Deșteaptă-te, române!

 
 
Distrugerea României, hotărâtă în laboratoarele străine patronate de Soros, Rockefeller, Rothschild
 
Se vorbește mult despre holocaust, despre deportarea evreilor în lagărele de concentrare naziste și despre moartea lor în camerele de gazare. Nu intenționăm să aprofundăm subiectul acesta, dar nu ar strica să ne aruncăm ochii asupra unor evenimente ciudate, aparent ilogice,  întâmplate atunci și care au efecte acum! Materialul este vast, așa că vom face o sinteză.
Companiile germane de produse chimice și farmaceutice au apărut în Germania înaintea Primului Război Mondial și s-au consolidat ulterior prin comasare, dând nașterea, în 1925, colosului I.G. Farben, care fabrica produse farmaceutice, coloranți, vopsele, materiale fotografice, explozivi și o multitudine de alte produse chimice. Veriga de legătură s-a numit Fritz Haber, părintele armelor chimice, un evreu născut în data de 9 decembrie 1868, convertit la creștinism, revenit la iudaism și devenit mare naționalist german. În timpul Primului Război Mondial,  Fritz Haber  a produs și furnizat armatei germane  gaze toxice letale. În data de 22 aprilie 1915, 180 de tone clor lichid au fost eliberate în atmosferă sub îndrumarea lui Haber, devenit ulterior căpitan în armata germană, asupra trupelor aliate de la Ypres (Belgia), acesta fiind primul atac cu arme chimice de ucidere în masă din istoria omenirii. Aproximativ 5.000 dintre soldații francezi mor în chinuri cumplite din prima zi, iar aproape 7.000 supravieţuiesc, însă vor rămâne cu sechele grave pentru tot restul vieţii.
Pentru crimele lui, evreul Fritz Haber a fost recompensat în anul 1918 cu premiul evreiesc Nobel. În anul 1925 a fost fondat concernul I.G. Farben, iar Fritz Haber devine membru în Consiliul de Administraţie. Tot sub conducerea evreului Fritz Haber, cercetătorii de la Institutul de Chimie Fizică și Electrochimie din Berlin au obținut pesticidele „Ziklon A” și „Ziklon B”, ultimul fiind folosit la gazarea coreligionarilor săi, conform acuzelor aduse după terminarea celui de-Al Doilea Război Mondial.
Al Doilea Război Mondial s-a desfășurat cu tetraetilul de plumb necesar pentru combustibilul avioanelor. Acesta era livrat de firmele americane conduse de bancherii evrei Rockefeller atât germanilor, cât și englezilor. I.G. Farben a cumpărat în 1939 tetraetil de plumb în valoare de 15.000.000 de dolari, via Standard Oil, fiind susținută financiar de banca „Chase”, ambele deținute de familia Rockefeller. La finele celui de-al doilea război mondial s-a constatat că în Frankfurt mai erau în picioare, neatinse de bombe și nedistruse de soldații americani, doar clădirile concernului I.G. Farben, datorită ordinelor date de secretarul de război american.  Secretarul de război american, Robert P. Patterson, era avocatul familiei Rockefeller,  partenera de afaceri al lui I.G. Farben!
Așa cum am arătat mai sus, gazul furnizat lagărelor de exterminare, „Ziklon B”, a apărut ca urmare a cercetărilor evreului Fritz Haber, fiind fabricat de I.G. Farben, iar Consiliul de Administraţie, din care făcea parte și Haber, știa pentru ce este produs. Parte din cei 24 de manageri ai concernului I.G. Farben, judecați  pentru crime împotriva umanităţii la Nürnberg, au fost condamnați. Procurorul Telford Taylor, acuzatorul SUA,  a declarat în timpul procesului: „Fără I.G. Farben, Al Doilea Război Mondial nu ar fi fost posibil.”
Conducerea I.G. Farben era evreiască,  la fel ca familiile Rockefeller, Rothschild, Warburg [1] sau Oppenheimer, nume grele în Al Doilea Război Mondial, care de fapt au și decis învingătorii. I.G. Farben a fost unul dintre cei mai mari susținători financiari ai lui Hitler. Pe cale de consecință întrebăm și noi, așa mai timid, ca să nu fim acuzați de anisemitism fiindcă și dacă strănuți în direcția ăstora ești pasibil de pușcărie: Oare cine a susținut financiar holocaustul împotriva evreilor, nu cumva tot evreii? Oare nu este valabilă teoria cu purificarea etnică, având în vedere că în lagăre au ajuns evreii săraci, infractorii lor și cei cu dizabilități? În schimb, toţi evreii „importanţi”  –  cămătari de nivel planetar, industriaşi, savanți  –  au reușit să plece departe de pericolul deportării.
Ce au făcut mai târziu, după 1948, când evreilor li s-a dat un pământ pe care să-și întemeieze o țară, după 2000 de ani de pribegie? Au prigonit palestinienii în fosta lor țară, mai ceva decât propria prigoană de care spun evreii că au avut parte în Europa pe vremea lui Hitler! Deși au primit teritoriu pentru înființarea statului Israel, evreii au cerut banii și pentru morții lor din timpul războiului, inventând termenul de holocaust pentru ca decedații lor să pară mai importanți ca restul victimelor aparținând tuturor etniilor posibile! Cer bani pentru evreii omorâți în lagăre, alături de soldați ruși prizonieri de război, țigani sau chiar și germani deținuți de drept comun, cu gaz produs de alții evrei în mod conștient.
Institutul „Elie Wiesel” din România, plătit generos din banii românilor ca să-i transforme în neam de criminali, nu face altceva decât să ne scoată vinovați de un oarece holocaust petrecut pe pământ românesc, așa cum îl arată și propria denumire: Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”. Lucru total neadevărat, se știe că mareșalul Ion Antonescu a salvat mii de evrei din Polonia și nordul Ardealului ocupat de unguri de la deportarea în lagărele naziste. Pe de altă parte, nimeni nu vorbește de evreii comuniști din Basarabia care în 1940 au schingiuit și omorât zeci de soldați români și populație civilă de origine română [2]. La fel, aproape nimeni nu vorbește despre crimele comise de bolșevicii evrei, veniți călare pe tancurile sovietice după 23 august 1944, împotriva românilor! Puțini au curajul să vorbească despre holocaustul roșu îndreptat împotriva românilor! [3]
Trebuie să se dovedească că pe teritoriul României  s-a produs holocaust. România nu a deportat evrei în lagărele de concentrare naziste, așa că nu poate să fie acuzată de holocaust! De ce pe vremea comuniștilor nu se discuta despre acest lucru, deși atunci au fost publicate toate cărțile despre holocaust ale lui Oliver Lustig, un evreu deportat din nordul Ardealului ocupat de Ungaria hortystă și supraviețuitor al Auschwitzului? Nu exista nici un institut evreiesc de studiere a holocaustului. Doar conducătorii pe care i-a avut România în ultimii ani 27 de ani au susținut ideea de holocaust, acuzele devenind tot mai vehemente, în special sub președinția lui Băsescu și a lui Iohannis.
Culmea, germanul Klaus Werner Iohannis, cu antecesori care au luptat voluntari în Waffen SS ca toți sașii ardeleni, acuză românii de uciderea evreilor și holocaust!!! [4] „Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România «Elie Wiesel» judecă cu dublă măsură! În timp ce acest Institut, plătit din banii românilor, a început o prigoană demnă de Gestapo împotriva Mareșalului Ion Antonescu, Armatei Române și a intelectualilor simpatizanți ai Mișcării Legionare, același institut «Elie Wiesel» tace mâlc în privința Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) și a fostului președinte al acestuia, Klaus Iohannis, care s-au declarat oficial, prin decizie judecătorească, succesori ai organizației hitleriste Grupul Etnic German din România!”[5]
Nu cumva este un compromis pe banii poporului român? Nu cumva evreii au închis ochii la succesiunea sașilor după fosta lor organizație nazistă, în scopul retrocedărilor ilegale a unor imobile valorând sute de milioane de euro, pentru ca sasul Iohannis, devenit președinte al României – posibil instalat tot de evreii sioniști, să plătească Israelului miliarde de euro despăgubiri pentru așa-zisul holocaust din România? Se spune că Traian Băsescu a achitat 20 de miliarde de euro pe șest statului Israel, prin acordul de împrumut din anul 2009, atunci când România a făcut enormul împrumut de la FMI (adică tot de la evrei!), mințindu-ne că trebuiesc plătite salarii și pensii, dar guvernul Boc a scăzut, exact atunci, salariile și pensiile! Dacă-i adevărat, atunci Klaus Iohannis mai are de achitat jumătate din cele 40 de miliarde de euro solicitate ca despăgubiri pentru holocaust conform scurgerilor de informații de la negocierile ultrasecrete. Lăsând bârfele și zvonurile deoparte, reamintesc adevărul istoric că România nu a deportat evrei în lagărele de concentrare naziste, așa că nu poate să fie acuzată de holocaust!
Da, s-a produs un holocaust în România, dar nu în timpul războiului, ci acum în timp de pace, prin distrugerea sistematică a economiei țării, prin planuri bine întocmite în laboratoarele secrete ale organizațiilor finanțate de Soros, Rockefeller, Rothschild și restul dracilor. Oare de ce toți ambasadorii SUA la București, de dupa 1989, au fost evrei? Pe cine au reprezentat ei cu adevărat, SUA sau sionismul mondial și iudeo-masoneria? E drept, interesele acestor puteri se suprapun, nici măcar SUA nu sunt conduse de americani, ci tot de evreii sioniști. Singurul ambasador care nu a fost evreu, Michael Guest, era homosexual declarat!
Se pare ca asistăm pasivi la derularea proiectului „Israel în România”.  Din cauza unei sărăcii impuse programat, românii își părăsesc țara. Culmea, România este țara cea mai bogată în resurse naturale din Europa!!! Emigranții nostri sunt săracii care fug dintr-o țară bogată. Săraca țară bogată!
În timp ce milioane de romani au părăsit România conform unui plan diabolic privind exodul poporului român, ca să elibereze spațiu vital într-o țară bogată și frumoasă pentru alții, simultan are loc și o migratie inversă, Israel se mută în România. Este ținută la secret etnia a peste un milion de persoane care au obtinut recent cetățenia română!
Pe lângă evreii pământeni, rămași în România, au fost importați alții, cu cetățenie israeliană, care sunt folosiți acum ca vectori de opinie, fiind instalați ca formatori de opinie pe la posturile de televiziune. Două exemple concrete: Ilan Laufer (Antena 3) și Niels Schneker (RTV). Mai sunt și oamenii lor de afaceri, care se căsătoresc de regulă cu curviștine din televiziuni, pseudo-vedete. Câte unul din ăsta trage țepe de miliarde de euro României, după care fuge în Israel, de unde nu pot sa fie extrădat! Pe lângă aceștia am importat și escroci dați în urmărire chiar în Israel, cum a fost acel Nati Meir, devenit parlamentar român și după aceea pușcăriaș pentru escrocheriile din România (idiotul, printre altele, plătea cu euro copiați la imprimantă!) fiindcă nu a mai putut să fugă în Israel!
Nu mai vorbim despre israelienii care au invadat capitala și de care nu auziți decât cu ocazia unor scandaluri, în care acestia sfidează pur si simplu autoritățile române. Așa a fost in cazul lui Roni Herșcovici, tânărul israelian care a accidentat un polițist, după care s-a baricadat în mașina de lux si le arăta, batjocoritor, penisul polițiștilor români! [6]  Dacă un român făcea așa ceva în Israel, ar fi fost împușcat pe loc!
Da, s-a produs un exod de populație românească, primul din istoria noastră milenară, din cauza programelor de distrugere a României și a transformării noastre într-o simplă colonie. [7]
Da, s-a produs unul din cele mai mari catastrofe economice din istoria lumii, o țară bogată, atât prin bogățiile subsolului, solului, cât și a industriei, SINGURA ȚARĂ DIN LUME FĂRĂ DATORII EXTERNE ȘI CU O MARE ACUMULARE DE CAPITAL ÎN BANCA NAȚIONALĂ, să ajungă în 27 de ani una din cele mai sărace țări din lume la toate capitolele.
Cu datorii exorbitante la marile bănci mondiale, fără ca în țară să se fi construit ceva. Da, s-a produs un holocaust industrial, un exod major al populației din cauza lipsei locurilor de muncă, circa 4.000.000 de români muncesc în afara țării. Industria românească a fost distrusă, flota comercială, una dintre cele mai mari din lume, distrusă și ea, Căile Ferate cu transport de persoane și de mărfuri distruse împreună cu infrastrctura, transportul aerian distrus, agricultura distrusă, armata distrusă, mai avem sub 20% din capacitatea de luptă a armatei din 1989. Învățământul distrus, sănătatea distrusă. Instituțiile de forță și serviciile secrete sunt sub control extern, la fel ca și decizia în alegerea președintelui țării.
„Nu, nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu o să fie capabil să devină trădător absolut, să  lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochi pentru mimarea democrației.” [8] Țara nu mai este condusă de români, chiar dacă unii dintre cei care au devenit șefi peste o turmă de indivizi  cu creierii spălați poartă nume românești! Sunt alogeni crescuți din copilărie, formați și pregătiți ca să preia conducerea statului român în detrimentul băștinașilor.
Legile elaborate de Parlament ( încă mai avem, deși sunt duse lupte puternice pentru desființarea lui), trebuie să primească acceptul U.E. și ambasadelor străine. Ambasadorii se comport, pe pământ românesc, cu reprezentații legali ai statului precum trimișii sultanului cu domnii români atunci când erau maziliți. Nu-l plângem pe Iohannis sau pe Băsescu, ci acest popor umilit, care s-a născut din suferință și continuă să trăiască în umilință.
Nu mai avem nimic, bogățiile subsolului au fost vândute, concesionate, cedate de trădătorii alogeni și cozile de topor autohtone. Pădurile se taie de parcă mâine nu am mai exista, irațional, în dușmănie… doar sunt tăiate de firme străine, care în țara lor de origine nu au curajul să taie un promișor fiincă ar face pușcărie! Iată ce citeam în presa anului 2014: „Baroneasa Arielle Malard de Rothschild este susţinută de statul român pentru un loc în Consiliul de administraţie al Electrica, grupul de distribuţie care alimentează cu energie Transilvania şi nordul Munteniei.” [9] Care „stat român” o susținea pe această reprezentantă a oligarhiei mondiale financiar-sionistă, putere suprastatală care are pretenția să conducă destinele omenirii? Nu cumva tot ovreii de-ai lor, ascunși după nume românești de împrumut, ca alde Mihai Răzvan Ungureanu, Bogdan Olteanu, Vlad Alexandrescu sau Radu Berceanu?
Aici e holocaust economic, fiindcă  în afara unor mici prăvălii românești de la colțul străzii, comerțul este al marilor concerne externe. Există un scandal al alimentelor de proastă calitate care se găsesc pe rafturile magazinelor din România. Da,  așa este, nu ne omoară prin gazare sau împușcare, dar ne îmbolnăvesc lent. Nu este nici o problemă, I.G. Farben și alte mari concerne produc medicamente cu care românii se îndoapă până dau colțul. Noi trebuie doar să le cumpărăm alimentele otrăvite cu chimicale, iar, după consumul lor, și medicamentele, după care… sapa și lopata, că doar ele au mai rămas românești în țara asta!
Se merge cu tupeul antiromânesc până acolo, încât marea moschee de la București va fi construită pe niște pământuri care au aparținut Brâncovenilor, decapitați la Istanbul fiindcă nu au vrut să renunțe la credința lor ortodoxă strămoșească. Se răsucesc strămoșii nostri în morminte!  Doamne, apără-ne Tu, că  noi nu mai putem!

                    Ionel CÂRSTEA și Marius Albin MARINESCU

Nota redacției: Faptul că evreii din România nu au fost trimiși la Auschwitz nu este o dovadă că în România nu a fost holocaust! Dovada că nu a fost holocaust constă în faptul că nu există dovezi că acest holocaust s-a produs vreodată!