Camile lui Suleiman si steagurile negre

De ceva vreme am ajuns la concluzia ca nu mai exista evenimente fara importanta, toate par sa aiba un rost si un sens. Important este ca sa le pricepem asa cum sunt ele si nu cum vor unii sau altii. Pentru asta e nevoie de trei lucruri: informatie, logica si psihologie. Unde aceste conditii nu sunt indeplinite, prinde dezinformarea si
manipularea. Acestea pot sa apara doar pe terenuri desertice, unde judecata sanatoasa e mai rara decat apa. Si cum teoria are valoare doar daca are aplicatii practice, voi da doua exemple pe care le stie cam toata lumea.

Prima poveste

In editia online a ziarului Cotidianul, a fost postata pe 29 septembrie 2014 informatia urmatoare:

http://www.cotidianul.ro/israe…

Armata israeliană a recuperat şi a înapoiat cele două
cămile ale unei familii de beduini din Fâşia Gaza, după ce patrupedele fugiseră în toiul operaţiunilor militare, transmite AFP.
Presa israeliană scrie că armata a întreprins o adevărată operaţiune pentru a recupera cămilele, după ce proprietarul lor, Suleiman al-Mesmanri, a arătat că a contactat autorităîile de mai bine de o
lună în acest scop, însă degeaba.
“Am fugit de acasă din cauza bombardamentelor, iar
când am revenit, după încetarea focului, am crezut că mi-au murit cămilele” spune el.

Potrivit presei israeliene, cămilele ar fi reuşit să pătrunda pe teritoriul israelian în momentul în care barierele de securitate au fost deschise, pentru a permite o incursiune a trupelor israeliene. La solicitarea palestinienilor, comandantul grupului de coordonare dintre armata israeliană şi oficialii palestinieni a decis că această problemă ar trebui rezolvată. Cămilele au fost reperate pe teritoriul
israelian, au fost prinse şi apoi reintroduse în Gaza, cu înştiinţarea militarilor israelieni şi a militanţilor palestinieni, astfel încât să nu se ajunge la un incident din cauza unei neînţelegeri.

“Eu astăzi nu am un acoperiş deasupra capului, iar ei îmi vorbesc de o operaţiune umanitară, pentru că mi-au adus cămilele. Dar cămilele
au fugit tocmai pentru că le-a fost frică de bombardamentele care mi-au distrus casa”, spune nemulţumit al-Mesmari.

Cămilele au fost evaluate la circa 6.000 de euro, potrivit armatei.
Potrivit ONU, ultimul conflict din Gaza s-a soldat cu moartea a 2.200 de palestinieni şi a 70 de israelieni, dintre care 66 de militari.

(R.C.)Publicat Luni, 29 septembrie 2014

Deci camilele bietului beduin, fug pe teritoriul israelian. Ele sunt bineinteles identificate si se cam stia de unde au putut veni. Dar, a trebuit sa intervina Comandantul grupului de coordonare, ca ele sa fie inapoiate pagubasului, ramas nu numai fara camile, dar si fara casa si gospodarie. Dar odata cu inapoierea camilelor, i s-a adus la cunostinta ca ele nu i-au fost inapoiate cu umilinta, asa cum ar fi facut oricine, dupa ce a produs altuia pagube irecuperabile, ci in urma unei extraordinare „Operatii umanitare“ care cuprins nenumarate faze. Una dintre ele a fost aceea ca armata israeliana a inventariat si evaluat bunurile ce trebuiau inapoiate pagubasului. Valoarea estimata a fost de 6.000 de Euro. Apoi, toata presa
israeliana a titrat cu litere groase, subliniind fapta de neimaginat pentru ele, de a da inapoi doua camile deselate unui amarat de arab.

Totdeauna cand vrei sa intelegi pe altul, trebuie sa stii cum gandeste el, adica sa-i stii psihologia. In documentarile mele legate de Miscarea Legionara, am dat de o carte a lui Nicolae Paulescu, pe care o cunostea bine Corneliu Zelea Codreanu. Aceata carte se numeste „Spitalul, coranul, talmudul, cahalul si francmasoneria“.
In acea carte Paulescu, care a fost in acelasi timp un mare savant, aminteste de unele pasaje din Talmud, pasaje care in secolul XVII-lea au fost scoase din Talmudul tiparit, dar care, spune Paulescu, au fost mai departe predate prin viu grai unor copii de evrei. Unele din aceste invataturi sunau cam asa:

„Dumnezeu a dat iudeilor putere asupra averii și a vieții tuturor popoarelor”
„Este permis să despoi pe un ne-evreu.“
„Este oprit să dai goiului un lucru pe care dânsul l-a pierdut. Cel ce dă unui goi obiectul pierdut, nu va găsi iertare înaintea lui Dumnezeu”
„Este oprit să împrumuți pe goimi, fără camătă”.

Privind lucrurile prin ceea ce scria Paulescu, intelege oricine de ce a durat atat de mult ca sa fie luata decizia de a-i da inapoi arabului animalele.

Nicolae Paulescu a fost cel care a descoperit printre primii efectele antidiabetice ale extractului de pacreas.Totusi premiul Nobel pentru descoperirea insulinei l-au luat doi caadieni. Acesta a fost pretul pe care a trebuit sa-l plateasca, pentru ca a indraznit sa scoata din negura uitarii lucruri despre talmud, cahal si francmasonerie, ceea
ce a deranjat profund Oculta Mondiala. Daca nu credeti, incercati sa ridicati o statuie, sa botezati o strada, sau sa-l faceti cetatean de onoare al unui oras oarecare din Romania pe marele savant Nicolae Paulescu si-o sa vedeti ce-o sa patiti.

A doua poveste

De ziua nationala a Romaniei, cativa maghiari au arborat steaguri negre la coltul caselor lor. Asta pe mine nu m-a mirat. Stiu de copil ca unii dintre maghiari sunt iredentisti si au idei revizioniste. Mai stiu insa ca acestia sunt doar o minoritate.

Maghiarii sunt singurul neam dupa stiinta mea care si-au legat ziua nationala de o infrangere. Daca istoria lor e saraca in victorii, iar alea, cate au fost, fiind obtinute de comandanti straini de neamul lor (Corvin, Basta, Bem) si deci neputand fi luate in considerare, ce puteau face bietii oameni? Sa ramana fara zi nationala nu se
putea, asa ca a fost buna si o infrangere. In ziua de 15 martie 1849, 12 generali si un colonel, fosti comandanti ai armatelor „revolutionare“ maghiare, au fost executati la Arad de austrieci. Probabil pentru „hainire“ fata de imperiul habsburgic. Putem deci intelege de ce in capul unor maghiari ziua de 15 martie este nu numai zi nationala ci este si o zi de doliu. Ce fac ei si cate steaguri
negre pun de ziua lor sau a noastra, nu e treaba mea si nici nu ma intereseaza. Pe mine ma intereseaza cu totul altceva.

Ma intereseaza faptul ca un idiot de prefect, dupa ce a aflat de steagurile negre, a declarat ca va deschide o ancheta. In baza carei legi vrea nenorocitul acela sa actioneze? O sa-i rada ungurii in nas. Ii vor spune, de exemplu, daca va ajunge la ei, ca tin dolul dupa pisica care tocmai le-a murit. (Dar, acel prefect sunt sigur ca nu-si va misca tartita de la biroul lui. Deecclaratia lui a fost doar praf aruncat in ochii prostilor. Simte si el, cu simturile lui de batracian, ca ii fuge scaunul de sub fund si vrea sa se arate si el activ. Daca
avea demnitate, si-ar fi dat demisia imediat ce a aflat ca mii de romani au fost privati de dreptul constitutional de a vota de guvernul din care face si el parte). Asa ca, domnule prefect, e vremea sa-ti faci bagajele, nu esti bun sa ne reprezinti interesele.

Am mai aflat ca acei ticalosi de comandanti maghiari erau de fapt niste criminali, conducatorii unei armate care in numele „libertatii, fraternitatii si egalitatii“ au ras de pe fata pamantului 300 de sate romanesti, ucigand 40.000 de romani, printre care si 100 de preoti.
Pe noi romanii n-ar trebui sa ne intereseze cate steaguri pun maghiarii de ziua nationala a Romaniei, ci cate steaguri negre punem noi de ziua lor nationala. Pe 15 martie in fiecare an ar trebui arborate mii, zeci de mii de steaguri negre pe la casele romanilor, in amintirea celor 40.000 de victime nevinovate, care au pierit de mana „revolutionarilor“ criminali.