ApproveSpamDelete
Victor Orban & comp., ca văcarul pe sat !
Contains Link

Stan Pățitu5 hours ago
.
domnule Coja,

pentru cititorii care n-au văzut interviul cu dvs.

https://www.youtube.com/wat…

Fără comentarii. Sînt inutile. Mai clar Problema lor majoră este că sînt pe cale de dispariție. După dezvoltarea geneticii, și-au dat seama că ungurii nu sînt unguri. În plus de faptul că genetic sînt minoritari, în ultimii 25 de ani, popoarele din Europa își caută nu se poate, despre ce vor ungurii. identitatea, nu numai românii, moment în care populația maghiară autentică dispare din istorie. Reacția lor e firească, pentru că și-au dat seama că sînt pe cale de dispariție. Da cum spune proverbul evreiesc: orice pasăre moare pe limba ei.
dispariția migratorilor e un fenomen general în istorie, deoarece cantitativ sînt minoritari de la bun început, iar cu timpul sînt asimilați de masa largă a popoarelor ocupate. Au rămas cu limba impusă cu forța prin maghiarizare forțată, școli și maghiarizarea numelor, precum și interdecția minoritarilor de a-și vorbi limba. După 90 a apărut o mișcare de trezire națională a popoarelor ocupate de unguri, cu excepția țiganilor, care profită de avantaje declarîndu-se maghiari, că deh(!), cetățenia = naționalitate, pentru care au statut favorizat. Din păcate ungurii nu-și dau seama că țiganii pot deveni majoritari în Ungaria într-o perioadă foarte scurtă de timp (rata creșterii populației la țigani și scăderea populației la unguri), iar Ungaria s-ar putea numii ȚINGARIA sau ȚIGANGARIA.
sînt curios dacă țiganii din România nu vor să devină și ei cetățeni maghiari cu acte în regulă, dacă tot se oferă gratis cu avantaje?! Cetățenia înseamnă și pensie, nu numai dreptul de a te declara maghiar. Servicii sociale, asistență medicală, etc. Lista drepturilor e foarte lungă, pentru cineva care se declară maghiar.
cred că țiganii din România nu și-au dat încă seama de avantajele oferite prin schema declarării apartenenței maghiare. Cred că s-ar muta în masă în Ungaria cu acte în regulă și binențeles cu toate drepturile, dobîndite gratis din prostie de guvernul de la Budapesta. În mod sigur ungurii ar deveni minoritari într-un timp mult mai scurt, cel mult 5 ani, decît prin procesul natural de creștere a populației țigănești din Ungaria, care va dura cam 30-40 de ani.
consider că și-au făcut-o singuri cu mîna lor, adică au accelerat procesul dispariției, în loc să se salveze. Orice pasăre pe limba ei piere.