Da! Cel mai dac dintre dacii azi în viață candidează pe listele AUR la Senat. Printre învățații Neamului, profesorul Mihai Vinereanu a făcut cel mai mult pentru recuperarea moștenirii geto-dace. Suntem pe poziții relativ diferite, eu sunt „latinoman”, Mihai Vinereanu este un „dacopat”! Dar amândoi ne respectăm unul pe altul și ne considerăm în slujba adevărului și a nevoilor Neamului nostru. Ne simțim umăr la umăr în dezbaterile publice și textele semnate de noi o dovedesc.

Eu l-am convins pe Mihai Vinereanu să candideze și garantez pentru dînsul că în Senatul României va fi o voce competentă, o minte lucidă și dedicată binelui comunitar, național.

Cine cunoaște valoarea domnului Mihai Vinereanu este dator să facă în jurul său propagandă pentru a ne asigura că în Parlamentul României va pătrunde și un dac autentic. România – cum spunea Eminescu, trebuie să se dacizeze. Începutul dacizării noastre se poate declanșa pe 6 Decembrie prin votul nostru dat listei AUR.

Alături de Mihai Vinereanu, pe această listă de AUR mai figurează români care și-au dovedit atașamentul activ la nevoile Neamului, la românism: Sorin Lavric, Ovidiu Hurduzeu, Iuliean Horneț, Florin Colceag, Mircea Chelaru, Claudiu Târziu și mulți alții.

Aveți cu cine vota!

La vot, deci! Executarea!

 

ION COJA