.

Filmul ne confirmă presupunerile noastre şi anume că; problemele noastre naţionale, ale românilor, au fost şi sunt la aprecierea răutăcioasă, chiar duşmănoasă, a; iudeo-americanilor, a iudeo-ungurilor şi a altor lifte, din exteriorul şi din interiorul ţării. Totodată ni se mai confirmă şi metodele de realizare a unei lovituri de stat, a unor aşa zise revolutii şi participarea forţelor speciale ale agenţiilor secrete străine, la iniţierea şi desfăşurarea acestor genuri de evenimente.
Comportamentul acestor indivizi; impotriva statului naţional unitar al românilor, a atitudini neprietenoase chiar duşmănoase şi distructive a acestor indivizi, trebuie să îl avem permanent în vedere atunci când relaţionăm cu ei.
Redau mai jos o postare de pe internet a D-lui Marin Neacşu; …
…”A 12-a trădare.
Curios este că în vreme ce Antonescu este învinuit de moartea câtorva mii de evrei, în America , la mare fast şi cu mari onoruri este păstrat eroul
naţional al Americii, marele general Custer, cel care a exterminat
sute de mii de indieni ducând la dispariţia, DECIMAREA , EXTERMINAREA multor triburi de indieni, mulţi cu o cultură şi morală mult superioară şi Americii de azi.
Cine nu cunoaşte să citească „Călătorie în Virginia a lui Yves Berger să se
convingă.
Cum este posibil ca un criminal, un exterminator crud şi sadic să fie declarat erou al unui stat care ne obligă pe noi să ne acoperim de noroi eroii şi să ne slăvim trădătorii care au dezertat şi trădat în favoarea lor?.
Ce va scrie istoria acestui neam – dacă vom mai rămâne în istoria omenirii ca neam, despre noi? Noi nu avem dreptul să ne cinstim eroii?.
La Universitatea Naţională de Apărare, pe holul comandanţilor sunt tablouri cu toţi comandanţii Academiei de-a lungul vremurilor. Al lui Antonescu, a fost scos de pe perete, dar durerea este că a fost scos în urma unei vizite de peste ocean. Iată ce ordin a dat „criminalul Antonescu” soldaţilor săi după trecerea Prutului: „Vreau ordine! Să se înţeleagă că noi suntem o armată civilizată, care aduce cu ea ordinea şi siguranţa şi nu suntem hoarde barbare ce distrug şi pradă totul în calea lor. Vreau ordine şi iar ordine. Să fie împuşcat militarul care va fi prins furând sau comiţând crime în spatele frontului.

„Faţă de el,” eroul „Custer” a rămas faimos prin aplicarea principiului”un
Indian bun este un Indian mort!” Astea sunt valorile care ni se bagă pe
gât în numele democraţie. Ca să nu mai amintesc că nu Antonescu a aruncat bombele atomice la Hiroshima şi Nagasaki.
Că ai noştri cârmuitori se dau după cum bate vântul şi fac legi dictate de
alţii, nu e de mirare, ei îşi apără scaunele, averile, încearcă să scape de
puşcărie, vând tot, trădează pentru că marile democraţii ale lumi
urăsc trădarea dar sprijină trădătorii altora.
Trădarea supremă, trădarea cea mare faţă de mareşal, faţă de ţară, o
comitem noi, cei care ne facem că nu vedem, care ştim dar nu spunem
nimic de frică, din comoditate, scârbă, servilism, laşitate, parvenitism.
Noi cei care acceptăm toate aceste trădări şi le ascundem undeva
în colţurile conştiinţei noastre numai pentru a nu ne strica „liniştea sufletească” sau a casei, a ne păstra serviciul, salariile, pensiile, sporurile, privilegiile. Marea trădare o comitem noi toţi cei care ne considerăm români, dar nu suntem în stare nu numai să apărăm ceea ce ne-au lăsat înaintaşii, dar nici măcar să respectăm şi să cinstim memoria lor, pentru că „aşa se spune „.
Noi nu avem cap, nu avem judecată proprie, nu avem conştiinţă, nu avem morală, nu avem principii, le primim pe ale altora, fie de împrumut, fie impuse, e mai lejer, nu ne obosim şi avem şi pe cine arunca vina dacă lucrurile merg prost”. 

.

Nota Redacției. Ion Antonescu și legile sale i-au vizat pe evreii lipsiți de loialitate față de statul român, suspecți că au trădat s-au sunt în stare a trăda. Aceleași măsuri punitive s-au luat și asupra țiganilor, dar și asupra comuniștilor, indiferent de etnia lor! Altminteri, yn text excelent. Felicitări autorului și colegului care ne-a propus acest text. Patria recunoscătoare!