Maria
11 aprobate

dakhel_maria@yahoo.com
178.138.97.243 

Nu veti castiga niciodata impotriva falsificatorilor tot cu falsuri. Doar cu Iisus veti castiga, iar Iisus este Iubire si Adevar.

A discuta cu evreii pe orice tema care nu le convine este ca si cum ai incerca sa prinzi cu mâinile goale ceva foarte alunecos si perfid.
Daca nu si-ar fi bagat coada si in crestinism, islamul nu ar mai fi fost necesar, ca forță unită in Unu, Dumnezeu Tatal adica, capabila sa stopeze nebunia evreiasca a amestecului peste tot si in toate. De teama sa nu piarda controlul.
Evident, islamul a fost foarte usor de distrus chiar prin membrii fanatici si lacomi ai islamului, cei care s-au dedat rapid la jafuri prin coloniile lor, la fel ca si creștinii prin coloniile lor. Dovada, dle Coja, ca suntem oameni si neoameni. Indiferent de religie sau etnie.
Ce au făcut politicienii nostri dupa revolutie este demn de lauda? Este scuzabil sau de iertat? Jaful Romaniei le va asigura evreilor noi generații de copii si tineri romani sclavi si usor de manipulat. Stiti foarte bine ca evreii au mare grija sa-si educe copiii. Sa-i ajute sa devina creierele ce vor domina in viitor copiii celorlalti.
Evreii joaca tot timpul la doua capete si sunt, asa cum dvs, dle Coja, ati spus: buni jucatori de sah. Au mintea exersata in a manipula. Iar generatiile de evrei de acum sunt identice generatiilor de unguri de acum. Stiu ce li s-a spus. Mai jos nu sapă.
Daca vrei sa-ti invingi dusmanul, fii mai bun decat el. Adică, inteligenta mintii cultivata intr-o scoala buna+ inteligenta emotionala.
Inteligenta emotionala este rezultatul crestinismului aplicat. Daca il doar vorbim si cotcodăcim ca niste găini ce cred ca s-au ouat soarele, vom fi vesnic invinsi pe tabla de sah a acestei lumi.
In loc de inteligenta minții +inteligenta emotionala, vom avea trufia prostului. Vreti dovada? Romanii au inceput sa se creada popor ales si falsii profeti, acei iisusi mincinosi anuntati in Biblie la sfarsitul Timpului, spala creiere de români. Noi stim foarte bine ca smerenia crestina si trufia demonica nu fac casa buna.
In loc sa ne vedem de treaba noastra, aceea de a ne ingriji copiii, batranii, pamanturile, pădurile, apele,umblam cu nasul pe sus declarandu-ne popor ales. Boala evreiasca! Meteahna urâtă!
Popoarele dominatoare se tem de Iubire. Crestinismul ar fi Iubire, dacă….
Va las pe dvs sa completati ce urmeaza dupa daca…Cu sinceritate, privindu-ne ca popor intr-o oglinda ce ne reflecta asa cum suntem in realitate.
Nu cum ne credem.
Ne supraapreciem la capitolul iubire, mila, cinste, empatie față de tot ceea ce ne inconjoara.
Bataia nu e rupta din Rai si femeia cu copilul iti asigura descendenta sanatoasa. Daca nu pui parul pe ei! Orice trauma trece de la mama la copil.
Evreii au grija de sotiile lor cand sunt insarcinate. Doamnele lor asculta muzica armonioasa, rezolva probleme de perspicacitate si mananca sanatos.
Va invit sa faceti o comparatie cu o romanca de la țară ce asculta o singura muzica: injuraturile sotului sau. Si munceste ca o vită de povară.
Degeaba bateti apa in piua certandu-va cu evreii. Nu veti castiga niciodata impotriva falsificatorilor tot cu falsuri. Doar cu Iisus veti castiga, iar Iisus este Iubire si Adevar.

*

Nota redacției – Cred că exagerați, atât în aprecierile pozitive făcute asupra evreilor, cât și în privința defectelor noastre, ca români. Dar se pare că și eu exagerez!!!