Se pune de un nou partid globalisto-progresist, cu aromă naționalist-creștină pentru atragerea naivilor

  Globaliștii, prin lojile iudeo-masonice – celule lor foarte active în societatea românească – , sunt veșnic în căutarea de […] 

Globaliștii, prin lojile iudeo-masonice – celule lor foarte active în societatea românească – , sunt veșnic în căutarea de noi soluții pentru prostirea electoratului. Nu puteau să rateze un electorat al nimănui, care ar putea fi manipulat la viitoarele alegeri și după aceea, conform agendei lor progresiste. Este vorba de cele 3.531.732 de persoane care au votat la Referendumul pentru familie pentru înscrierea în Constituție a căsătoriei ca posibilă doar între un bărbat și o femeie.

Electoratul acesta este al nimănui, fiindcă toate partidele au boicotat discret Referendumul, iar USR, partidul cel mai progresist –- format în mare parte din alogeni lipsiți de sentimentul patriotic și creat artificial de falangele soroșiste și serviciile secrete trădătoare din România –, s-a opus fățiș votării. Cele trei milioane și jumătate de cetățeni români cu drept de vot, care au votat DA la Referendum,  reprezintă electoratul conservator, în mare parte credincios ortodox și naționalist. Unii dintre acești votanți sunt foști membri ai Partidului România Mare, care s-au retras după decesul liderului Corneliu Vadim Tudor. Acest segment al populației este insensibil la aburelile demagogice ale partidelor politice actuale, doar un partid nationalist-creștin i-ar putea mobiliza sub stindardul său!

Așa că, „păpușarii” globaliști au întrezărit imediat posibilitatea creării unui nou partid, aparent nationalist-creștin, dar în fond tot un soi de USR progresist, cu ambalaj atrăgător, poleit cu un fals românism și ceva creștinism pentru atragerea în capcană a naivilor. Iudeo-masonii au găsit și propagandiștii care să mobilizeze electoratul ortodox-naționalist și cel doar creștin: Adrian Papahagi, preotul Constantin Necula, Mihai Neamțu, Traian Ungureanu și Vladimir Pustan. Aceștia vor susține împreună  conferințe la Cluj, în data de 17 noiembrie 2018, pe tema „Viitorul României creștine în Europa”. Chiar titlul simpozionului spune totul despre capcana întinsă naivilor, segmentul de populație vizat și scopul propus.

Toți acești palavragii sunt globaliști progresiști, inclusiv popa Constantin Necula, care face propagandă ecumenismului și spală creierii tinerilor. Citiți despre isprăvile acestui trădător al ortodoxiei, chiar dacă textul este amplu, acesta trebuie lecturat până la capăt fiindcă merită și vă va ajuta să descifrați mai ușor intențiile coferențiarilor de la Cluj: Constantin Necula, un popă ecumenist și globalist

Cine sunt ceilalți participanți la simpozionul de la Cluj, progresiștii globaliști preocupați de „Viitorul României creștine în Europa”? Adrian Papahagi: filolog și eseist , băsist și macovist notoriu, aparent bun creștin, a susținut Referendumul pentru familie (Totuși, mai există și ‘telectuali „dă” dreapta normali la cap: Adrian Papahagi despre Referendum, zece întrebări și răspunsuri). „La alegerile parlamentare din 2012 a candidat fără succes la un mandat de deputat din partea PDL, iar în 2014 a înființat Partidul Mișcarea Populară. Pe 17 februarie 2014 a anunțat că se retrage temporar din politică. În data de 1 martie 2015, a lansat împreună cu europarlamentarul Monica Macovei un nou partid politic numit M10.” (Wikipedia)  Mihai Neamțu: alt băsist notoriu, pseudo-legionar și susținător în stradă al mișcării #rezist, alături de doi alți falși patrioți, secesionistul Rareș Bogdan și neomarxistul Oreste Teodorescu, amândoi de la postul de televiziune al SRI-ului, „Realitatea TV”. Traian Ungureanu: fost jurnalist, pupincurist băsist, un oportunist ajuns europarlamentar sinecurist în două mandate (2009-2014 și 2014-2019) din parte PDL. Vladimir Pustan: mai puțin cunoscut decât camarazii lui globalisto-progresiști, acesta este un pastor penticostal din Beiuș (să nu uităm că în județul Bihor neoprotestanții au votat masiv în favoare Referendumului), care și-a creat propria sectă, „Biserica Creștin Liberală”, altă denumire care spune tot. (https://www.apologeticum.ro/2014/04/atentie-un-inselat-penticostal-reuseste-sa-creeze-o-noua-secta-profitand-de-naivitatea-oamenilor/) Predicatorul neoprotestant Vladimir Pustan este un apropiat al popii Constantin Necula, amândoi se tot screm pe la Beiuș să pună de o struțo-cămilă ecumenică: SMINTEALA UNUI AMESTEC ECUMENIST INTRE NEOPROTESTANTI SI ORTODOCSI?

Pentru analiștii politici reali – nu papagali ca Marius Pieleanu, Bogdan Chirieac, Radu Tudor sau Niels Schnecker, pe care-i vedeți zilnic la televizor, impostori folosiți ca unelte distorsionante de serviciile secrete indigene și străine, – este clar ce se pune la cale  în data de 17 noiembrie 2018 la Cluj. Va fi o adunare dirijată de niște propagandiști ecumeniști și pseudo-patrioți, o trambulină de lansarea a unui nou partid creat special pentru un segment electoral țintă și o amăgire pentru susținătorii ortodoxiei și ai neamului românesc. O capcană perfidă, care, din păcate, chiar va funcționa în cazul unora, a celor superficiali, predispuși la spălarea creierului.

De ce și-au unit talentele de manipulatori Neamțu, Ungureanu  – ăștia doi au până și numele predestinate pentru globalismul antiromânesc pe care-l susțin! -, Papahagi, Necula și Pustan taman la Cluj, unde este culmea secesionismului și antiromânismului din Transilvania, orașul în care activează și securiștii ăia siniștrii cunoscuți ca „Grupul de la Cluj”? Pentru că aici este cel mai fertil teren pentru a semăna semințele unui nou partid progresist și antinațional,  aparent creștin și patriotic.

                                                                                               Marius Albin MARINESCU

3 COMMENTS

 1. nic

  Da prosti mai sintem !
  Sau ne lipseste alceva ?

 2. Militaru Vasilică

  Doamna Maria Constantinescu îmi povestea că în primii ani de după 1989 erau vizitați la Sediul Asociației Foștilor Deținuți Politici de către tânărul student teolog Constantin Necula. Părea un tânăr promițător pentru bieții deținuți, ce-și strigau și ei calvarul. La un moment dat a dispărut. A aflat că ajunsese asistent la Teologie și nu se mai cădea să facă pe naționalistul retrograd. Iată-l acum gargaragiu de profesie și demn urmaș al regretatului maestru internațional Dan Puric, eșuat prin bisericile de provincie.

 3. Mihnea „prietenii mă cunosc” Codreanu

  Acest „partid” a fost gândit din timp, pregătit și grefat pe CpF. Nu am nici un dubiu că această supapă globalistă o să aibă un succes grozav în post-România, „românii” își merită soarta!

  Apropo de asta, Nu cred că ar fi prea exagerat să reamintim un episod distorsionat, rearanjat și prezentat în fugă de mass media din România.
  Parlamentul U.E. a votat, în 12 septembrie, cu o majoritate covârșitoare pentru „pedepsirea” singurului guvern naționalist cu coa*e din Europa, sub pretextul că Ungaria refuză repartiția continentală a milioanelor de invadatori-sălbatici și alți islamiști ejaculați la curul Europei de organul circumscris. Cică „Marea Înlocuire” (genocidul alb) face parte din „fundamentele” U.E. Bun! Așadar, tot spectrul pluralist de deputații europeni, de la extrema Stângă până la Dreapta „conservatoare” liberală (?), s-au înhăitat împotriva Ungariei.

  Sebastian Kurz, prezentat de Sistem ca neo-nazist religios, de fapt, o supapă globalistă de depresurizare a naționalismului (popular real) renăscut în Austria, s-a aliniat de îndată „no regrets, Viktor”! Când te gândești că fiul de cățea, în urmă cu două luni, în loc să dea din coadă îi scutura mână cu frenezie lui Viktor Orban, lingușindu-și „aliatul” împotriva invaziei barbare. Nimic nou sub soare: între timp, Sebiță plecase în Israel, pelerinajul obligatoriu al „naționaliștilor europeni” – patrioți fără frontiere!? – unde buzunarele sunt întinse cu Treizeci de arginți.

  Asta în timp ce Suedia – fostă civilizație europeană, actualmente invadată de milioane de violatori în serie –, unicul partid care promitea o regulare neîntârziată a fluxului de invadatori, a adunat doar 20% din voturi la ultimele alegeri. Da, ați citit bine! Doar 20% din voturi, știind că Suedia este colonizată în proporție de 50%, iar în maxim 20 de ani nu vor mai fi destui suedezi să se împotrivească primului stat islamic european.
  Iată ce rămâne din structura de rezistență a unui neam după câteva decenii de tratament cu liberalism și mass media globale pe teritoriul național. Nimic!

  Avantajul de a fi român: a avea o țară în care populația a renunțat la Hristos, în timp ce „trădătorii” dansează Mitzah Tanz!

  *

  *

  Nota redacției: Nu împărtășim temerile dlui Marinescu. Mulți umblă pe cărări greșite înainte de a descopri matca normală, a naționalismului. Domnul Neamțu, antipaticul domn Neamțu, a avut un discurs creștin și naționalist remarcabil în ultimele sale apariții TV, mai ales în ultima, la Nașu TV. Părea sincer!