carolina gunderode
0 aprobate

gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
91.181.91.79

 

traducere mecanica din google translate prin dreptul la informatie pentru toata lumea :

DEOARECE ORGANIZATIILE JIDOVESTI DIN LUMEA INTREAGA SUSTIN CA PROTOCOALELE SUNT O FRAUDA MALEVOLENTA SI CA TOTI CEI CE CRED IN ELE SUNT SAU PROSTI SAU RAU VOITORI, RAMANE CA DOMNIILE VOASTRE SA DECIDETI DACA TEXTUL CONTINE ADEVAR AU BA !
ACEASTA ESTE FORMULA TUTUROR EDITORILOR DE BUNA CREDINTA CARE CONSTATA CAM MULTE ASEMANARI INTRE ACEST TEXT SI CEEA CE VEDEM AZI :
FIECARE SA DECIDA PENTRU SINE !

ACEST AUTOR POATE FI ASCULTAT SI IN VIDEOURI PE INTERNET, DACA NU LE-OR FI STERS POLITIA GANDIRII INCA !

Profesor la Sorbona :
Roger Dommergue Polacco De Menasce

ADEVĂR ȘI REZUMAT „Totul va sfârși prin a fi o plimbare” Nietzsche
(CIORAN : „NIETZSCHE A FOST UN INFANTIL” ! citatul traducatorului)

Ce spun evreii despre evrei

În numărul său din 1 iulie 1880, „Le Contemporain”, o revistă pariziană importantă, a publicat un articol lung sub titlul „Raportul lui Sir John Readcliff privind evenimentele politico-istorice din ultimii zece ani” . A fost un discurs susținut la Praga de către rabinul Reichhorn în 1869 la mormântul rabinului șef Simeon Ben Jéhouda. Acest document a fost reprodus în cartea „Rusia evreiască” de Calixte de Volsky, apoi în „Britanicii” din Londra, apoi în „La Vieille France (nr. 214) și în alte ziare. Am aflat în „La Vieille France” că Readcliff fusese ucis cu puțin timp înainte de publicarea acestui document și că evreul care i-l procurase (un anume Lassalle) fusese ucis într-un duel.

Acesta a fost textul rostit de rabinul Reichorn:

„La fiecare sută de ani, noi înțelepții lui Israel, avem obiceiul de a ne întâlni în Sanhedrin, pentru a examina progresul nostru către stăpânirea pe care Iehova ne-a promis-o și cuceririle noastre asupra creștinismului inamic. Anul acesta, adunați la mormântul veneratului nostru Simeon Ben Jéhouda, putem constata cu mândrie că secolul trecut ne-a apropiat de obiectiv și că acest obiectiv va fi atins în curând. Aurul a fost întotdeauna și va fi întotdeauna puterea irezistibilă. Manevrat de mâini expert, va fi întotdeauna cea mai utilă pârghie pentru cei care o au și obiectul invidiei pentru cei care nu au. Cu aurul cumpărăm cele mai rebele conștiințe, stabilim rata tuturor valorilor mobiliare, prețul tuturor produselor, asigurăm împrumuturile statelor care sunt astfel la mila noastră.

Cealaltă mare putere este presa. Repetând neîncetat anumite idei, presa face ca acestea să fie admise ca adevăruri. Teatrul oferă servicii similare. »(Cinematograful nu exista la acea vreme și va deveni monopolul lor). Oriunde presa și teatrul se supun directivelor noastre. Prin lauda neobosită a regimului democratic, îi vom împărți pe creștini în partide politice, vom distruge unitatea națiunilor lor, vom semăna acolo discordie. Neputincioși, ei se vor supune legii băncii noastre, întotdeauna uniți, devotați întotdeauna cauzei noastre.

Îi vom împinge pe creștini în războaie, exploatând mândria și prostia lor. Se vor masacra reciproc și vor curăța locul în care ne vom împinge pe ai noștri. Posesia de pământ a oferit întotdeauna influență și putere. În numele dreptății sociale și al egalității, vom împărți moșii mari, le vom da fragmente țăranilor care le doresc din toate puterile, care vor fi în curând îndatorate de exploatare. Vom face capitala noastră stăpâni. La rândul nostru, vom fi marii proprietari de terenuri și posesia pământului ne va da putere.

Să încercăm să înlocuim aurul aflat în circulație cu hârtie monetară. Carcasele noastre vor absorbi aurul și vom regla valoarea hârtiei, ceea ce ne va face stăpâni pe toate existențele.

Avem vorbitori printre noi care pot preface entuziasm și convinge mulțimea. Le vom răspândi printre popoare pentru a anunța schimbările care trebuie să aducă fericirea omenirii. Prin aur, prin lingușire, vom câștiga proletariatul care va lua asupra sa să anihileze capitalismul creștin. Le vom promite lucrătorilor salarii la care nu au îndrăznit să viseze niciodată, dar apoi vom crește prețul lucrurilor necesare într-o asemenea măsură încât profiturile noastre vor fi și mai mari. Vom pregăti astfel revoluțiile pe care creștinii le vor face singuri și vom culege toate roadele lor.

Prin batjocura noastră, prin atacurile noastre, îi vom face pe preoții lor ridicoli și urâși, iar religia lor la fel de ridicolă și urâtă ca și clerul lor. Vom fi astfel stăpâni pe sufletele lor. Pentru că atașamentul nostru cuvios față de religia noastră față de închinarea noastră va dovedi superioritatea sufletelor noastre. Ne-am plasat deja oamenii în toate pozițiile importante.

Să ne străduim să oferim Goyimilor avocați și medici. Avocații sunt conștienți de toate interesele; medicii, odată ajunși în casă, devin mărturisitori și directori de conștiință.

Dar, mai presus de toate, să monopolizăm învățătura. În acest fel, vom răspândi din copilărie ideile care ne sunt utile și vom frământa creierele după cum ne dorim.

Dacă, din păcate, vreunul dintre oamenii noștri cade în ghearele dreptății creștine, să fugim în ajutorul lui. Să găsim câte mărturii avem nevoie pentru al salva de judecătorii săi, în timp ce așteptăm să fim noi înșine judecători.

Monarhii creștinătății, umflați de ambiție și deșertăciune, s-au înconjurat de lux și numeroase armate. Le vom oferi toți banii pe care îi cere nebunia și îi vom ține în lesă. Să fim atenți să nu împiedicăm căsătoria bărbaților noștri cu fetele creștine: pentru că prin ele pătrundem în cele mai închise cercuri. Dacă fiicele noastre se căsătoresc cu Goyim, nu ne vor fi mai puțin utile, deoarece copiii unei mame evreiești sunt ai noștri.

Să propagăm ideea uniunii libere pentru a distruge atașamentul femeilor creștine față de principiile și practicile religiei lor. Timp de secole, copiii disprețuiți și persecutați ai Israelului au lucrat pentru a-și forța drumul către putere: își ating obiectivul. Ei controlează viața economică a creștinilor blestemați; influența lor este preponderentă asupra politicii și manierelor. La timpul dorit, fixat în prealabil, vom dezlănțui revoluția care, distrugând toate clasele creștinătății, ne va înrobi definitiv pe creștini. Astfel se va împlini promisiunea lui Dumnezeu făcută poporului Său. [10] „[10]

*

Evreii pot nega doar autenticitatea unor astfel de texte: este inutil, deoarece aceste replici simple sunt o relatare perfectă a politicii secolului așa cum am observat-o și cum a fost realizată. Ei au mai spus că „Protocoalele bătrânilor din Sion” erau o falsificare. Îmi vine să cred cu ușurință, dar, din păcate, tot ce există în această scriere este absolut adevărat și cu mult sub groaza evenimentelor actuale (globalism, ruină economică, pornografie, droguri, homosexualitate, colaps ecologic etc.).