul actual.

Este un fenomen care, atat timp cat el este ignorat si lasat sa se manifeste liber, arunca in derizoriu toate declaratiile emise, in mod repetat si insistent, de autoritati, cu privire la “progresele inregistrate de Romania in lupta impotriva antisemitismului si a negationismului”.

Domnule Muraru, urmarind cu atentie activitatea dumneavoastra, nu am nici o indoiala ca impartasiti punctele de vedere ale MCA Romania, mai sus expuse. In acest context va rugam sa acordati atentia care se cuvine acestui subiect si sa dispuneti implementarea masurilor care se impun, conform legislatiei in vigoare.

Va multumesc anticipat pentru atentie.

Marco M KATZ
Founding Director

Presiunile acestei minorităti obraznice nu are limite, după ce l-au determinat pe Ioan Aurel Pop să cedeze și să nu-l cinstească pe Nicolae Paulescu, apoi să spună că “episodul legionar nu ne face cinste“, acești jidani turbați urmăresc reducerea la tăcere a oricărei voci pro-românești din țară.

De fapt strategia de combatere a antisemitismului este o strategie de combatere a românismului. Cheia de înțelegere e pentru a descifra discursul lor : Antisemitism = Românism

Până acum reacțiile societății civile au fost slabe, câteva asociații au protestat în stradă pentru dreptul la liberă exprimare și o asociație a anunțat o strângere de fonduri pentru Românii dați în judecată pentru idei incorecte politic, însă niciun decident politic nu a vorbit public despre precedentul Vasile Zărnescu, precedent periculos la adresa libertății cuvîntului. Nicio televiziune nu a avut curajul să propună o dezbatere în jurul acestui precedent și nici nu s-a propus abrogarea legilor antiromânești pe baza cărora s-au putut comite aceste abuzuri.

Cu toate acestea, surse apropiate redacției spun că există câteva organizații naționaliste care pregătesc un demers pentru abrogarea legilor antiromânești.

*

Nota redacției – Acest Marco Katz merită o corecție fizică și, când s-a ivit ocazia, la o lansare de carte, individul a părăsit incinta respectivă când a văzut că mă apropii de el. Nu l-aș fi atins decât cu un șut în spate, după care aș fi dat explicații: nemernicul este un promotor al anti-românismului, înainte de a fi orice altceva! Literalmente mi-ar fi fost scârbă să-i ating epiderma, numai un șut bine plasat putea să fie reacția mea, având în vedere și aspectul fizic, de individ degenerat, un avorton! Un eșec alspeciei om! Un ne-om!

ion coja