Invitatie

15 iunie 2007 de Ion Coja Doctrină naţionalistă

Invitație
În ziua de marţi 19 iunie, orele 11-14, la sala Ioan Dalles din Bucureşti, se va ţine o nouă ediţie a simpozionului COMUNISM ŞI ANTI-COMUNISM LA ROMÂNI, organizat de Comisia Ioan Gavrilă OGORANU. Printre vorbitorii invitaţi, domnii Radu Theodoru, Gheorghe Buzatu, Constantin Badea, Mircea Dogaru, Ieronim Hristea, Mihai Pârlog, George Vultur.

Invitat special, dl.Andrei Sofrone – Transnistria.

Intrarea liberă. În limitele timpului disponibil, vor fi şi discuţii libere, deschise participanţilor din sală.

Din partea organizatorilor, Ion Coja

.
.

Post scriptum 2017 În urmă cu 10 ani, a debutat acest site care a devenit isprava mea post-decembristă cea mai importantă. Anunțul cu privire la simpozionul COMUNISM ȘI ANTICOMUNISM LA ROMÂNI oferea publicului ocazia de a-i cunoaște și asculta pe câțiva dintre marii români ai anilor noștri. Deși mass media de toate felurile a ignorat (sau sabotat!!!) desfășurarea acestui simpozion, publicul naționalist a aflat de acest simpozion și a făcut neîncăpător parterul sălii Dalles.
Fie ca acest text, re-publicat după 10 ani, să fie un cuvînt de pomenire a marilor români care au luat atunci cuvîntul: Gheorghe Buzatu, Constantin Badea, Ieronim Hristea. Odihnească-se în pace sufletul lor cel mare!