Asta e lumea în care trăim!

Tezaurul României nu se mai află de mult la Moscova! Toate bogățiile furate de bolșevici au fost împărțite în două: cu o parte și-au finanțat propria organizație care a învins armatele albe și a ajuns să stăpânească fostul Imp. Țarist având susținere populară zero; iar cealaltă parte a fost trimisă în Germania(cu care URSS s-a aflat în relații excelente până în 1941), iar Germania a expediat-o în Anglia unde a intrat în posesia familiei Rothschild, ca răsplată pt. finanțarea loviturii de stat bolșevice. Acești criminali au pus mâna pe toate bogățiile lumii(începând cu aurul și uraniul) și ne dau nouă hârtii fără valoare; în 2002 Isărescu a trimis în Anglia tezaurul curent al României, fapt reclamat de mai multe persoane; iar în 2012 Dominique Strauss Kahn, pt. a deveni președintele Franței, și-a șantajat șefii că va dezvălui lumii că Fort Knox este gol-goluț(iar ei au contraatacat dezvăluindu-i secretele murdare și viciile).

Asta e lumea în care trăim, există o singură mafie transnațională indivizibilă; Stalin, Churchill și Roosevelt(Rosenfeld) erau de aceeași etnie. Imperiul Khazar pomenit aici a fost distrus în sec. IX de către vikingi și a reapărut în 1917. Rusia este un stat extinct, oricât ar minți azi tripleta Putin-Dughin-Chiril, a plătit peste măsură acest amestec de popoare deznaționalizate pt. aroganța imperialistă și răul imens pe care l-a făcut. Cu toate păcatele sale de neiertat, Rusia Țaristă a fost stat antisionist declarat, cu o propagandă oficială și măsuri politico-sociale contra jidovimii, de aia a fost asasinat Nicolae II cu familia imperială, și cadavrele distruse la fel ca în cazul lui Corneliu Zelea Codreanu, ca să se aneantizeze goyimul cu tot neamul său.

Cât despre America, ea a fost întemeiată de masonii naționaliști care au luptat două războaie(1775-1783;1812-1815) contra Angliei și a bancherilor jidani, pentru dreptul guvernului de a tipări valută prin Ministerul de Finanțe și Trezoreria de Stat. De acest drept esențial nu mai au parte azi majoritatea țărilor, controlate prin ”Băncile Naționale”. America nu mai există din 1913, a fost asediată decenii la rând și în cele din urmă cucerită de mafia bancară în frunte cu clanurile Rothschild, Morgan, Warburg, Rockefeller, etc.; în 1913 s-a înființat ”Federal Reserve Bank”, un organism parastatal care controlează SUA în afara oricărui control politic; de atunci ea este prima neocolonie a lumii, țara cea mai îndatorată și mai subjugată jidovimii, cu o populație sărăcită, batjocorită și mancurtizată exact ca în URSS, dar prin alte metode.

*

N.R.Text primit pe site. Remarcabil! Memorabil, pentru cei cu ținere de minte!